Wishlist: Toffe reisitems voor thuis en op reis

Als echte reisliefhebber word ik natuurlijk ook warm van toffe items die te maken hebben met reizen. Met het oog op mijn verjaardag (nee hoor, grapje) maakte ik een wishlist en wie weet inspireer ik jullie ook wel voor nieuwe aankopen!

♥ Katoenen tas

Wishlist: Toffe reisitems voor thuis en op reis

Ik vind deze tas echt geweldig! Super handig om mee te nemen op reis maar ook om thuis te gebruiken. Zo leuk dat je de landen kan inkleuren waar je bent geweest. Zo kun je ook thuis bezig zijn met je reisplannen en wegdromen over verre bestemmingen. Een echte eyecatcher! De tas kost €9,95 en is te koop via Ik wil meer reizen.

♥ Boek Lonely Planet’s Ultimate Travelist

Wishlist: Toffe reisitems voor thuis en op reis

Ik heb dit boek een keer doorgebladerd in de winkel en ik vond hem zo mooi! Echt heel gaaf. Dit boek bevat de 500 mooiste plekjes op aarde. Heel tof om door te bladeren waar je al geweest bent en waar je nog graag naartoe zou willen. De wereld heeft zoveel moois te bieden en met dit boek kun je gerichte plannen maken voor je volgende reis. Het boek kost €19,99 en is te koop via bol.com.

♥ Servies van Blond Amsterdam

Wishlist: Toffe reisitems voor thuis en op reis

Ik ben fan van het servies van Blond Amsterdam en ze hebben een echt toffe lijn! Ze hebben bekers, kommen en ontbijtborden van Parijs, Londen, Rome, New York en Amsterdam. Te koop via Blond Amsterdam vanaf €8,95.

♥ Reisportemonnee

Wishlist: Toffe reisitems voor thuis en op reis

Heel hoog op mijn lijstje! Ik heb mijn portemonnee en reisdocumenten vaak apart in mijn handbagage zitten en deze portemonnee lijkt me de ideale oplossing om alles geordend mee te kunnen nemen. Heel handig om je portemonnee, pinpas, boarding pass en je vaccinatieboekje bij elkaar te hebben. Zorg er wel voor dat je hem goed bij je houdt met al die belangrijke documenten bij elkaar 😉 Deze foto komt van Oh My Foodness en de reisportemonnee is te koop via deze link voor omgerekend €7,50.

♥ Kussenhoes wereldkaart

Wishlist: Toffe reisitems voor thuis en op reis

Hoe mooi zijn deze kussenhoezen? In het appartement van mijn vriend hangt een grote wereldkaart met bijna dezelfde wereldkaart als op het kussenhoes (misschien ken je die wereldkaart van mijn Tijd voor thee artikelen! 😉 ). Deze kussens zouden daar echt heel goed bij passen. Ze zijn te koop voor €19,95 of €22,95, afhankelijk van de kleur en grootte, bij Ik wil meer reizen.

Heb jij nog leuke reisitems op je wishlist staan? 🙂

Wishlist: Toffe reisitems voor thuis en op reis

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. 7 juni 2016 / 09:38

    Bedankt voor de inspiratie! Ik ben bijna jarig dus hier heb ik wel wat leuke ideetjes uit kunnen halen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.