Week 27 (2021): verjaardagen, kapper en vriendinnen!

Yes, daar zijn we weer met een weekoverzichtje! In week 27 van 2021 had ik meerdere verjaardagen, ik ging lekker uit eten, ik ging naar de kapper en ik speelde voor het eerst sinds lange tijd weer een escape room. Ik klets jullie weer bij!

Weekoverzicht week 27

Maandag

De maandag is deze week zo’n maandag waarbij je thee over je thuiswerkplek gooit… Maar verder valt de maandag gelukkig wel mee, haha. Ik heb best wel wat afspraken maar ik kan ook lekker doorwerken. Rond half zes klap ik de laptop dicht en ik pak de auto naar Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg waar ik samen met een vriendin ga eten. Ik bestel de gnocchi, panna cotta en we sluiten af met een theetje. Het was een gezellige avond!

Week 27 (2021): verjaardagen, kapper en vriendinnen!

Dinsdag

Vandaag werk ik weer een dag op kantoor. We hebben een bespreking met ons communicatieteam en in de middag heb ik een digitale afspraak met een collega voor het personeelsblad. Ik interview haar over haar werk als weddingplanner, zo leuk! Ik word er helemaal enthousiast van, dus we plannen gelijk een afspraak voor volgende week om ook even fysiek bij te praten. Eenmaal thuis ga ik na het koken en eten met een grote kop thee en mijn laptop op de bank zitten. Ik werk aan een artikel voor een freelance klus. Ik krijg niet zo veel gedaan vanwege het nieuws over Peter R. De Vries wat me eigenlijk de hele avond bezighoudt.

Woensdag

Richard en ik werken vandaag allebei weer de hele dag thuis. In de middag gaan we wel een halfuurtje door het bos wandelen. Na de werkdag rijden we langs de McDonald’s. Daar komen we eigenlijk nooit, maar ik heb vandaag gelezen dat de vegetarische McKroket weer tijdelijk aan het assortiment is toegevoegd. En dan hebben we vandaag ook weer een uitje, haha. In de avond schrijf ik het artikel dat ik eigenlijk gisteren af had willen maken. Verder lees ik in Ik vergeet je niet van Gillian King en ik kijk een stuk van de film Everest die op tv is.

Week 27 (2021): verjaardagen, kapper en vriendinnen!

Donderdag

Ik begin de werkdag thuis, maar als er toch een plekje vrij is op kantoor, rijd ik die kant op. Daar werk ik de hele dag samen met een collega. Gezellig en ook nog een productieve dag! Als ik thuiskom kijk ik de eerste helft van de nieuwe aflevering van De Bachelor. Oh ja, en er is een pakketje bezorgd met nieuwe sneakers! Ik ben er heel erg blij mee. Na het eten rijden we naar mijn ouders voor de verjaardag van mijn moeder. Hier eten we een taartje en rond negen uur gaan we weer naar huis. Thuis kijk ik de andere helft van De Bachelor af.

Week 27 (2021): verjaardagen, kapper en vriendinnen!

Vrijdag

Vandaag werk ik weer met dezelfde collega op kantoor. Heel fijn dat het mogelijk is om weer wat vaker naar kantoor te gaan. ’s Middags gaan we samen lunchen bij Mozes en de laatste uurtjes van de werkdag werk ik thuis. De vriend van Richards moeder is jarig, dus daar gaan we ’s avonds naartoe om frietjes te eten en zijn verjaardag te vieren. Het is een gezellige avond waarbij we rond twaalf uur weer thuis zijn. Meteen naar bed, want mijn wekker gaat vroeg voor een zaterdag!

Zaterdag

Om 8 uur zit ik fris en fruitig in de kappersstoel. Ik doe eigenlijk nooit iets bijzonders met mijn haren, maar het leek me leuk om eens een keer wat anders te doen. Er worden eerst highlights in mijn haar gezet en daarna een roze/rosé toner. Het is even wennen als je altijd dezelfde kleur hebt gehad, maar ik ben er heel blij mee! De kapster heeft heel mooie voor- en na foto’s gemaakt, maar die heb ik helaas nog niet, haha. Rond elf uur rijd ik naar Achtmaal om het huisje van een oudcollega te bekijken. Daarna gaan we lunchen bij Markt 28 in Zundert. Heel gezellig om weer bij te kletsen! Aan het einde van de middag ben ik weer thuis. Tijdens het eten kijken Richard en ik een aflevering van Katla op Netflix. Mijn avond is verder niet zo heel spannend.

Week 27 (2021): verjaardagen, kapper en vriendinnen!

Zondag

Op zondag slaap ik lekker uit. Om twaalf uur gaan we lunchen bij Fabels om mama’s verjaardag nog met z’n allen te vieren. Rond half drie zet Richard mij af bij vriendinnen, we hebben vandaag namelijk ook een soort vriendinnendag! We rijden naar de escape room ”Het geheim van Schrobbelèr” bij Locks & Keys in Tilburg. Binnen 41:34 minuten ontsnappen we en daarbij zijn we ook nog eens de snelste van de afgelopen tijd! We hebben al meerdere escape rooms gedaan samen (dit was voor mij nummer 34, wow) en volgens mij zijn we ergens nog nooit zo snel uitgekomen. De escape room zelf was leuk opgezet en we werden nog beloond met een shotje Schrobbelèr. We ploffen nog even op het terras bij Café Brandpunt en daarna gaan we uit eten bij La Cubanita. Een zeer geslaagde dag! Rond 8 uur ben ik thuis en ik doe de rest van de avond lekker rustig aan. Online shoppen en de route van onze (eventuele) vakantie uitstippelen met op de achtergrond de EK-finale, maar daar krijg ik eigenlijk niet zo veel van mee.

Leuk dat je mijn weekoverzichtje weer hebt gelezen! Week 27 was een fijne week, maar deze week zal een gekke week worden waar ik waarschijnlijk geen weekoverzicht over schrijf. Maar daarover later meer!

Liefs, Anouk

Week 27 (2021): verjaardagen, kapper en vriendinnen!

1 Reactie

  1. Nika
    14 juli 2021 / 22:25

    Heel gezellig om elkaar weer te zien en bij te kletsen! Hopelijk tot snel 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.