5x leuke films om samen met je vriend te kijken #6

Wow, het vorige artikel met filmtips kwam online in februari. Tijd voor nieuwe tips! Vanavond ga ik samen met mijn vriend oppassen, dus dan ben ik bang dat we weer een uur bezig zijn met het uitzoeken van een leuke film. Ik weet hoe moeilijk het is om samen leuke film te kiezen op Netflix, dus ik help je graag een handje. Laat het vooral weten als jij nog tips voor ons hebt! 🙂

Naked

Genre: comedy, fantasy, romance
IMDB score: 5,3
* Te bekijken via Netflix

Rob wordt naakt wakker in een lift. Hij gaat over een paar uur trouwen en moet zich zo snel mogelijk klaar gaan maken. Hij beleeft deze uren steeds opnieuw, totdat hij eindelijk zijn zaakjes op orde heeft voordat hij kan gaan trouwen met de vrouw van zijn leven. Naked is niet spannend of hilarisch, maar wel vermakelijk voor een avondje op de bank.

Contratiempo / The Invisible Guest

Genre: crime, mystery, thriller
IMDB score: 8,1
* Te bekijken via Netflix

Deze film is mijn favoriet uit dit rijtje. Een succesvolle ondernemer wordt beschuldigd van de moord op een jongen. Hij heeft drie uur om met een geloofwaardige verdediging te komen. Contratiempo zit supergoed in elkaar, is spannend en zet je constant op het verkeerde been. Aanrader!

American Assassin

Genre: action, thriller
IMDB score: 6,5

Een paar weken geleden gingen mijn vriend en ik naar American Assassin in de bioscoop. De film gaat over Mitch, die na de dood van zijn vriendin door een terroristische aanslag besluit het heft in eigen handen te nemen. De film begint goed en veelbelovend, maar tegen het einde wordt de film toch wat minder sterk.

Jigsaw

Genre: crime, horror, mystery
IMDB score: 6,1

Jigsaw zagen we ook in de bioscoop. Er worden lichamen gevonden in de stad, die allemaal een gruwelijke ondergang hebben gehad. Naarmate het onderzoek vordert, wijst het bewijs op John Kramer. Deze man staat bekend als Jigsaw en is al tien jaar dood. Als je de Saw films hebt gezien en goed vond, vind je Jigsaw waarschijnlijk ook een goede film! Hij was gelukkig niet supereng, maar er zitten natuurlijk wel weer akelige scènes in.

1922

Genre: crime, drama, horror
IMDB score: 6,4
* Te bekijken via Netflix

De film 1922 trok mij niet zo, maar uiteindelijk vond ik dit best wel een goede film! Een eenvoudige maar trotse boer in het jaar 1922 zweert samen om zijn vrouw te vermoorden. Hij overtuigt zijn tienerzoon om hier aan deel te nemen, met alle gevolgen van dien. Deze film blijft je nog wel even bij!

Heb jij deze films al gezien en heb jij nog leuke filmtips? 🙂

5x leuke films om samen met je vriend te kijken #6

Volg je mij al op Facebook, Bloglovin’, Instagram en Twitter?

1 Reactie

  1. 13 november 2017 / 10:16

    Ik heb gisteren Intouchables gekeken met mijn vriend! Hoewel het onderwerp best heftig is (verlamming), is deze film daar op een super luchtige manier mee om gegaan. Het is eigenlijk vooral een komedie met een klein beetje drama, en heel geschikt om met je vriend te kijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.