Week 32 (2021): tweede werkweek en lang weekend!

Daar ben ik weer met een nieuw weekoverzicht! Ik wil ze weer wekelijks gaan delen. Niet omdat ik nu zulke interessante weken heb, maar ik vind het leuk om ze te schrijven. Week 32 stond in het teken van mijn tweede werkweek en een niet te drukke agenda, maar wel leuke plannen in het weekend. Lees je mee?

Week 32

Maandag

Het is weer maandag, de nieuwe week is gestart! En zo begint ook mijn tweede werkweek bij mijn nieuwe baan. Ik werk nu bij een tekstbureau in Tilburg waar ik teksten schrijf voor opdrachtgevers in verschillende branches. Denk aan blogs, artikelen voor magazines, whitepapers, mailings, vacatureteksten en social media berichten. Het is natuurlijk altijd even wennen bij een nieuwe baan, maar tot nu toe bevalt het goed.

We hebben sinds lange tijd weer een keer HelloFresh. Na het werk ga ik aan de slag met de vegetarische chili pasta. Daarna doe ik een korte work-out at home. Niet mijn favoriete activiteit, maar dan hebben we het maar gehad. Ik lees Het 60 minuten dagboek uit, althans het theoretische deel. Voordat ik ga slapen kijk ik nog een aflevering van Too Hot to Handle.

Week 32 (2021): nieuwe baan, oude werkgever en high tea!

Dinsdag

Hoe fijn het ook is om naar je werk te fietsen, zo jammer is het dat het vandaag regent en dat ik dus met een natte broek op kantoor zit, haha. Vandaag weer aan het werk voor verschillende opdrachtgevers, van commerciële teksten tot begrijpelijke B1-teksten. Gelukkig op de terugweg geen regen maar een zonnetje! Thuis maak ik wraps met vegetarische kipstukjes en yazzara van HelloFresh. Na het eten maken Richard en ik een wandeling. ’s Avonds begin ik in het boek Eén depresso, alsjeblieft van Marloes Berghege en ik kijk weer een aflevering van Too Hot to Handle.

Woensdag

Vandaag vergeet ik mijn telefoon mee naar het werk te nemen. Best onhandig, haha. Maar het is eigenlijk ook wel lekker. Ik heb best een drukke werkdag met twee interviews en veel schrijfwerk. Een fijne werkdag zo! Thuis maak ik Sri Lankaanse roerbak met chapati van HelloFresh. Lekker! En mijn nieuwe werkplanner komt binnen vandaag, zo leuk. Mijn avonden zijn deze week best wel rustig omdat ik mezelf nog wat rust wil gunnen nu ik een nieuwe baan heb. ’s Avonds lees ik in Eén depresso, alsjeblieft en ik kijk de nieuwe aflevering van Like Me, I’m Famous. Niet het meest geweldige programma, maar toch wel vermakelijk.

Week 32 (2021): mijn tweede werkweek en lang weekend!

Donderdag

De laatste werkdag van de week! Ik werk 32 uur bij mijn nieuwe baan. De vrijdag houd ik vrij om voor mezelf te werken of om iets leuks te doen. Toevallig ga ik vanaf volgende week op vrijdagen mijn oude werkgever ondersteunen met e-mailmarketing. Superleuk! Op het werk ben ik weer lekker bezig met teksten voor afwisselende opdrachtgevers. We lunchen buiten in het zonnetje. In de avond lees ik Eén depresso, alsjeblieft uit en ik kijk de nieuwe aflevering van De Bachelor. Ik vind Oriana het leukste, wie hopen jullie dat Tony kiest?

Vrijdag

Vandaag heb ik dus onverwacht een vrije dag. Daarom had ik ook eigenlijk geen andere plannen. Mijn zus appt ’s ochtends of we samen gaan lunchen met haar twee kids dus ik heb uiteindelijk toch een leuke invulling van mijn dag! We gaan naar De Financiën in Loon op Zand, een pannenkoekenrestaurant met een grote buitenspeeltuin. We lunchen uiteraard met pannenkoeken en daarna zijn we vooral lekker buiten. Aan het einde van de middag lees ik verder in Lang en gelukkig? van Kelly Oram. ’s Avonds gaan Richard en ik op de fiets naar een vriend van Richard om zijn verjaardag te vieren.

Week 32 (2021): mijn tweede werkweek en lang weekend!

Zaterdag

We beginnen de zaterdagochtend met een bezichtiging. We zijn al ruim 1,5 jaar op zoek naar een huis in het dorp waar ik vandaan kom, maar zoals je misschien weet is het op dit moment erg lastig om een huis te vinden. Deze bezichtiging hebben we via via kunnen regelen. We kijken een halfuurtje rond en daarna rijden we weer naar huis. Het huis was niet echt een match voor ons en daar baal ik wel van. Aan de ene kant wil je graag een huis, maar ook niet tegen iedere prijs. We weten dat het in deze tijd niet realistisch is om gelijk je droomhuis te vinden, maar je wil ook niet overal op inleveren. Maar je wil ook weer niet te kritisch zijn omdat er zo weinig keuze is. Aaargh.

Ik maak me daarna klaar om naar vriendinnen te gaan, want er staat gelukkig gezelligheid op het programma! We zouden vandaag eigenlijk met vriendinnen naar een festival gaan, maar dat ging vanwege corona niet door. Daarom starten we met een gezellige borrel op het dakterras van één van mijn vriendinnen. ’s Avonds gaan we naar PLAYGRND in Breda, een hal met allemaal spelletjes en een bar. We spelen midgetgolf, tafeltennis, jenga, jeu de boules en sjoelen en we vermaken ons hier de hele avond, haha. Jenga en tafeltennis waren favoriet!

Week 32 (2021): mijn tweede werkweek en lang weekend!

Zondag

Wat is een lang weekend toch heeerlijk. Ik ben van 36 uur per week werken in dienstverband naar 32 uur gegaan. Dat is een best klein verschil, maar het voelt als een wereld van verschil. Ik slaap lekker uit op zondag en ik werk aan dit weekoverzichtje. ’s Middags gaan we naar de sportschool. Niet mijn favoriete activiteit voor in het weekend, haha. Maar we zijn aan het uitzoeken bij welke sportschool we ons in willen schrijven. Na het sporten duiken we nog even in het zwembad en het bubbelbad. Verder is het vooral een chilldag: ik kijk een paar afleveringen van Too Hot to Handle en Richard en ik kijken samen een aflevering van Outer Banks met pizza. Een mooi contrast met de sportschool zo, haha.

Tot volgende week!

Liefs, Anouk

Week 32 (2021): tweede werkweek en lang weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.