Gelezen in maart + TBR april

Maart is alweer voorbij! Vandaag kijk ik terug op de boeken die ik afgelopen maand las en de boeken die ik in april wil gaan lezen 🙂 Kijk je mee?

Gelezen in maart

Het eerste boek dat ik afgelopen maand las, was het boek Phobos van Victor Dixen. Op een regenachtige zondag besloot ik een aantal nieuwe boeken aan te schaffen, waaronder het boek De Kids of Appetite van David Arnold, die ik ook las als voorbereiding op Yalfest. Het boek Meedogenloos van Scott Bergstrom kreeg ik als recensie-exemplaar, dit boek verschijnt op 18 april. Rond die tijd kunnen jullie ook mijn recensie verwachten! Ik kocht ook Did I Mention I Need You?. Dit boek heb ik echt in een paar dagen uitgelezen, ik vloog er doorheen. Deel 3 ligt inmiddels ook al klaar! Van uitgeverij De Fontein kreeg ik Z.g.a.n. (Zo Goed Als Nieuw) opgestuurd. Het is geen boek dat ik snel zelf zou hebben gekocht, maar ik heb er zeker van genoten. Een leuk boek voor tussendoor! Ik heb in maart dus vijf boeken gelezen en daar ben ik wel tevreden mee, want ik had het druk met mijn werk en studie en ik had ook nog tentamens.

Gelezen in maart + TBR april

TBR april

Ik heb deze maand een hoop nieuwe boeken aan mijn stapel mogen toevoegen (die ik ook gelijk heb gelezen, haha). Op de onderste foto zie je hoe mijn TBR stapel er op dit moment uitziet. Zelf kocht ik De Kids of Appetite, Did I Mention I Need You? en Scarlet. Als recensie-exemplaren kreeg ik zomaar Did I Mention I Miss You? en Onverwacht opgestuurd, zo leuk! Allebei boeken die ik heel graag wil lezen, dus ik ben er super blij mee. Deze twee laatst genoemde boeken wil ik dan ook als eerste gaan lezen komende maand. Daarnaast heb ik zelf de boeken Phobos² en Verboden vruchten aangevraagd, dus die krijgen ook voorrang als ze binnen zijn.

Dat zijn dus vier boeken die ik sowieso wil gaan lezen, maar ik hoop dat ik een groter stapeltje kan gaan creëren. Ik wil eigenlijk proberen om de boeken die het langst op mijn TBR stapel liggen nu te gaan lezen, want anders schiet het natuurlijk nooit op, haha. Ik wil eigenlijk heel graag beginnen in bijvoorbeeld Scarlet van Marissa Meyer, maar ik moet van mezelf eerst een boek kiezen dat al langer op de stapel ligt. Vorige maand zei ik het ook al: ik ben heel benieuwd naar Geek Girl #5 en Codenaam Coco, dus grote kans dat het één van die boeken wordt als ik daar aan toekom. Ik heb de eerste twee weken van april een soort van ”vakantie” (ik moet wel studeren en werken, maar ik heb geen colleges), dus ik hoop echt dat ik veel boeken kan gaan lezen!

Welke boeken wil jij komende maand zeker gaan lezen? 🙂

Gelezen in maart + TBR april

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

3 Reacties

  1. Melissa
    1 april 2017 / 18:00

    In je lead staat ‘april is alweer voorbij’ maar ik denk dat dat ‘maart is alweer voorbij’ moet zijn. Verder superleuke blog!

  2. 2 april 2017 / 10:33

    Ik heb gisteren Phobos 2 ontvangen en ik kan niet wachten om dit boek te lezen deze maand 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.