Mijn maart: studeren, tentamens en fun!

De tijd gaat zo snel, de maand maart is namelijk weer voorbij. Komende maand ga ik alweer beginnen aan het tweede blok van mijn master, terwijl ik me nog zo goed kan herinneren dat ik niet wist of ik de pre-master wel zou gaan halen. Afgelopen maand studeerde ik hard voor mijn tentamens en was er ook tijd voor leuke dingen. Kijk je mee? 🙂

Studeren en tentamens

De afgelopen tijd heb ik het eerste blok van mijn master gehad. Ik volgde de vakken Digital Storytelling, Mobile Media & Society en een Research Skills vak: Design & Analysis Questionnaires. De eerste twee vakken vond ik erg leuk en interessant en het was een verademing om na de pittige pre-master eindelijk vakken te volgen die ik zelf heb gekozen en ook echt leuk vind. Ik hoop dan ook dit ik dit blok goed af kan sluiten, maar de cijfers van de tentamens laten vaak lang op zich wachten. Wel heb ik voor Digital Storytelling al een mooie 7.9 en 8.8 binnen gehaald, wauw! Ik vind het super leuk om te schrijven, maar dit is dan weer even een bevestiging dat anderen dat ook vinden en dat ik het ook kan in het Engels. Voor Design & Analysis Questionnaires moet ik helaas nog een assignment overnieuw doen, maar dat gaat hopelijk goedkomen en daar heb ik ook wel vertrouwen in. Duim je mee voor goede tentamen cijfers? 🙂

Mijn maart: studeren, tentamens en fun!

Fun!

Gelukkig was er ook tijd voor leuke dingen deze maand: van thee-avondjes met vriendinnen, lunchen met mijn zus of moeder, uit eten en naar de bioscoop tot de 30e verjaardag van mijn vriend. Als ik een drukke periode heb bij mijn studie, probeer ik meestal geen ”leuke” dingen te plannen, dus dat doe ik meestal in de periode daarvoor of daarna. Over de bioscoop gesproken trouwens: ik ben afgelopen maand naar Brimstone en Beauty and the Beast gegaan en ik vond het allebei aanraders. Vooral Beauty and the Beast vond ik écht geweldig, ik heb echt met een grote glimlach naar de film zitten kijken en geapplaudisseerd aan het einde. Ook Brimstone is een aanrader! Nu ik dit zo typ, bedenk ik me dat het voor dit artikel wel leuker is als ik wat meer foto’s maak van de leuke dingen die ik doe in een maand, haha. Ik ga het proberen komende maand!

Verder ben ik dit jaar ook gaan stemmen. Ik heb eigenlijk nooit zo veel interesse gehad in de politiek, maar de laatste tijd heb ik me er wel wat meer verdiept. Ik heb getwijfeld om te stemmen op GroenLinks of Partij voor de Dieren, omdat deze partijen zich sterk maken voor de standpunten die ik belangrijk vind. Ik heb uiteindelijk gestemd op Partij voor de Dieren en ik ben super blij dat ze vijf zetels hebben gehaald (en ik ben ook heel blij voor GroenLinks!).

Mijn maart: studeren, tentamens en fun!

Deze boeken las ik in maart

Afgelopen maand las ik de onderstaande vijf boeken. Ondanks de drukte en tentamens ben ik toch blij dat ik vijf boeken uit heb kunnen lezen. Hopelijk worden dat er de komende maand iets meer! Heb je mijn artikel al gelezen waarin ik vertel welke boeken ik komende maand wil gaan lezen?

Victor Dixen – Phobos (★★★☆☆)
David Arnold – De Kids of Appetite (★★★★☆)
♥ Scott Bergstrom – Meedogenloos (★★★☆☆)
Estelle Maskane – Did I Mention I Need You? (★★★★☆)
Debra Oswald – Z.g.a.n. (Zo Goed Als Nieuw) (★★★☆☆)

Mijn maart: studeren, tentamens en fun!

Mijn plannen voor april

In april heb ik eerst twee weken ”vrij”, yes! Ik heb geen colleges maar ik moet wel extra werken bij mijn bijbaantje en ook werken aan een aantal deadlines voor mijn studie. Ik hoop dat ik verder veel kan gaan lezen en mijn TBR-stapel wat kan laten slinken. Verder heb ik een aantal verjaardagen staan, een toffe meeting met een andere blogger, Pasen, een escape-room en etentje met leuke ex-collega’s en eind april is het tijd voor Yalfest! Verder begin ik midden april met mijn tweede blok van de master. Dat blok zal ik sowieso het vak Social Media Marketing gaan volgen en ik twijfel nog tussen Crowdsourcing en Interactive Visualization. Verder moet ik ook een Research Skills vak volgen en dat wordt Analysis of Variance (een soort Statistics 2.0, help!). Hopelijk kunnen we weer gaan knallen komend blok, let’s go! Maar eerst even ontspannen en genieten ♥

Heb jij leuke plannen voor de komende maand? 🙂

Mijn maart: studeren, tentamens en fun!

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.