Hoera, ik was gisteren jarig! (+ winactie) (afgelopen)

Hoera, gisteren was ik jarig! En wie jarig is, moet trakteren. Zelf zit ik op dit moment in Vietnam en het is natuurlijk al een cadeautje om mijn verjaardag in het buitenland te vieren. Ik gok dat ik nu in Hanoi, Sa Pa of Halong Bay ben en waarschijnlijk heb ik mijn verjaardag gevierd op een bootje in Halong Bay! Maar ik ben jullie zeker niet vergeten. Kijk je mee naar de winactie ter ere van mijn verjaardag? 🙂

Happy birthday to me!

Hé Anouk, waar is je verlanglijstje? Ik kan heel trots zeggen dat ik eigenlijk alles al heb wat ik zou willen. Als ik dan toch een wens mag doen? Ik zou héél graag mijn diploma halen zodat ik in september kan beginnen aan de premaster Communication and Information Sciences aan Tilburg University. En ja, je maakt me ook altijd gelukkig met nieuwe boeken. Maar dat leek me verder wel logisch.

Hoera, ik was gisteren jarig! (+ winactie)

Jij kan een boek winnen!

Omdat ik jarig ben geweest, maak je kans op het boek Mijn hart en andere zwarte gaten van Jasmine Warga. Het boek gaat over Aysel, die een einde wil maken aan haar leven. Haar vader heeft iets vreselijks gedaan waar ze dagelijks aan herinnerd wordt en haar thuissituatie en klasgenoten maken het er niet beter op. Ze wil dit echter niet alleen doen, dus ze gaat op zoek naar een maatje. Op het forum Soepel Heengaan ontmoet ze Roman, ook wel FrozenRobot genoemd. Samen maken ze plannen om de dood tegemoet te gaan. Tijdens deze ontwikkelende vriendschap praten ze over de redenen waarom ze dood willen. Aysel begint zich af te vragen of ze er wel mee door moet gaan. Zal ze een einde aan haar leven maken of Roman er van kunnen overtuigen om samen door te gaan?

Wat moet je doen om te winnen?

♥ Volg mij op Bloglovin’
♥ Volg mij op Instagram
♥ Laat in een reactie weten welke vakantiebestemming bovenaan jouw lijstje staat én welk boek je lievelingsboek is. Vergeet niet in een reactie onder dit artikel te melden via welke kanalen je mij volgt!
– Extra winkans: Volg mij op Twitter

Je kan meedoen tot en met 24 juni 23:59 uur.

Hoera, ik was gisteren jarig! (+ winactie)

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

12 Reacties

 1. Anna
  9 juni 2016 / 07:47

  Hoera,van harte gefeliciteerd!
  Ik volg op bloglovin en twitter
  Canada staat bovenaan mijn lijstje
  Jane Eyre is mijn lievelingsboek

 2. Ans Stier
  9 juni 2016 / 08:50

  Van harte gefeliciteerd! Vietnam is mooi, ben er ook geweest, ook wel heftig omdat je regelmatig met de Vietnamoorlog geconfronteerd wordt maar dat is ook wel leerzaam. Costa Rica staat bovenaan de lijst, hopelijk kan ik daar volgend jaar heen. Mijn lievelingsboek, oeh dat is moeilijk kiezen. Ik ga voor Ik geef je de zon. Ik volg je op bloglovin en instagram en loot graag mee. Prettige vakantie nog.

 3. 9 juni 2016 / 11:17

  Nog van harte gefeliciteerd! Hopelijk heb je een leuke verjaardag gehad. 🙂
  Het boek klinkt niet echt als iets voor mij, dus ik doe niet mee, maar wel heel leuk dat je een boek weggeeft!

 4. Gül
  9 juni 2016 / 11:58

  Hoi, nog een fijne verjaardag!!

  Ik zou heel erg graag ooit naar amerika willen gaan, om daar alle schrijvers en acteurs te kunnen ontmoeten. Dat lijkt me echt gaaf. Mijn favoriete boek is: alle boeken van john green haha!

  + ik volg je op bloglovin, instagram & twitter. Hopelijk maak ik een kans op dit geweldig boek!!

 5. Odette
  9 juni 2016 / 13:33

  Ik volg je op Twitter en Instagram.

  Ik wil heel graag terug naar IJsland voor een mooie hike door de binnenlanden, en een keer een lekker burgelijke kampeervakantie in Frankrijk bij alle kastelen.

  Mijn lievelingsboek is Schaduw van de wind omdat dat zo prachtig geschreven is en gaat over de zoektocht naar de schrijver van een prachtig boek waar het hoofdpersonage verliefd op is geworden.

  Qua YA twijfel ik tussen Every last word en Als geen ander, wat beide prachtige coming of age verhalen zijn!

 6. 9 juni 2016 / 18:04

  Gefeliciteerd nog!

  De vakantiebestemming die bij mij bovenaan mijn lijstje staat is de Grand Canyon in de VS. Het lijkt me geweldig die ooit te mogen bewonderen. Mijn favoriete boek is Als ik blijf van Gayle Forman. Een bijzonder lief boekje met leuke muzikale invloeden!

 7. Myrthe
  9 juni 2016 / 18:44

  Nog gefeliciteerd! Echt super leuk dat je dit doet!!
  Ik heb volg je op instagram en bloglovin’. Enne waar ik nog heel graag heen zou willen is
  een land waar ze mega mooie boekenwinkels hebben!!!

 8. Ismay
  10 juni 2016 / 11:59

  Woehoe nog gefeliciteerd! Ik volg je via Bloglovin en Instagram:)

  Mijn favoriete boeken zijn Een Bijzonder Jaar van Lori Nelson Spielman en alle Gossip Girl en It-Girl delen van Cecily von Ziegesar. Bovenaan mijn reis-wishlist staan Zanzibar en Costa Rica 🙂 xx

 9. Nakita
  16 juni 2016 / 10:19

  Ik volg je overal onder nakitaslibrary of nakita veltman

  Ik ben dol op de boeken van de honger spelen!!! Als er een liefde is die ik voel als ik boeken zie is dat absoluut bij de hunger games het geval!

  Op vakantie staat Engeland boven aan. Ik wil de eerste keer niet te ver van huis en naar een land waar engels standaard is. Mijn volgende reis zou gelijk naar Amerika worden omdat ik benieuwd ben naar hoe het daar is en ik daar wel een menuutje wil bestellen!

 10. Laura
  18 juni 2016 / 12:29

  Aah ik volgde je al op insta maar nu ook op bloglovin & twitter ? Ik wil heeeel graag een keer naar Canada! En m’n lievelingsboek verandert elke week hahahah op dit moment is het denk ik Free to fall door Lauren Miller? Ik heb Mijn hart en andere zwarte gaten al zeker 10x in m’n handen gehad in de boekhandel, maarja.. Zoveel leuke boeken hahah – zou heel tof zijn als ik win! Veel plezier nog in Vietnam?

 11. 21 juni 2016 / 17:46

  Een beetje heel laat, maar nog van harte gefeliciteeerd!!!

  Ik wil heel graag naar Frankrijk op vakantie, het klinkt misschien stom omdat heel veel mensen hier al eens heen zijn gegaan, maar ik helaas nog nooit. Het lijkt me echt leuk daar, en ik vind Frans echt een mooie taal 🙂

  Ennn mijn favoriete boek? Pff dat zijn er veel, maar laatst las ik rode koningin en die vond ik wel héél leuk!

 12. Sylvia
  24 juni 2016 / 15:27

  Hopelijk heb je een fantastische buitenlandse verjaardag gehad! Graag waag ik een kansje voor dit mooie verhaal!
  Een van de plekken waar ik graag nog naar toe zou willen gaan zijn de Zwitserse alpen (meteen dan ook bij een vriendin op bezoek). Favoriet is tot nu toe het moezelgebied in Duitsland.
  Favoriete boek vind ik moeilijk, maar ga dan voor een oude favoriet De kinderen van moeder aarde van Thea Beckman.
  Volg je op twitter, Bloglovin’ en Instagram onder (@)TurtleBookwurm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.