tag #2: i love netflix

Tag #2: I love Netflix 9 Reacties


Het is alweer even geleden dat ik mijn eerste tag invulde, de Get to know me tag, dus het is weer tijd voor een nieuwe! Vandaag vul ik de I love Netflix tag in, waarin ik jullie vertel over mijn favoriete series en films.

Ik zag deze tag voor het eerst op Sim’s Cup Of Tea.

Kijk je liever series of films op Netflix?
Series! Ik kijk eigenlijk niet vaak meer films en als er een nieuwe film uitkomt, kijk ik hem het liefst in de bioscoop. Als mijn vriend en ik samen geen serie volgen, kijken we wel soms een film, maar het is vaak lastig om een film te kiezen die ons allebei aanspreekt. (Zie: 5 leuke films om samen met je vriend te kijken)

Kijk je op dit moment een serie? Zo ja, welke?
Ja! Ik kijk zelf Pretty Little Liars en Orphan Black. Samen met mijn vriend kijk ik Breaking Bad. Hij heeft deze serie zelf al helemaal gezien en wilde hem opnieuw gaan kijken. Omdat ik in mijn omgeving veel goede verhalen had gehoord, kijk ik nu met hem mee. Pretty Little Liars volg ik al vanaf het begin en ik moet nu elke week wachten op een nieuwe aflevering. Ondanks dat het nogal ongeloofwaardig en langdradig is, blijf ik deze serie volgen. Ik kijk het de laatste tijd soms samen met vriendinnen, ook erg leuk! En verder volg ik nog Orphan Black, het verhaal en het acteerwerk vind ik tof! Al vond ik het eerste seizoen wel beter dan het tweede en derde seizoen (ik ben nu bij seizoen drie).

Wat is je Netflix serie top 5?
Oef… ik hoop dat ik het bij vijf kan houden haha! Hier mijn lijstje in willekeurige volgorde:

  • Orange is the New Black
  • Pretty Little Liars
  • New Girl
  • Dexter
  • Suits
  • Gossip Girl
  • Orphan Black
  • Narcos
  • How I Met Your Mother
  • Prison Break

Oké, de lijst is wat langer geworden zoals ik al dacht haha. Mocht je trouwens nog aanbevelingen voor me hebben op basis van dit lijstje, laat vooral een berichtje achter 🙂 Ik vind het erg leuk om nieuwe series te ontdekken! Ik kan me nog herinneren dat ik ”vroeger”, toen Netflix nog niet bestond, series keek via dvd’s. Mijn zus had bijvoorbeeld de boxen van The O.C., Grey’s Anatomy en Lost. Netflix heeft het series kijken een stuk makkelijker gemaakt, maar het heeft ook wel iets om van die mooie dvd boxen in je kast te hebben staan!

Tag #2: I love Netflix

Wat is je favoriete Netflix snack?
Chips! Sommigen zweren bij chocolade, maar mij maak je blijer met een zak chips haha <3

Wat is je favoriete Netflix plek?
Op de bank met een dekentje! Het liefst met een kopje thee 🙂

Waar kijk jij het liefst Netflix op? Tablet, tv, laptop, mobiel of iets anders?
Als ik thuis kijk, dan kijk ik het liefst in bed via mijn laptop. Als ik bij mijn vriend ben, kijk ik het liefst via de televisie. De televisie is goed te zien vanaf de bank (waar ik natuurlijk lig onder mijn dekentje).

Bij welke series ben je afgehaakt?
Ik ben begonnen met de series Once Upon A Time en The Vampire Diaries. Bij allebei de series ben ik afgehaakt. Ik weet niet precies waarom, maar ze konden me gewoon niet boeien. Oh ja, en ik was met mijn vriend ook begonnen aan Mad Men, maar dat vond ik ook niet leuk genoeg.

Welke series zou je nog willen kijken?
Ik ben wel benieuwd naar de documentaire Making a Murderer. En de ”documentaire” Blackfish wil ik ook nog een keer zien.

Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het zijn?
De films van Harry Potter, natuurlijk! Wat een domme vraag 😉

Kijk jij vaak series of films op Netflix en heb je nog aanraders?

Tag #2: I love Netflix

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 gedachten over “Tag #2: I love Netflix