Concert: Beyoncé – The Formation World Tour

Vorige week zondag ging ik naar het concert van Beyoncé! Ik ben zo blij dat we uiteindelijk toch nog kaartjes kunnen hebben bemachtigen. De show in Amsterdam was namelijk binnen een kwartier uitverkocht, maar voor de show in Brussel waren nog kaarten. Samen met mijn zus en een vriendin gingen we dus afgelopen zondag richting Brussel voor The Formation World Tour van Queen B.!

Concert: Beyoncé - The Formation World Tour

We reden rond half vijf weg zodat we zeker op tijd zouden zijn. Brussel is niet zo ver rijden, binnen een uur en een kwartier ben je er. De heenweg ging redelijk goed, totdat we moesten wachten tot we konden parkeren. Het was ontzettend druk en uiteindelijk waren we pas iets voor half negen binnen en de show zou dan starten. De show begon uiteindelijk rond tien voor negen ongeveer en toen kwam Beyoncé op het podium. Aaah!

Concert: Beyoncé - The Formation World Tour

Powervrouw

Beyoncé was precies zoals ik haar had verwacht: een prachtige vrouw met pit, zelfvertrouwen, een geweldige stem en flawless dancemoves. Wat kan ze zingen en dansen zeg! Die vrouw heeft echt alles. Ik denk dat Beyoncé echt een rolmodel is en een voorbeeld is voor (jonge) meiden. Ze laat zien dat je van jezelf moet houden en altijd voor jezelf moet kiezen. Ik vind het zo bijzonder dat ze meerdere soorten liedjes kan zingen: op het ene moment zingt ze een gevoelige ballad met een diepe tekst, het andere moment staat ze met haar kont te schudden of te rappen.

 

Concert: Beyoncé - The Formation World Tour

Lemonade en Destiny’s Child

Ze deed veel liedjes van haar nieuwe album en ik kende helaas niet alle liedjes die ze deed. Wat ik wel jammer vond, is dat ze niet elk liedje helemaal zong. Twee van mijn favorieten, Love On Top en Halo, deed ze bijvoorbeeld in een andere vorm én niet volledig. Dat vond ik dus best jammer, maar aan de andere kant heeft ze ook helemaal geen tijd om alle liedjes helemaal te doen, omdat er ook nog een dijk van een show staat. Naast de nieuwe nummers van haar album Lemonade, deed ze ook een aantal oldies, ook van haar tijd met Destiny’s Child zoals Survivor en Bootylicious. Af en toe moest ze zich even verkleden en dan kregen we sfeerbeelden te zien of bijvoorbeeld een kleine Beyoncé en zelfs beelden van haar dochtertje Blue Ivy Carter. Aan het einde van het concert dansten Beyoncé en haar danseressen in een bak met water en dat gaf echt een heel tof effect.

Voor een kort filmpje van de opening kan je op mijn Instagram kijken! Het concert van Beyoncé was echt het tofste concert van dit jaar. Mag ik nog een keer? 😀 Ben jij ook weleens naar een van haar concerten geweest?

Concert: Beyoncé - The Formation World Tour

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.