Winactie: Caroline Paul – Het boek voor meisjes met lef

Powervrouwen opgelet! Caroline Paul stimuleert meisjes en vrouwen hun grenzen op te zoeken en er dan, met beleid, overheen te gaan. Jezelf uitdagen is essentieel voor een leven vol opwinding, zelfvertrouwen en plezier. Ben jij ook een vrouw met lef? Dan is Het boek voor meisjes met lef zeker iets voor jou, en vandaag kan je dit boek winnen op mijn blog!

Het boek voor meisjes met lef

Dream big! Wees avontuurlijk, maar niet roekeloos. Als Lena Dunham en Pippi Langkous samen een boek zouden schrijven, zou het Het boek voor meisjes met lef zijn. De Amerikaanse schrijfster Caroline Paul geeft in Het boek voor meisjes met lef aan de hand van ervaringsavonturen en moderne heldinnen tips over hoe je als meisje (én vrouw) een leven vol uitdaging en lef aan kunt gaan.

Ontrafel het geheimschrift

Wil jij dit boek graag winnen? Ontrafel dan het onderstaande geheimschrift. Op het eerste gezicht zal het geheimschrift je waarschijnlijk niets zeggen, daarom vind je daaronder een hulpmiddel om het geheimschrift te ontcijferen. Ik ben benieuwd of het jullie gaat lukken! (Vast wel, want girlpower en zo 😉 )

Winactie: Caroline Paul - Het boek voor meisjes met lef

Winactie: Caroline Paul - Het boek voor meisjes met lef

Hoe kan je winnen?

Volg Reading Traveller op Facebook
♥ 
Stuur het antwoord voor 16 mei 2017 naar info@pepperbooks.nl

Het Meisjes met lef event: Heb je komende vrijdagavond nog niks te doen? Pepper Books organiseert die avond een Meisjes met lef event, vol entertainment en gesprek, met o.a. een live-column van zelfbenoemd vrouwenkenner Maxim Hartman en een muzikale noot van Aafke Romeijn. Ik zal er zelf die avond helaas niet bij zijn omdat ik moet werken en een verjaardag heb, maar mocht jij wel gaan, geniet dan een beetje extra voor mij!

Doe jij ook mee met de winactie? 🙂

Winactie: Caroline Paul - Het boek voor meisjes met lef

Volg je mij al op FacebookBloglovin’, Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.