Mijn februari: master BDM en citytrip Riga!

We zijn alweer een maand verder! Deze maand begon ik met mijn master en maakte ik een citytripje naar Riga. Kijk je mee? 🙂

Master Business Communication and Digital Media

Eind januari mocht ik dan eindelijk gaan beginnen met de master! Ik heb van augustus tot en met januari hard gewerkt om mijn premaster te halen. Ik ben zo blij dat ik het gehaald heb! De premaster was erg pittig en als ik er zo op terugkijk, vind ik het eigenlijk heel knap dat ik het gehaald heb. Toch bijzonder dat je eigenlijk veel meer kan dan je denkt! Nu ben ik alweer een maand bezig met de master en in het begin moest ik echt even wennen. Ik mag namelijk mijn eigen vakken kiezen, dus je kiest echt voor vakken die je interesseren. Ik had dus ineens toffe vakken die ik echt leuk vind en opletten was geen probleem! Dat was wel anders bij de vakken Statistics en Data Science for Humanities tijdens de premaster. Inmiddels is het ”leuke” er wel weer vanaf en zit ik weer helemaal in het ritme van deadlines en assignments, maar ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik deze keuze heb gemaakt, ik zit namelijk echt op mijn plek. Dit blok heb ik de vakken Digital Storytelling, Mobile Media & Society en een Research Skills vak, namelijk Design & Analysis Questionnaires. Mijn agenda staat weer helemaal vol met deadlines en eind deze maand zal ik mijn tentamens hebben, dus dat wordt weer even knallen. Hopelijk kan ik het eerste blok goed afronden!

Citytrip Riga

Voor het eerst in mijn 23-jarige leven besloot ik om een keertje niet te gaan carnavallen. Samen met mijn vriend maakte ik daarentegen een citytripje naar de hoofdstad van Letland: namelijk Riga. De stad kan in het begin een beetje grimmig overkomen, maar loop een paar onverwachtse straatjes in en je staat ineens oog in oog met een paar pareltjes. Het is eigenlijk een knusse en sfeervolle stad met veel mooie gebouwen. De stad is wel redelijk klein, dus je hebt alles vrij snel gezien. Jullie kunnen binnenkort nog een uitgebreid artikel lezen, maar ik heb wel alvast een artikel online staan over mijn tips en ervaringen met de restaurants in Riga.

Mijn februari: master BDM en citytrip Riga!

Deze boeken las ik in februari

Vanaf nu plaats ik telkens een apart artikel over de boeken die ik las in de afgelopen maand en mijn TBR voor de volgende maand. Februari was best een goede leesmaand! De toppertjes van deze maand vond ik toch wel Hof van Mist en Woede en Cinder 🙂

Tara Altebrando – Verdwenen (★★★☆☆)
Dagmar Valerie – Liever met lef (★★★★☆)
♥ Sarah J. Maas – Hof van Mist en Woede (★★★★☆)
Amy Ewing – Opgesloten (★★★☆☆)
♥ Marissa Meyer – Cinder (★★★★☆)

Mijn februari: master BDM en citytrip Riga!

Mijn plannen voor maart

Komende maand is mijn vriend jarig, ga ik stemmen (en hopelijk jij ook!) en heb ik een avondje staan met vriendinnen van mijn oude stage. Aan het eind van de maand zal ik helaas de eerste tentamens van mijn master gaan maken, dus ik zal ook weer veel in de studieboeken te vinden zijn. Verder heb ik nog niet zoveel plannen! Het wordt waarschijnlijk een mix van veel studeren en regelmatig werken, gecombineerd met af en toe wat leuke dingen zoals naar de bioscoop (Beauty and the Beast!), thee-avondjes met vriendinnen of uit eten. Laten we er weer een mooie maand van maken! 😀

Heb jij leuke plannen voor de komende maand?

Mijn februari: master BDM en citytrip Riga!

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

1 Reactie

  1. Anny
    4 maart 2017 / 10:03

    Goed bezig meisje!!!
    Wat ben ik trots op je ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.