Juli: Musical The Bodyguard, 2 blogevenementen en concert Beyoncé!

De tijd vliegt! Juli is alweer voorbij en de laatste zomermaand is aangebroken. Zo gek! De zomer is helaas weer ver te zoeken, hopelijk krijgen we in augustus nog wat zonnestralen te zien. Eind deze maand zal ik alweer in de schoolbanken zitten, maar nu kijk ik terug op mijn leuke en drukke maand juli! Bereid je voor op een lang artikel, haha 😀

Afgelopen maand heb ik veel kunnen werken bij mijn bijbaantje. Ik werk normaal gesproken twee diensten per week, maar door wat veranderingen op het werk kan ik nu vier tot vijf keer per week werken. Fijn dat ik zo wat extra kan verdienen (en kan sparen voor reisjes en boeken!). Gelukkig is er naast het werken ook genoeg tijd voor leuke dingen. Ik hoef nu immers niet meer aan mijn scriptie te werken en ik kan met mijn vrije tijd doen wat ik wil. Kijk je mee naar wat ik allemaal heb gedaan? 😀

Musical The Bodyguard

Juli: Musical The Bodyguard, 2 blogevenementen en concert Beyoncé!

Met mijn moeder en zus ging ik naar de musical The Bodyguard. Ik vond het echt een toffe musical: herkenbare en swingende nummers, een sterk verhaal en goede acteurs. Twijfel je nog om een kaartje te kopen? Je kan hier een uitgebreid artikel lezen over wat ik er van vond!

Blogevenementen

Juli: Musical The Bodyguard, 2 blogevenementen en concert Beyoncé!

In juni ging ik voor het eerst naar een blogevenement, namelijk naar de najaarspresentatie van uitgeverij Blossom Books. In juli had ik twee blogevenementen op de planning staan, super leuk! Ik vind het echt super bijzonder én heel erg leuk dat ik door middel van mijn blog evenementen mag bezoeken en nieuwe mensen mag leren kennen. Zo was ik bij de high-tea voor het nieuwe boek Expeditie Verraad van Liza Sips (zie linkse foto). Een beetje overweldigend, want er was een hele hoop pers aanwezig en Shownieuws filmde het hele gebeuren. We mochten Liza Sips vragen stellen, heerlijke taart en cupcakes eten en ons boek laten signeren. Ook was ik bij de boeklancering van Eenzaam en Extreem Ver Weg van uitgeverij Moon. Overdag liet BookTuber Fleurine (rechtse foto) mij de stad Leiden zien en ’s avonds gingen we samen naar het evenement, wat op een super toffe locatie was, namelijk bij de Oude Sterrewacht in Leiden.

Oh ja, en weten jullie nog dat ik vorige maand bij de najaarspresentatie van Blossom Books was? Daar lieten ze iedere blogger aan het woord om te vertellen naar welk boek ze het meest uitkijken 🙂 Benieuwd naar welk boek ik het meest uitkijk en waar je dus een recensie van kan verwachten? Kijk dan het filmpje 🙂

Concert Beyoncé

Juli: Musical The Bodyguard, 2 blogevenementen en concert Beyoncé!

Afgelopen zondag ging ik eindelijk naar het concert van Beyoncé! Ik wilde hier echt al jaren naartoe en ik baalde enorm toen het concert in Amsterdam binnen een kwartier was uitverkocht. Gelukkig waren er nog kaarten te koop voor het concert in Brussel! Het was echt heel tof om Beyoncé een keer in het echt te zien optreden. Zij kan echt alles! Echt genoten van dit concert en super tof dat ik het mee heb mogen namen. Deze week komt er uiteraard nog een uitgebreid artikel online 🙂

Bioscoopuitjes

Juli: Musical The Bodyguard, 2 blogevenementen en concert Beyoncé!

Ik ging in juli maar liefst vier keer naar de film: Me Before You, Now You See Me 2, The Legend of Tarzan en Finding Dory. De eerstgenoemde is een verfilming van één van mijn favoriete boeken (het boek Voor jou). Het komt niet vaak voor dat ik een boek goed verfilmd vind, maar ik vond het echt geslaagd. De acteurs die Louisa en Will spelen zijn echt super goed gecast en het is een prachtige film geworden. Er waren wel wat dingen anders dan in het boek, maar dat kan ook bijna niet anders. Net als bij het boek kon ik het bij de film niet drooghouden. Ook ging ik naar Now You See Me 2 met mijn vriend. We zagen samen ook het eerste deel en ik was wel benieuwd naar deel twee. De film was wel oké, maar ik ben er niet heel enthousiast over. Ook The Legend of Tarzan en Finding Dory vond ik een beetje tegenvallen, maar ik blijf het heel leuk vinden om naar de bioscoop te gaan om een nieuwe film te kijken! (En popcorn te eten, zoals je ziet *sorrynotsorry*)

Fun!

Juli: Musical The Bodyguard, 2 blogevenementen en concert Beyoncé!

Ook was er tijd voor nog meer fun! Ik heb veel leuke dingen kunnen doen afgelopen maand, met mijn vriendinnengroep uit het dorp waar ik woon maar ook met andere vriendinnen die ik bijvoorbeeld al een hele tijd niet meer had gesproken. Ik ging meerdere keren lunchen, een keer uit eten, naar een gezellig feestje, picknicken en we deden met vriendinnen weer eens een Escape Room. Ook downloadde ik Pokémon Go, die hype is jullie vast niet ontgaan. Ik ben al meerdere keren een rondje gaan lopen met mijn vriend of mijn broer. Ik vind het vooral leuk om een Pokémon te vangen die ik nog niet heb, maar ik ben niet zo fanatiek dat ik de sterkste Pokémon wil of ga vechten met anderen. Het is in ieder geval echt een goede manier om mensen naar buiten te krijgen!

Deze boeken las ik in juli

Juli: Musical The Bodyguard, 2 blogevenementen en concert Beyoncé!

Yes, in juli heb ik eindelijk weer veel kunnen lezen! Afgelopen half jaar las ik niet zo bijzonder veel, omdat ik voornamelijk bezig was met mijn scriptie en het me niet kon permitteren een hele dag te lezen. In juli las ik de volgende 9 boeken:

Julie Buxbaum – Vertel me drie dingen
♥ Kiera Cass – De Kroon
Martina Gessner – De afstand tussen jou en mij
♥ Ali Benjamin – Suzy en de kwallen
Kate Ling – Eenzaam en extreem ver weg
♥ Rebecca Yarros – Onbereikbaar (e-book)
Kees van der Spek – Achter de schermen bij Oplichters in het buitenland
♥ Liza Sips – Soapsop
♥ Jennifer E. Smith – Hallo, tot ziens en alles daartussen

Mijn plannen voor augustus

In augustus werk ik weer fulltime bij mijn bijbaantje, waardoor ik lekker bezig ben en ook kan sparen. Ook ga ik met mijn zus naar de musical Beauty and the Beast, daar heb ik echt zin in! Er staan een aantal etentjes met vriendinnen op de planning, maar verder heb ik nog niet zo heel veel gepland. Over drie weken moet ik alweer naar school: op 22 en 23 augustus heb ik een soort introductiedagen en vanaf 29 augustus zullen mijn colleges beginnen, spannend!

Heb jij leuke dingen meegemaakt afgelopen maand? 😀

Juli: Musical The Bodyguard, 2 blogevenementen en concert Beyoncé!

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

3 Reacties

  1. 3 augustus 2016 / 17:52

    Leuke update, vooral veel gezelligheid zo te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.