Oktober: vriendinnenweekend, wintertijd en Corfu!

Er is alweer een maand voorbij (mijn tweede maand bloggen alweer!) dus het is weer tijd om terug te blikken op de afgelopen maand. Ik ging een weekendje weg met vriendinnen, ik ging een week naar Corfu in Griekenland en ik las maar liefst twaalf boeken.

De wintertijd is ingegaan, wat betekent dat het eerder licht wordt en vroeger donker. Ik hou ontzettend van de herfst en de winter en de sfeer die daarbij komt kijken. Het was maar goed dat ik deze maand op vakantie ben geweest, want ik had het zo druk dat ik door de bomen het bos niet meer zag en ik was ziek aan het worden. Gelukkig ben ik nu helemaal uitgerust na de vakantie en ik kan terugkijken op een mooie maand. Ik kan er weer voor 200% tegenaan! 😀

Tijdens het tweede weekend van oktober ging ik met mijn vriendinnen een weekendje weg. We gingen met zeven meiden naar een dorpje in België en het was erg gezellig! We zijn onder andere gaan lasertaggen, we probeerden uit de escape room te ontsnappen (wat niet is gelukt…) en we gingen naar het outletshoppingcentrum Maasmechelen Village. Het was een geslaagd weekend!

12112425_1299035633445694_7369332293493647523_n

Op een gegeven moment moest ik deze maand vijf dagen per week naar school, vier dagen werken bij mijn bijbaantje en daarnaast mijn werkzaamheden bijhouden voor Chicklit.nl en natuurlijk mijn eigen blog! De vakantie naar Griekenland kwam dan ook op precies het juiste moment. Samen met mijn vriend Richard ging ik een weekje naar Corfu. De weersverwachtingen zagen er van tevoren niet zo goed uit, maar gelukkig hadden we heerlijk weer! We hebben een dag regen gehad en verder hebben we heerlijk aan het zwembad kunnen liggen. Het verslag over Corfu lees je natuurlijk binnenkort op mijn blog, maar ik kan je alvast verklappen dat het heerlijk was! In de tussentijd zal ik je alvast een beetje jaloers maken met onderstaande foto’s 🙂

corfucollage

In oktober heb ik gelukkig veel kunnen lezen: in totaal twaalf boeken! Het scheelt natuurlijk dat ik een week op vakantie ben geweest en daar heerlijk veel heb kunnen lezen. Voor mijn werk bij Chicklit.nl mocht ik een aantal pareltjes recenseren: Portret van een vrouw, Hij is van mij, Alles of niets! en Gebroken glimlach. Verder las ik voor mijn eigen blog Lockwood&Co #1, Waar het licht is, Wacht op mij, Duizend kilometer tussen jou en mij, Onverminderd, Silber, Zwart-wit en Hij hoort bij jou (After #3). De recensies van deze boeken vind je uiteraard binnenkort op mijn blog!

20151031045058

En nog een fotootje van de e-books die ik las tijdens mijn vakantie 🙂 Na mijn vakantie las ik ook nog het e-book After #3.

IMG_20151029_153905

Wat gaat de tijd toch snel en wat kan er veel gebeuren in een maand! Hopelijk wordt november weer zo’n fijne maand, al zal die waarschijnlijk vooral in het teken staan van school. Om mezelf een schop onder mijn kont te geven heb ik voor mezelf wat doelen gesteld voor november die ik na wil streven. Begin december ga ik kijken of dat ook daadwerkelijk is gelukt… kijk je mee?

 • Proberen de rust vast te houden die ik in Corfu gevonden heb. Het was op vakantie zo fijn om geen enkel besef van tijd te hebben, terwijl je hier in Nederland continu met het oog op de tijd van hot naar her moet en iedereen van alles van je verwacht. Ik weet dat ik snel weer in het alledaagse ritme zal komen, maar ik hoop toch dat ik iets van de onbezorgdheid kan bewaren.
 • Nee durven zeggen. De afspraak bij mijn bijbaan is dat ik twee keer per week werk. Dat is goed te combineren met school en andere bezigheden, maar ik werd de laatste tijd vaak gevraagd om in te vallen, waardoor ik zelf in de knoop raakte met school. Ik hoop dat ik in november een goede balans kan vinden tussen school, werk, Chicklit.nl en mijn eigen blog.
 • Meer tijd vinden om te sporten. September was ontzettend druk en oktober was niet veel anders, waardoor het sporten er bij in is geschoten. Ja, ik wéét dat je juist tijd vrij moet maken om te sporten, en dat is dan ook precies mijn doel voor november 🙂
 • Mijn blog en Instagram feed persoonlijker maken. Ik heb pas twee maanden bloggen achter de rug en ik vind het geweldig om te doen, maar ik denk dat ik er meer uit kan halen wanneer ik een persoonlijkere touch aan mijn blog kan geven. Hier ga ik in november dus mijn best voor doen!

Hoe is jouw oktober verlopen? 

IMG_20151031_151659

4 Reacties

 1. 3 november 2015 / 19:48

  Wat een fijne foto’s! Je collages zijn ook zo leuk 🙂

  • readingtraveller
   Auteur
   4 november 2015 / 10:05

   Ah wat lief, Vivian! Dankjewel!

 2. Aesa
  3 november 2015 / 20:06

  Leuke foto’s meid, je vakantie zag er weer heerlijk uit. Ik ben heel trots op je, er zijn alweer 2 maanden voorbij gegaan en je doet het zo goed! Op naar meer maanden/jaren and keep up the good work. X

  • readingtraveller
   Auteur
   4 november 2015 / 11:47

   Thanks lieverd!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.