Winactie: Kate Ling – De gloed van gedoofde sterren

Hiep hiep hoera, Reading Traveller bestaat 2 jaar! Om dat te vieren heb ik een toffe winactie voor jullie geregeld. Je maakt vandaag kans op De gloed van gedoofde sterren van Kate Ling! Doe je mee?

De gloed van gedoofde sterren

De gloed van gedoofde sterren is het tweede deel in de Ventura Saga. Het eerste deel Eenzaam en Extreem Ver Weg vertelt het verhaal over Seren die met haar familie op de Ventura woont, een ruimteschip dat op zoek is naar de dichtstbijzijnde bewoonbare planeet. Op de Ventura zullen meerdere generaties leven, en om dit in goede banen te leiden krijgt iedereen een levenspartner toegewezen. De generatie van Seren werd geboren op het ruimteschip en zal hier ook overlijden. Ze vindt het vreselijk dat andere mensen voor haar beslissen wat haar lot is en met wie ze haar leven zal doorbrengen. Dan ontmoet ze Domingo, een Spaanse jongen die iets in haar losmaakt. Seren en Domingo zullen nooit samen kunnen zijn door de regels die gelden op de Ventura. Seren staat voor de beslissing om het leven te leiden dat van haar verwacht wordt, trouwen met iemand van wie ze niet houdt, of kiezen voor de jongen waar ze verliefd op is, met alle gevolgen van dien. Heb jij het eerste deel gelezen en kan je niet wachten hoe het verhaal verdergaat? Kijk snel verder om kans te maken!

Winnen?

♥ Volg Reading Traveller op Instagram en Bloglovin
♥ Deel op Facebook, Instagram of Twitter een berichtje waarin je mij feliciteert met het 2-jarig bestaan van Reading Traveller. Vergeet me niet te taggen zodat ik je berichtje zie!
♥ Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet

Je kan meedoen tot en met 17 september 23:59 uur. Ik stuur de winnaar een mailtje, dus zorg ervoor dat je een geldig mailadres invult!

Ga jij meedoen met de winactie? ?

* Deze winactie is in samenwerking met uitgeverij Moon

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

10 Reacties

 1. 5 september 2017 / 08:25

  Wauw, wat supertof dat je dit boek weg mag geven! <3 Ik ben zo benieuwd naar het vervolg! Ik waag graag een kansje!

 2. Melissa
  5 september 2017 / 10:09

  superleuk dat je dit mag doen. en wauw 2 jaar een blog goed bijhouden vind ik een hele prestatie. gefeliciteerd. Ik doe graag mee met deze leuke actie.

 3. Yvonne
  5 september 2017 / 11:18

  Gefeliciteerd! 2 jaar bloggen super!

 4. 5 september 2017 / 13:59

  Ah, deze wil ik wel graag winnen! Ik heb je een tweet gestuurd met een felicitatie en ik volg je natuurlijk al op Bloglovin’ en Instagram (als @thebookreviewnl). Wist je dat jouw blog precies een maandje jonger is dan de mijne? Ik ben op 1 augustus begonnen, jij op 1 september (allebei twee jaar geleden) haha!

 5. 5 september 2017 / 18:14

  Hoi Anouk! Wat een super leuke winactie! Ik volg je niet alleen op instagram en bloglovin’, maar ook op Facebook en Twitter. Ik heb zojuist een tweet met een felicitatie gestuurd 😀

 6. 5 september 2017 / 23:31

  Super gefeliciteerd! Ik doe graag mee las boek 1 nog niet maar wacht graag tot een serie volledig is om dan te binge lezen! Geen vreselijke cliffhangers weet je wel haha ?

 7. Ans Stier
  6 september 2017 / 08:42

  Ik loot graag mee

 8. Daniella
  12 september 2017 / 19:15

  Leuke actie? Gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan! En meegedaan ?✅

 9. fleur
  12 september 2017 / 20:45

  Ik doe mee! Hopelijk kan ik hem winnen dan heb ik al gelijk een nieuw boek om te lezen haha

 10. Sanne de Waard
  13 september 2017 / 08:19

  Gefeliciteerd!!! Ik maak graag kans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.