Tag #1: Get to know me

Hoi! Ik schreef laatst al dat ik mijn blog en Instagram persoonlijker wilde maken, en daarom heb ik laatst Tijd voor Thee in het leven geroepen. Aangezien ik daar geen random dingen over mezelf ga vertellen, leek het me leuk om een tag in te vullen. Ik ben al zo veel leuke tags tegengekomen op andere blogs, maar ik zal jullie er niet mee dood proberen te gooien 😀 Vandaag vul ik de Get to know me tag in, zodat jullie me wat beter kunnen leren kennen!

Deze tag zag ik op Teddlicious

Heb je kinderen?
Nee! Ik moet er nu nog niet aan denken. Ik ben nu 22 en ik studeer nog. Hierna wil ik misschien nog een masterstudie gaan volgen en daarna natuurlijk carrière maken. Daarnaast weet ik nog niet eens zeker of ik wel kinderen wil. Het ene moment denk ik: ja, het lijkt me wel leuk, en het andere moment heb ik er echt totaal geen behoefte aan. Maar wie weet komt dat over een aantal jaar wel 😉

Wat wilde je vroeger altijd worden?
In vriendenboekjes schreef ik altijd dat ik juffrouw wilde worden, maar volgens mij schreef zo ongeveer iedereen dat op. Wel grappig trouwens: ik heb een jaar de Pabo gedaan. Dit was mijn tweede keus, omdat ik met mijn vakkenpakket niet toelaatbaar was bij de opleiding die ik wilde. Ik vond de opleiding wel oké maar niet uitdagend genoeg. Ik heb hierdoor wel geleerd om nooit genoegen te nemen met je tweede keus, als je (eventueel met een omweg) ook je eerste keus kan bereiken.

Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Ik weet niet meer wanneer het precies was, maar wel waarom. Mijn oma heeft in de zomer de diagnoses Alzheimer en vasculaire dementie gehad. Ze is best snel achteruit gegaan en is deze maand verhuisd naar het zorgtehuis. Dementie is een bizarre ziekte en ik vond het erg pijnlijk om te zien hoeveel moeite mijn moeder hiermee had/heeft, maar ook hoe hulpeloos mijn oma af en toe is.

306193_10151691212395702_1123904245_n
Mijn zus, ik, mama en oma

Ben je vaak sarcastisch?
Haha, sarcasme is zo ongeveer mijn tweede naam. Ik weet nog dat ik een klasgenootje had die mijn sarcasme niet snapte en mij daardoor verkeerd begreep, maar ik maak gewoon heel vaak (flauwe) sarcastische grapjes.

Wil je ooit bungee-jumpen?
Dit heb ik toevallig al een keer gedaan! Tijdens een vakantie in Kroatië heb ik samen met een vriendin en twee andere meiden waar we daar bevriend mee zijn geworden, gebungeejumpt. Best bijzonder, als je je bedenkt dat ik een beetje hoogtevrees heb. Het was ook echt eng om te springen, maar als je eenmaal bent gesprongen en door de lucht zweeft, is het heel tof!

Noem het meest verre land op waar jij ooit bent geweest?
De meest verre landen waar ik ben geweest, zijn Amerika, China, Nepal en Mexico. Ik hoop hier in de toekomst echt nog heel veel landen aan toe te mogen voegen!

10423275_10154778600005702_820283170803906713_n
Mexico

Wat valt je als eerste op als je iemand ziet?
Ik denk dat dat iemands uitstraling is. Iemand kan nog zo knap zijn, maar als iemand een chagrijnige kop trekt of er verdrietig uit ziet, is dat toch hetgeen dat overstemt.

Wat voor kleur ogen heb je?
Mijn ogen zijn een beetje grijs/groen.

Horror films of films met een happily ever after?
Happily ever after! Ik ben best wel een mietje namelijk. Als ik een echt enge film heb gezien, ben ik nog weleens bang in het donker 😀

Single/koppel?
Ik ben nu bijna 3,5 jaar samen met mijn vriend Richard.

1186237_10153168484175702_634320446_n

Favoriete geur?
De geur van pas gemaaid gras, basilicum, vers gebakken appeltaart en Zwitsal.

Zomer of winter?
Als ik moet kiezen: zomer. Ik hou heel erg van de kerstsfeer en de gezelligheid die bij de winter bij komt kijken, maar ik ben best wel een koukleum. Daarnaast hou ik wel van de zonnigheid tijdens de zomer, maar ik heb altijd veel last van hooikoorts, waardoor het voor mij een hel is om naar buiten te gaan. Mijn favoriete seizoen is de lente.

Computer of televisie?
Computer. Ik ben zo ongeveer vergroeid met mijn laptop en gebruik hem bijna iedere dag. Ik heb hem vaak nodig voor school en daarnaast natuurlijk om te bloggen en andere blogs te lezen 🙂 Ik kijk niet zo vaak televisie, maar ben wel een grote liefhebber van series.

Favoriete film?
Oei, dat is een moeilijke… mijn recente favoriete film is denk ik Interstellar.

Vonden jullie het leuk om deze tag te lezen en is het voor herhaling vatbaar? 🙂

931304_10152871494985702_381837055_n

5 Reacties

 1. Anny Hoefmans
  17 december 2015 / 08:06

  Erg leuk om te lezen en gelukkig heeeel herkenbaar!!!???

 2. Richard
  17 december 2015 / 11:52

  Leuk stukje schat! Inderdaad heel herkenbaar zoals je moeder ook al schrijft. Er zit alleen een klein foutje in: het is natuurlijk ‘mijn LIEVE vriend Richard’ in plaats van ‘mijn vriend Richard’.

 3. Ella Emmers
  18 december 2015 / 17:51

  Zeker leuk. En wacht al op de volgende ?

 4. Aesa
  22 december 2015 / 11:11

  Leuke get-to-know-me tag meid! Ik denk dat het zeker voor herhaling vatbaar is omdat er vragen tussen zitten die je niet “random” vertelt in een andere blogpost! Zeker nog een keer doen!
  Het is niet niks wat er gaande is met jouw oma en familie. Gelukkig hebben jullie veel steun aan elkaar. Dikke knuffel!

  P.S. Ik zou het niet erg vinden om al tante te worden hoor ;-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.