Hotspot in Amersfoort: The Blueberry

Hotspot in Amersfoort: The Blueberry 6 Reacties


Hoe geweldig ik het ook vind om verre landen en bijzondere steden te bezoeken, ook Nederland heeft veel mooie plekjes die ik nog lang niet allemaal bezocht heb. Af en toe kom ik leuke plekjes tegen die ik graag met jullie wil delen en daarom deel ik vandaag deze hotspot in Amersfoort met jullie 🙂

Amersfoort

Een tijdje terug kreeg ik een berichtje van blogger Katja over een leuke samenwerking (daarover binnenkort meer 😀 ). We planden een dagje in om over deze plannen te praten en we spraken zo ongeveer in het midden af, want we wonen vrij ver uit elkaar. Zo kwamen we terecht in Amersfoort. Ik was hier nog nooit geweest en toen ik de plaats intypte in Google, zag ik al snel dat het een mooie stad is. Katja en ik zagen elkaar op het station en ze heeft me eerst een kleine toeristische route door Amersfoort gegeven. Het is echt een knusse en gezellige stad met mooie gebouwen en gezellige grachtjes. Ik heb nog lang niet alles kunnen zien, maar ik weet zeker dat de stad nog meer moois te bieden heeft.

Hotspot in Amersfoort: The Blueberry

The Blueberry

Katja had wat research gedaan en kwam met een heel goed idee: lunchen bij The Blueberry. Het is een kleine ontbijt & lunchzaak die erg gezellig en knus ingericht is. Er is een kleine keuken waarbij je zo naar binnen kunt kijken en op de bar stonden al een heleboel lekkernijen waarbij het water je in de mond liep, van red velvet cupcakes tot vegan bananenbrood, dadelballetjes en espresso-chocoladetaart. Ze maken veel zelf waardoor deze lekkernijen ook regelmatig wisselen. Het zag er allemaal zo lekker uit! We besloten eerst te lunchen en daarna eventueel nog voor iets zoets te gaan. Ik bestelde een great gatsby (dubbele cappuccino met witte chocoladesiroop, slagroom en cacao) en een avocado smash sandwich en Katja ging voor de american pancakes met homemade lemonade. Het was echt heel erg lekker! Ik heb geen foto gemaakt van mijn lunch, maar voor maar € 7,00 kreeg ik twee rijk belegde stukken brood en het was echt smullen.

Hotspot in Amersfoort: The Blueberry

Na onze heerlijke lunch zijn we gaan brainstormen en daarna besloten we beneden even te gaan kijken wat voor lekkers ze nou allemaal hadden. We besloten allebei voor de chocoladebrownie te gaan met daarbovenop kleine marshmallows en blokjes karamel. Daarnaast dronken we voor de nodige vitamientjes allebei een sunset boulevard smoothie met banaan, sinaasappel en aardbei. Dit was ook allebei weer zo lekker!

Hotspot in Amersfoort: The Blueberry

Ik was voor het eerst in Amersfoort en ik betwijfel of ik er ooit nog zal komen, maar áls ik er nog een keer moet zijn, ga ik zeker even langs bij The Blueberry, al is het maar om even wat lekkers mee naar huis te nemen. De inrichting is heel gezellig en knus en geeft je echt het gevoel alsof je zit bij te kletsen in de woonkamer. Daarnaast vond ik het personeel heel aardig en vriendelijk. Mocht je een keer een meeting hebben in Amersfoort waarbij je in een omgeving wil zitten die stimulerend is voor je creativiteit én lekker wil eten, dan raad ik je zeker aan om naar The Blueberry te gaan.

Ben jij weleens in Amersfoort geweest? 🙂

Hotspot in Amersfoort: The Blueberry

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 gedachten over “Hotspot in Amersfoort: The Blueberry