Mijn januari: thesis ingeleverd en nieuwtje!

Januari was een rare maand. De maand bestond vooral uit wachten op feedback, knallen voor mijn thesis, een baan aangeboden gekregen en mijn thesis inleveren. Ik kijk weer terug op wat er allemaal is gebeurd, lees je gezellig mee? 🙂

Thesis en werken

De eerste week van januari had ik geblokt om aan mijn thesis te werken, maar het duurde langer dan gedacht voordat ik mijn feedback kreeg. Toen ik mijn feedback ontving, hoorde ik dat er nog het een en ander moest gebeuren. Ik heb heel hard aan mijn thesis gewerkt en daarna kreeg ik te horen dat er gelukkig niet zoveel meer hoefde te gebeuren. Ik schaafde nog wat aan mijn thesis, zette de puntjes op de i, en na de allerlaatste feedback heb ik mijn thesis ingeleverd op 22 januari. De maand bestond dus vooral uit werken aan mijn thesis, maar ook regelmatig op feedback wachten. Ik had gehoopt dat ik me opgelucht zou voelen na het inleveren, maar in plaats daarvan werd ik misselijk als ik alleen maar aan mijn thesis dacht. Verder heb ik afgelopen maand ook gewerkt én afscheid genomen bij contentmarketingbureau Zandbeek, waar ik werkte als redacteur!

Nieuwtje!

Waarom ik afscheid heb genomen bij mijn (bij)baan? Ik heb namelijk een fulltime baan! 😀 Vanaf half februari ga ik aan de slag als Online Content Marketeer bij SIS Leisure Group (Skidôme, IceKart en Indoor Skydive Roosendaal vallen daaronder). Het is mijn eerste fulltime baan en ik heb er zin in om aan de slag te gaan. Het zal wel even wennen worden, 40 uur werken is natuurlijk wat anders dan studeren. Mijn functie houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het meedenken en uitrollen van creatieve campagnes, de content op alle websites, het beheren van de social media kanalen en review sites, e-mailmarketing en blogs.

Mijn januari: thesis ingeleverd en nieuwtje!

Fun

Gelukkig kon ik afgelopen maand ook leuke dingen overnemen: uit eten met de Efteling vriendinnen bij Vapiano in Tilburg en naar Pitch Perfect 3 in de bioscoop (7.4) ★ lunchen met mijn moeder en nichtje bij Samen in Gilze ★ sushi eten met vriendinnen bij Asian Boulevard in Tilburg ★ uit eten met Vienna bij Grillig in Tilburg ★ vanwege de storm in Eindhoven gestrand en een hapje gegeten met mijn vriend bij Plein 4 ★ met mijn vriend naar The Greatest Showman (8.6) en Downsizing (5.8) in de bioscoop ★ pannenkoeken eten met mijn zus en nichtje bij Spijs & IJs in Rijen ★ lunchen met mijn zus en nichtje bij Winkk in Dongen ★ mezelf trakteren op een schoonheidsbehandeling bij Beauté Vital in Tilburg ★ lunchen met mijn moeder, zus en nichtje bij de Groene Vlinder in Tilburg ★ een overnamefeestje bij de Groene Vlinder in Tilburg!

Mijn januari: thesis ingeleverd en nieuwtje!

Gelezen in januari

Het leesjaar begint best goed voor mij! Omdat ik dus af en toe moest wachten op feedback deze maand, had ik mooi de tijd om boeken te lezen. Ik zat in een goede leesflow en zo kon ik gelukkig wat recensie-exemplaren wegwerken. Ik las dit stapeltje mooie boeken:

Emily Trunko – Aan mijn lieve (★★★★★)
Holly Smale – Voor altijd (Geek Girl, #6) (★★★☆☆)
Kasie West – Library Kiss (★★★★☆)
♥ Rebecca Yarros – Onweerstaanbaar (★★★☆☆)
♥ Marloes de Hooge – Bucketlist reizen (★★★★☆)
♥ Becky Albertalli – De voordelen van onbeantwoorde liefde (★★★☆☆)

Gelezen in januari + TBR februari

Mijn plannen voor februari

De maand februari begint goed, want we vliegen bijna naar Dubai! In totaal verblijven we een week in Dubai en ik kan echt niet wachten 😀 Dan heb ik nog drie dagen om bij te komen en dan begin ik bij mijn nieuwe baan, zo spannend! Ik ben heel benieuwd hoe ik het ga ervaren en of ik snel mijn plekje ga vinden, maar ik heb er in ieder geval veel zin in. Verder ga ik gezellig met Marleen een dagje spenderen in Breda en verder heb ik een verjaardag en een feestje op de planning staan.

Wat zijn jouw plannen voor februari? 🙂 Maak er een mooie maand van!

Mijn januari: thesis ingeleverd en nieuwtje!

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. Anny
    1 februari 2018 / 18:50

    Goed bezig hoor. Heel veel succes met je nieuwe baan. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.