Concert: John Mayer

Hallo lieve lezers! Afgelopen dinsdag ging ik dan eindelijk samen met Lisanne van Oh My Book naar het concert van John Mayer! Ik vind zijn muziek geweldig en ik was dan ook heel blij dat hij naar Nederland kwam. Gelukkig konden we kaartjes bemachtigen en afgelopen dinsdag reisden we naar Amsterdam om naar John Mayer te luisteren. Kijk je mee?

The Search for Everything

De avond begon goed met het voorprogramma van Andreas Moe. Ik kende geen liedjes van hem, maar hij had een mooie sound en was erg fijn om naar te luisteren! Daarna was het tijd voor John Mayer om het podium op te komen en hij begon gelijk met het spelen van nieuwe nummers van zijn album. Ik had zijn nieuwe album nog niet volledig gehoord (gewoon niet aan toegekomen), maar ik vind het dan extra speciaal om de nieuwe nummers live te horen. Hij komt immers om zijn nieuwe album te promoten en tijdens het schrijven van dit artikel staat The Search for Everything dan ook op repeat. Mijn favoriete nummers van het nieuwe album? Love on the Weekend, In the Blood en You’re Gonna Live Forever in Me.

Your body is a wonderland, Slow dancing in a burning room & Free fallin’

Wat ik zo bijzonder vond aan dit optreden, was dat het concert was opgedeeld in verschillende ”hoofdstukken”. Het ene hoofdstuk speelde hij nummers met zijn gehele band, het andere hoofdstuk speelde hij acapella in zijn eentje en het volgende hoofdstuk samen met Pino Paladino en Steve Jordan. Het hele podium werd omgebouwd om een nieuwe setting te creëren, echt bijzonder. Ik heb ook echt genoten toen hij een aantal van mijn favoriete nummers speelde, zoals Your body is a wonderland, Slow dancing in a burning room en Free fallin’. Na de toegift kwam John Mayer nog terug om de epiloog te spelen en het verhaal af te sluiten. Kippenvel toen hij het nieuwe nummer You’re Gonna Live Forever in Me speelde. Echt geweldig!

Ben jij ook naar het concert van John Mayer geweest? 🙂

Concert: John Mayer

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

 

3 Reacties

  1. 6 mei 2017 / 10:13

    Ik luister eigenlijk zelden naar John Mayer, terwijl ik een aantal liedjes van hem toch wel heel tof vind. Snel maar eens zijn liedjes opzoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.