Happy New Year! Terugblik op 2016 en plannen voor 2017 ♥

Happy New Year! Heb je een leuke jaarwisseling gehad? Vandaag is de eerste dag van 2017 en hopelijk ligt er een prachtig jaar voor ons in het verschiet. In dit artikel neem ik de tijd om terug te kijken naar het afgelopen jaar en bespreek ik mijn plannen voor 2017. Kijk je mee? 😀

Terugblik op 2016

De laatste tijd lees ik veel berichten van mensen die 2016 een vreselijk jaar vonden. Daar sluit ik me niet bij aan: voor mij was 2016 eigenlijk een heel fijn jaar. In de eerste helft van 2016 schreef ik mijn scriptie en in de zomer haalde ik mijn HBO diploma, de afsluiting van een heel toffe tijd op NHTV. Ik wist al best lang dat ik wilde gaan doorstuderen, dus eind augustus begon ik aan de premaster Communication and Information Sciences. Ik werkte het hele jaar als bijbaantje bij Julia’s waar ik het nog steeds naar mijn zin heb en een van mijn vriendinnetjes werd een collega, wat het nog extra leuk maakte. Ik maakte mooie reisjes naar Boedapest, IJsland en Vietnam, we gingen op vriendinnenweekend naar Antwerpen en ik sloot het jaar spetterend af in Brugge. Ook op bloggebied maakte ik toffe dingen mee: ik werd uitgenodigd voor een aantal evenementen zoals de boeklancering van Liza Sips en ik mocht zelfs internationale auteurs zoals Jenny Han en Laure Eve interviewen. Ik had nooit verwacht dat ik zulke mooie dingen mocht bereiken met mijn blog en ik ben daar heel erg blij mee en dankbaar voor! Ook werd ik dit jaar bloeddonor en naar aanleiding van mijn artikel over bloed doneren hebben ook andere mensen zich aangemeld. Verder bezocht ik geweldige concerten, namelijk die van Marco Borsato, Mumford and SonsColdplay, Beyoncé en Kensington. Als klapper op de vuurpijl ben ik aan het einde van 2017 voor het eerst tante geworden van mijn nichtje Roos ♥ Heel bijzonder om ineens de rol van tante te mogen vervullen en zo’n klein, lief mensje in je armen te mogen houden. Het afgelopen jaar bestond dus uit veel mijlpalen! Er waren wat kleine gezondheidskwaaltjes (mijn verstandskiezen werden getrokken en ik kreeg gordelroos), maar dat was eigenlijk het enige vervelende, dus daar doe ik het wel voor 😀 Hopelijk wordt 2017 net zo’n fijn jaar! ♥

Happy New Year! Terugblik op 2016 en plannen voor 2017 ♥

Plannen voor 2017

In 2017 hoop ik mijn premaster af te ronden en te beginnen aan de master. Op dit moment wacht ik nog op twee resultaten en ik hoop dat ik dan in februari mag gaan beginnen aan de master Business Communication and Digital Media. In het ergste geval moet ik nog vakken opnieuw volgen en dan zou ik in september aan de master beginnen. Na de master ben ik klaar met studeren! Ik hoop echt dat ik komend jaar mijn leven als student kan gaan afsluiten, want hoewel ik het nog steeds heel leuk vind om zo veel bij te leren, ben ik nu ook wel klaar voor de volgende stap. Verder hoop ik weer wat toffe reisjes te mogen maken, waarvan er eentje al vastligt (Krakau) en de andere citytrip (Marrakech) hopelijk snel geboekt kan worden. In de zomer zou ik graag naar Cuba willen reizen, maar dat hangt nog even af van mijn studie en werk. Ik doe niet echt aan goede voornemens, maar ik wil dit jaar meer aan mijn conditie gaan werken en op mijn voeding gaan letten om weer wat fitter te worden. Verder hoop ik op een gezond en liefdevol jaar waarin ik weer veel fijne momenten mag beleven met de mensen om me heen!

Wat zijn jouw plannen voor 2017? 😀

Happy New Year! Terugblik op 2016 en plannen voor 2017 ♥

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

6 Reacties

 1. Fleurine
  1 januari 2017 / 14:42

  Mijn plannen voor 2017 zijn om meer leuke dingen met jou te doen en samen veel auteurs te ontmoeten!❤️

  • 2 januari 2017 / 19:06

   Ahh onwijs lief! Dat is een heel goed plan, we gaan er een mooi jaar van maken 😀

 2. Richard
  2 januari 2017 / 12:57

  Gelukkig nieuwjaar! Je hebt de afgelopen 12 maanden niet stilgezeten zeg, wat een druk jaar was het. Hopelijk brengt 2017 je net zoveel leuke reizen, concerten, boekevenementen, goede resultaten op de universiteit, liefde en nog veel meer andere belangrijke/leuke dingen. Love you xx

 3. 2 januari 2017 / 19:36

  Wat een geweldig jaar heb je achter de rug! Jaloersmakende reisjes en heel gaaf dat je zoveel hebt mogen doen voor je blog. Je plannen voor 2017 klinken ook heel fijn. Gelukkig nieuwjaar!

  • 2 januari 2017 / 21:38

   Dankjewel voor je mooie woorden! Jij ook een heel gelukkig nieuwjaar, dat we maar veel mooie reisjes mogen maken in 2017! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.