Unboxing: Celebrate Books Box ”All the feels”

Hallo lieve lezers! Gisteren werd er weer een leuk pakketje bezorgd, namelijk de nieuwste Celebrate Books Box. Ik heb al meerdere boxen besteld en ik vind het echt een feestje om deze box uit te pakken. Ik had de editie ”All the feels” niet besteld, omdat ik het best prijzig vind om iedere keer een box te bestellen en ik doe meestal niet zo veel met de goodies. Extra leuk dus dat ik deze box heb gewonnen via Celebrate Books! Ik had meegedaan aan de enquête om je mening te geven over de box en ik was de gelukkige winnaar. Kijk je mee naar de unboxing? 😀

Unboxing: Celebrate Books Box ''All the feels''

Yay! Ik ben volgens mij steeds één van de eersten die de box ontvangt. Mijn postbode komt namelijk tussen 9 en 10 uur ’s ochtends, terwijl de meesten hem pas in de middag ontvangen. Ik let er daarbij wel op dat ik geen spoilers op social media plaats, want dat zou ik zelf ook niet tof vinden. Ik ging hem snel uitpakken en zorgde ervoor dat ik het kaartje gelijk weglegde. Hier staat namelijk de complete inhoud van de box op. Ik vind het wel heel leuk en persoonlijk dat dit kaartje erbij zit, want je kan daarna lezen waarom deze goodies er precies in zitten en wat de relatie is met betrekking tot het boek.

Unboxing: Celebrate Books Box ''All the feels''

Het eerste cadeautje dat ik zag, waren deze sokken van uitgeverij Young & Awesome! Ik was in mijn eentje toen ik de box uitpakte maar ik riep: ”yaaaay, leuk!”, haha 😀 Ik vind de sokken echt heel tof maar ik zou ze zelf niet zo snel kopen, waardoor het dus extra leuk is dat ze in deze box zitten. Er staat op: ”Books let you travel without moving your feet”, een quote die super goed bij mij en mijn blog past. De sokken zijn one-size, maat 36-40. Ik heb zelf maat 39 en ik heb ze nog niet gepast, maar volgens mij moet dat wel lukken. Echt een leuk cadeautje! Daarnaast vind ik de vormgeving van uitgeverij Young & Awesome echt prachtig.

Unboxing: Celebrate Books Box ''All the feels''

Eigenlijk kijk ik normaal gesproken meteen welk boek er in de box zit, maar aangezien de sokken bovenop lagen, heb ik die eerst bekeken. Daarna ging ik snel op zoek naar het boek! Sterrenstof van Krystal Sutherland zat in de box en dat was ook precies het boek dat ik had verwacht. Ik vind het altijd leuk om uit te vogelen en te gokken welk boek er in de box zal zitten, want op basis daarvan maak ik ook mijn keuze om de box te kopen. Celebrate Books geeft zelf af en toe hints over welk boek er in de box zal zitten. Sterrenstof lijkt me een mooi boek en ik ben er zeker benieuwd naar! De cover is prachtig en ook het verhaal spreekt me aan. Daarnaast zit er ook weer een toffe, gesigneerde quote kaart bij. In elke box zit zo’n kaart en ik heb inmiddels al een mooie verzameling! De quote vind ik erg mooi: ”This is certainly not a story of love at first sight. But it is a love story. Well, kind of.” Die quote maakt me gelijk erg nieuwsgierig. Mocht je de box niet hebben besteld, dan kan je het boek natuurlijk online bestellen voor € 14,99.

img_20161021_131336

Wat een toffe boekenlegger! Celebrate Books ontwierp samen met Booklove Speciality Shop deze boekenlegger van Harry Potter. Deze boekenlegger ga ik zeker gebruiken als ik in november het nieuwe Harry Potter boek ga lezen ♥

Unboxing: Celebrate Books Box ''All the feels''

Dan zat er ook nog dit toffe notitieboekje in die speciaal voor deze box is ontworpen. Ik gebruik zelf altijd notitieboekjes om to-do lijstjes te maken en dit notitieboekje is zo mooi! Misschien wel zo mooi dat ik hem niet wil gebruiken, haha. Ook heel tof dat er al ”Be happy!” op staat, echt een vrolijke goodie. Daarnaast zit er ook een pen bij die ook van uitgeverij Young & Awesome is. Hier staan de woorden Read, Dream en Fly op. Tot slot zit er een klein zakje in met snoepjes in de vorm van een vis. Op de kaart staat dat Henry Knöpf the Second een grote rol speelt in dit verhaal en dat daarom de dropvisjes in de box zitten.

Unboxing: Celebrate Books Box ''All the feels''

Bij deze de gehele inhoud van de box! Het valt me op dat er geen extra promotiemateriaal bij zit, wat in de andere boxen wel vaak het geval was. Ik vind boekenleggers altijd wel leuk, maar aan foldertjes heb ik niet zo veel. Ik vind deze box echt enorm geslaagd. Het boek wil ik erg graag lezen en ik ben onwijs blij met de sokken. Ook het notitieboekje vind ik awesome en de pen en boekenlegger ga ik zeker gebruiken.

Nog een tip voor jullie: Emmy van Zon en Maan deed een Q&A met Celebrate Books. Ik vond dit zelf erg leuk en interessant om te lezen, dus daarvoor verwijs ik jullie naar dit artikel!

Heb jij weleens een Celebrate Books Box besteld? 🙂

Unboxing: Celebrate Books Box ''All the feels''

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

3 Reacties

  1. Anny
    22 oktober 2016 / 10:19

    Jij bent echt verwent zeg! Leuk om zoiets te winnen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.