Gelezen in september + TBR oktober

Yes, ik heb in september eindelijk weer wat boeken kunnen lezen! In augustus las ik namelijk maar één boek: De zon is ook een ster van Nicola Yoon. Dat vond ik niet genoeg voor een maandoverzichtje, haha. Gelukkig las ik in september vier boeken. Niet zoveel als normaal, maar er is in ieder geval weer een stijgende lijn. Kijk je mee?

Gelezen in september

Ik begon in augustus al in The Glittering Court en dit boek heb ik in september uitgelezen. Het duurde heel erg lang voordat ik dit boek uit had, ik kwam er maar niet doorheen. Ik kreeg onverwacht Veel liefs, Lara Jean binnen, het laatste deel uit de Lara Jean trilogie. Weer een heel fijn en vermakelijk boek en een leuke afsluiter van deze serie. Daarna las ik Stilte van Mia Sheridan, een ontzettend mooi New Adult boek. Ik heb er echt van genoten! Ik sloot de maand af met Daan & Nadia van Esther Walraven. Ik had niet zulke hoge verwachtingen van dit boek, maar ik vond het eigenlijk wel een mooi en krachtig verhaal, ook al was het niet zo origineel. Ik ben blij dat ik alsnog vier boeken heb kunnen lezen afgelopen maand, ondanks de drukte met mijn studie. Hopelijk kan ik in oktober weer wat mooie pareltjes lezen!

Gelezen in september + TBR oktober

(The Glittering Court staat niet op de foto omdat ik hem heb uitgeleend!)

TBR oktober

In oktober ontvang ik Escape Room van Maren Stoffels en Cel 7 van Kerry Drewery als recensie-exemplaren, dus die wil ik sowieso gaan lezen. Verder moet ik van mezelf weer een boek lezen dat al langer op mijn TBR stapel ligt. Ik geef nieuwe boeken vaak voorrang, terwijl er nog een heleboel boeken zijn die al jaren op mijn TBR stapel liggen. Ik ben bijvoorbeeld heel benieuwd naar De Royals, Ari en Dante of 13 minuten, maar boeken zoals Carry On, Codenaam Coco, De Kroon van de Tearling en Girl Online on Tour liggen echt al eeuwen op deze stapel… help!

Welk boek raad jij mij aan? 🙂

Gelezen in september + TBR oktober

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

8 Reacties

  • 29 september 2017 / 14:28

   Ik hoor er veel positieve verhalen over inderdaad, misschien moet ik hem toch maar snel gaan lezen!

 1. 29 september 2017 / 12:37

  Fijn dat je weer wat hebt kunnen lezen. Ik raad je graag Ari en Dante aan!

 2. 30 september 2017 / 19:19

  Ik heb deze maand dus maar één boek gelezen, en dat was eigenlijk een audioboek, oeps! Ik zit echt in een enorme leesdip (al heb ik vandaag en gisteren gelukkig alweer lekker wat gelezen, dus hopelijk zit ik snel weer in de flow! Ik ben trouwens echt benieuwd naar de Royals!

 3. Cynthia
  9 oktober 2017 / 13:32

  Ik raad je Carry On van Rainbow Rowell honderd procent aan!!!
  En ook The Potion Diaries van Amy Alward vind ik een echte aanrader (let op! Het is alleen in het Engels verkrijgbaar)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.