Hoera, Reading Traveller bestaat 2 jaar! ♥

Yay, vandaag bestaat mijn reis- en boekenblog Reading Traveller alweer 2 jaar! Ik kijk graag samen met jullie terug op de hoogtepunten van dit tweede blogjaar. Vier je dit feestje met me mee?

Hoogtepunten

Ik blog alweer twee jaar lang over de leukste boeken en de mooiste reisjes en ik vind bloggen nog steeds heerlijk om te doen. Tijd om terug te kijken op de hoogtepunt van afgelopen blogjaar!

Interview met Laure Eve – Ik mocht de schrijfster van De Graces interviewen en wat was dat leuk om te doen! Laure Eve was ontzettend aardig en ik kijk heel erg uit naar het tweede deel van De Graces!

Interview met Jenny Han – Het was ook een ontzettende eer om de schrijfster van Aan alle jongens van wie ik hield te interviewen. Deze young adult serie leest heel lekker weg en het derde boek is net verschenen.

Event met Jenny Han – Samen met booktuber Fleurine was ik bij het exclusieve evenement met Jenny Han, waarbij we met Jenny mochten kletsen, maar ook een workshop handlettering kregen, armbandjes mochten maken en op de foto mochten zoals de cover van haar nieuwste boek.

Rondleiding bij Best of YA – Ik mocht met Fleurine mee naar uitgeverij Best of YA om te vieren dat ze meer dan 1000 abonnees had op haar YouTube kanaal. Het was echt tof om een kijkje achter de schermen te krijgen bij een uitgeverij!

Première Miss Peregrines Home of Peculiar Children – Door uitgeverij Clavis werd ik uitgenodigd om naar de première te komen van de verfilming van De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine. Leuk om aanwezig te zijn bij de première en deze toffe film te zien!

Logo – Ik ben nog steeds zo geweldig blij met het logo dat Anouk voor me maakte. Hij past perfect bij mij en mijn website en ik word er nog iedere keer vrolijk van als ik mijn homepage bekijk. Ik kreeg er ook ontzettend leuke reacties op!

Mijn eerste advertorial – Betaald worden om een stukje te schrijven op je eigen blog, hoe tof! Ik werd afgelopen jaar voor het eerst benaderd om een advertorial te schrijven en dat vond ik superleuk en een hele eer om te doen.

Yalfest – Ik was dit jaar voor het eerst op Yalfest en dat vond ik erg leuk! Er waren acht auteurs, je kon een masterclass volgen, je boeken laten signeren en bij verschillende kraampjes je boekengoodies kopen. Het was een toffe dag samen met Marleen!

Brainstorm bij Zomer & Keuning – Met een heleboel andere new adult liefhebbers mochten we een middagje komen brainstormen bij uitgeverij Zomer & Keuning om new adult beter op de kaart te zetten in Nederland. We werden heel warm ontvangen en het was een gezellige middag!

Interview met Brooke Saward – Samen met Katja ging ik een heel leuke samenwerking aan: we gingen het boek World of Wanderlust in het zonnetje zetten op onze blogs. We bedachten onze eigen tag, maakten een Q&A, schreven een heleboel reisgerelateerde posts én als hoogtepunt interviewden we samen Brooke Saward. Wat was dit supergezellig om te doen!

Event met Geraldine Kemper – Afgelopen zomer mocht ik voor mijn eigen blog en voor tijdschrift GIRLZ (waar ik toen stage liep) aanwezig zijn bij de boeklancering van het reisboek van Geraldine Kemper. Het was een leuke avond met een interview, je mocht je boek laten signeren, foto’s laten maken en vrolijke cocktails drinken!

Hoera!

Wat een mooi tweede jaar van Reading Traveller! Hoewel het de laatste weken wat rustiger was op mijn blog vanwege mijn drukke schema ben ik van plan om binnenkort gewoon weer drie artikelen per week te publiceren. Verder heb ik komende maand een interview met Sophie Jackson op de planning staan (zo gaaf!) en ga ik samen met Marleen naar het event met Jennifer L. Armentrout. Ik ben benieuwd wat het derde blogjaar mij nog meer gaat brengen! Laten we er in ieder geval weer een mooi blogjaar van maken. En houd de website goed in de gaten, want er komt een toffe winactie aan ♥

Hoera, Reading Traveller bestaat 2 jaar! ♥

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

9 Reacties

 1. 1 september 2017 / 12:50

  Gefeliciteerd met het twee-jarig jubileum van je blog! Wat heb je al toffe dingen mogen doen 🙂 Hopelijk komen er nog vele jaren bij!

 2. 1 september 2017 / 13:37

  Woooow twee jaar alweer! Gefeliciteerd met je blogverjaardag meis. Ik hoop dat je nog heeeeeel veel toffee dingen mag doen! <3 xx

 3. Richard
  1 september 2017 / 18:26

  Gefeliciteerd! Wat een leuke prestatie! Je inzet en toewijding is nog steeds hetzelfde als toen je begon. Jhr doet het echt heel goed! Op naar de drie jaar! Xx

 4. 1 september 2017 / 23:11

  Gefeliciteerd meid! Dat er nog maar veel blogjaren bij mogen komen! ?

 5. 2 september 2017 / 08:54

  Gefeliciteerd! <3 En wauw, ik wist helemaal niet dat je bij het Jenny Han event was. Ik heb je daar helemaal niet gezien, haha!

 6. 2 september 2017 / 10:26

  Oeeeeeh gefeliciteerd! En inderdaad toffe dingen meegemaakt 🙂

 7. 3 september 2017 / 19:50

  Wat een gave dingen heb je al gedaan voor je blog zeg! Ik vind je logo inderdaad echt supermooi. Ga zo door zou ik zeggen!

 8. 6 september 2017 / 19:31

  Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan! veel blog plezier de aankomende jaren.
  Erg leuk overzichtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.