3 x Nederlandse boekige kaarsen

Boekige kaarsen zijn hot! Je hebt ze vast al wel voorbij zien komen: kaarsen in het thema van je favoriete boek, serie of film. Ik ben gek op geurkaarsen dus ik besloot een aantal kaarsen te kopen en uit te proberen 🙂

Veelboekenliefde

Kaars: Mad Hatter’s Tea Party
Inhoud: 335 ml
Prijs: € 9.50 (+ € 3.95 verzendkosten via Kiala)

”A very merry unbirthday!” – ”To me?” – ”To you!” Dit liedje uit Alice in Wonderland zing ik nog af en toe en daardoor werd ik extra blij van deze Mad Hatter’s Tea Party kaars. De kaars is lekker groot en ik vind de sticker heel erg mooi. Hij is subtiel, niet te druk en uitnodigend. Als je de deksel van de kaars haalt, zie je een felroze kleur en je ruikt gelijk de geur van groene thee en framboos. Ik vind het fijn dat de geur niet heel overheersend is, maar lekker subtiel blijft. En ik word écht heel blij van de mooie roze kleur en de vrolijke sticker.

3 x Nederlandse boekige kaarsen

Romemadecandles

Kaars: Rhysand (middel)
Inhoud: 100 ml
Prijs: € 7.95 (+ € 3.95 verzendkosten via Kiala)

Ik vind de kaarsen van Romemadecandles prachtig en ik moest echt even nadenken welke kaars ik wilde kopen. De stickers van Romemadecandles zijn te herkennen aan de mooie afbeeldingen en handlettering lettertypes. Na het lezen van Hof van Mist en Woede moest ik ook toegeven aan deze hype en daarom heb ik de Rhysand kaars gekozen. De kaars ruikt naar lavendel en citrus en bij het openen van de kaars komt deze zoete geur je al tegemoet. De bovenkant met glitters is erg mooi en ik word helemaal blij van de lekkere geur van deze kaars.

3 x Nederlandse boekige kaarsen

Letters and Lights

Kaars: Hufflepuff
Inhoud: 100 ml
Prijs: € 7.50 (gekocht op Yalfest, dus geen verzendkosten)

Ik wilde natuurlijk ook heel graag een Harry Potter kaars, dus ik besloot de Hufflepuff kaars te kopen op Yalfest. Ik moet zeggen dat ik The Jewel kaars ook heel lekker vond ruiken, dus wie weet ga ik die nog een keer aanschaffen. De Hufflepuff kaars heeft een lekkere vanillegeur en bevat mooie gouden glitters aan de bovenkant. Je ruikt de vanille van de kaars heel goed, maar de geur wordt niet te heftig. Een lekkere, subtiele geur en extra leuk dat ik een Harry Potter kaars heb met mijn afdeling.

3 x Nederlandse boekige kaarsen

Boekige kaarsen

Boekige kaarsen staan echt gezellig in je boekenkast. Wel merk ik aan mezelf dat ik ze liever in mijn boekenkast heb staan dan dat ik ze helemaal opbrand, want dat vind ik zonde van de mooie kaarsen, haha. Qua vormgeving verschillen de kaarsen wat: de Hufflepuff kaars heeft bijvoorbeeld een sticker op de deksel, terwijl de andere kaarsen een sticker om de kaars heen hebben, waardoor je ook gelijk ziet hoe de kaars eruitziet. Ik vind het knap hoe deze drie meiden zelf hun kaarsen maken, etiketten ontwerpen en hun producten promoten. Mijn favoriet? Pff… lastig! Ik vind de geuren van deze drie kaarsen heel erg lekker, ze hebben mooie etiketten en de kaarsen zien er echt goed uit. Qua geur heb ik denk ik toch een lichte voorkeur naar de Rhysand kaars die naar lavendel en citrus ruikt, maar ze ruiken alle drie echt heerlijk!

Welke boekige kaarsen heb jij? 🙂

3 x Nederlandse boekige kaarsen

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

4 Reacties

 1. 18 juli 2017 / 09:06

  Tot nu toe heb ik enkel Emmy’s Rhysand kaars. Ik zie me ook niet meteen ontzettend veel boekige kaarsen aanschaffen maar haar Hufflepuff-kaars staat wel nog steeds op mijn wenslijstje. Die vind ik echt super leuk en ik vind het gewoon ook leuk om een aantal spulletjes van mijn Hogwarts-huis te verzamelen én mede-Hufflepuffers te ontmoeten. 🙂

 2. 18 juli 2017 / 11:10

  Ik heb Cinder van letters & lights en Villainous van Novellyyours (zat in de Celebratebooks box). Ik wil er graag meer!

 3. 18 juli 2017 / 11:50

  Wat een leuke blogpost. Ik kende de bovenste twee nog niet. Ik heb al wel een kaars van Letters & Lights, de Ravenclaw editie en die heb ik in mijn boekenkast gezet 🙂 Ik heb ook een aantal kaarsen uit de FairyLoot box, die heb ik ook in mijn boekenkast gezet. Ik brand ze soms, maar meestal gebruik ik ze ter decoratie, haha!

 4. 21 juli 2017 / 12:33

  Ga je hier ook een win actie mee doen? Dat lijkt mij namelijk echt super cool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.