Week 33 (2021): werken, bios, borrels en high tea!

Het is hartje zomer maar de zon laat zich weinig zien. Gelukkig heb ik wél een heel fijne week achter de rug! Week 33 stond in het teken van mijn derde werkweek bij mijn nieuwe baan met in het weekend veel gezelligheid met vriendinnen. Lees je mee?

Weekoverzicht week 33

Maandag

Vandaag start ik met mijn derde werkweek bij mijn nieuwe baan. Weer een fijne werkdag met een interview, een intern overleg en veel schrijfwerk. Na het werk duik ik nog even de stad in. Fijn dat mijn werk zo dichtbij het centrum van Tilburg zit! Als ik thuis ben maak ik shakshuka met verse geitenkaas van HelloFresh. Daarna lees ik verder in Lang en gelukkig? van Kelly Oram en ik kijk een aflevering van Too Hot to Handle. Een fijne, rustige start van de week.

Dinsdag

Ook vandaag weer een dagje op kantoor. Ik vind het fijn om in het begin nog iedere dag op kantoor te werken, zodat ik goed kan wennen en vragen kan stellen als het nodig is. Thuis maak ik de romige ovenschotel vol met groenten van HelloFresh. Daarna ga ik met een vriendin naar Peerkes Hoeve om bij te kletsen. We wilden eigenlijk een rondje gaan wandelen, maar het regent al de hele dag, dus dit is ook prima. We delen nog een kaasplankje, jum! Voor het slapen begin ik in Een dubbele shot liefde van Marloes Berghege.

Week 33 (2021): werken, bios, borrels en high tea!

Woensdag

Weer een dagje op kantoor waarbij ik vooral bezig ben met blogs schrijven. Kijk trouwens hoe mooi het kantoor is waar ik werk, en ik ben nog steeds onder de indruk van mijn beeldscherm! Al moet ik zeggen dat het snel went en dat ik niet meer anders wil, haha. ’s Avonds maak ik tabouleh met avocado, komkommer en pistachenoten van HelloFresh. In de avond heb ik een wandeling op de planning staan, deze wandeling gaat gelukkig wel door! Ik ga met mijn favoriete oudcollega wandelen bij de Piushaven in Tilburg. We wandelen eerst een rondje en daarna gaan we bij Vittorio zitten. Dit is een heel leuk Perzisch ijskraampje en blijkbaar een echte hotspot. We drinken Perzische thee en Perzisch ijs met warme gembercake. Heel lekker en zeker een aanrader!

Week 33 (2021): werken, bios, borrels en high tea!

Donderdag

Vandaag ga ik een keer niet met de fiets naar het werk maar met de auto, want ik moet aan het einde van de middag naar de mondhygiëniste. Niet mijn favoriete activiteit, haha. Op het werk ben ik weer bezig met blogs en ik heb twee interviews. Om 4 uur ben ik klaar bij de mondhygiëniste en als ik thuis ben klap ik mijn laptop nog even open. ’s Avonds kijk ik een aflevering van De Bachelor en Like Me, I’m Famous.

Vrijdag

In mijn vorige weekoverzicht vertelde ik al dat ik bij mijn nieuwe baan van maandag tot en met donderdag werk. De vrijdag heb ik vrijgehouden om te werken als freelancer, aan mijn blog te werken of om gewoon iets leuks te doen. Toevallig werd ik tijdens onze vakantie in Zwitserland benaderd door een oudcollega. Ze zochten iemand om tijdelijk te helpen met e-mailmarketing. Toen ik daar (voor onze wereldreis) werkte, was e-mailmarketing een leuk onderdeel van mijn functie. Na even twijfelen (omdat ik ook net met een nieuwe baan ben begonnen), heb ik ja gezegd. Op vrijdag ga ik dus naar mijn oude werkgever in Roosendaal. Heel leuk om het verbouwde kantoor en een paar oude maar vooral veel nieuwe gezichten te zien. Het opstellen en versturen van de e-mails gaat soepel dus ik kijk terug op een fijne werkdag!

Na de werkdag eet ik bij mijn ouders en daarna rijd ik door naar de bioscoop. Ik ga met een vriendin naar de film Niets vreemds aan. Zo’n foute Nederlandse film, maar stiekem ook wel vermakelijk! Daarna drinken we nog een wijntje bij De Beren, maar daar worden we al vrij snel buiten geveegd, haha. Als ik ’s avonds thuiskom zie ik dat Richard een bloemetje en kaartje op tafel heeft gezet vanwege mijn ‘eerste werkdag’. Hij is een weekendje weg met vrienden dus dat is leuk thuiskomen zo! #boyfriendgoals

Week 33 (2021): werken, bios, borrels en high tea!

Zaterdag

Op zaterdag slaap ik uit en daarna pak ik de trein naar Breda. Ik heb het er met een vriendin al een hele tijd over dat we willen high teaën bij The Cake Room in Breda. Het ziet er natuurlijk mega schattig uit en het was ook echt heel lekker! We kletsen een paar uur bij en genieten van al het zoets. Als ik thuis kom heb ik wel nog een paar uur last van een suikerdip, haha. Ik kijk de laatste twee afleveringen van Too Hot to Handle en ik doe lekker rustig aan. ’s Avonds ga ik borrelen met vriendinnen bij Ibiza in Tilburg, gezellig!

Week 33 (2021): werken, bios, borrels en high tea!

Zondag

Op zondagochtend ga ik met een vriendin ontbijten bij Locals in Tilburg. Ik moet even wachten dus ik lees wat op mijn e-reader en het e-book past goed bij de setting, haha. Na het ontbijtje fiets ik weer naar huis en ik heb verder een lekker rommeldagje thuis. Wassen, stofzuigen, mijn kledingkast opruimen, verse soep maken en ik doe nog wat freelance werk. ’s Avonds komt Richard weer thuis van zijn vriendenweekend. Ik heb me goed vermaakt dit weekend maar het is heel fijn dat hij weer terug is. We kijken een aflevering van Outer Banks en daarna ga ik op tijd naar bed!

Week 33 was een goede week! Hoe was die van jullie? Tot volgende week!

Liefs, Anouk

Week 33 (2021): werken, bios, borrels en high tea!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.