Winactie: Sarah J. Maas – Hof van Mist en Woede

Yay, tijd voor een nieuwe winactie! Hof van Mist en Woede is een van mijn favoriete boeken en waarschijnlijk heb jij het boek ook al gelezen, maar ik wil de mensen die hem nog niet hebben gelezen een kans geven om het boek te winnen. Doe je mee? 😀

Hof van Mist en Woede

In het tweede deel van deze serie keert Feyre samen met Tamlin terug naar het Lentehof, maar de gebeurtenissen Onder de Berg vallen haar zwaar. Daarnaast heeft ze ook nog een afspraak staan met Rhysand en zal ze regelmatig het Nachthof moeten bezoeken. Ondertussen wordt hun wereld geteisterd door een groter gevaar. Feyre wil er alles aan doen om dit kwaad tegen te gaan, maar daarvoor zullen er wel een aantal dingen moeten veranderen. De dingen waar ik in het eerste deel moeite mee had, vielen in dit boek op zijn plek. In het eerste deel vond ik de personages vlak, maar hier kwamen ze veel meer tot leven. De gedachtes en gevoelens van Feyre waren levensecht en nu kon ik me echt met haar identificeren. Mooi hoe Sarah J. Maas beschrijft hoe Feyre omgaat met haar trauma’s en de keuzes die ze daarin maakt. Ik ben echt van dit boek en de personages gaan houden.

Hoe kan je winnen?

♥ Volg Reading Traveller op Instagram en Bloglovin
♥ Laat een reactie achter onder dit bericht waarin je mij twee boeken aanraadt. Eén boek van mijn TBR stapels (let op: ik heb De Royals en Levana inmiddels al gelezen) en één boek die niet op de stapel ligt, maar die jij zelf geweldig vond en waarvan je denkt of weet dat ik het boek nog niet heb gelezen.
♥ Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet!

Doe jij mee met de winactie?

Winactie: Sarah J. Maas - Hof van Mist en Woede

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

1 Reactie

  1. Cynthia
    9 oktober 2017 / 13:34

    Ik doe mee!
    Alleen heb ik geen Bloglovin…
    Maar ik volg je wel op Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.