Boekrecensie: Rebecca Yarros – Onweerstaanbaar

Josh en Ember hebben veel doorstaan, maar ze zijn er nu klaar voor om samen een toekomst op te bouwen. Ze wonen samen en genieten van ieder moment dat ze hebben. Totdat Josh wordt uitgezonden naar Afghanistan. Dit roept veel emoties op bij Ember, hier is ze immers haar vader verloren. Is hun relatie klaar voor deze grote gebeurtenis?

Onweerstaanbaar is het laatste deel in de Flight & Glory serie. Ik heb genoten van de andere delen uit de serie en ik was heel benieuwd hoe het nu zou gaan met Josh en Ember. Eerlijk gezegd moest ik wel weer even in het verhaal komen. Ik heb geen ervaring met een vriend die in het leger zit, maar ik vind dat Rebecca Yarros een realistisch beeld schetst van deze situatie. De liefde tussen Ember en Josh is ijzersterk, maar ik kan me goed voorstellen dat een oorlog voor scheurtjes zorgt. Rebecca Yarros laat zien hoe pijn en liefde hand in hand gaan en wat oorlog met een mens doet. En niet alleen met een mens, ook met zijn omgeving. Ze laat goed zien hoe de personages worstelen met hun gevoelens en met de keuzes die ze moeten maken of die voor hen gemaakt worden.

Onweerstaanbaar is rauw zoals we gewend zijn van de boeken van Rebecca Yarros. Er komen best veel negatieve gevoelens voor in dit boek en dat vond ik jammer. Daar moet ik wel bij zeggen dat het ook juist goed is, want Yarros maakt het niet mooier dan het is. Ze heeft een prachtige serie neergezet waarbij ze laat zien hoe het leven eruit kan zien als je de vrouw van een militair bent. Ze schetst een realistisch beeld waarbij alle gevoelens en emoties aan bod komen. Onweerstaanbaar is een eerlijk boek en een mooie afsluiter van de serie!

Beoordeling: ★★★☆☆


* Dit boek heb ik ontvangen als recensie-exemplaar

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

1 Reactie

  1. 5 februari 2018 / 14:03

    Mooie foto! Ik heb echt zo hard gehuild bij dit boek haha, vond het zó goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.