Thesis talk over Tinder #4: de uitslag!

Wow, alweer de allerlaatste thesis talk, wat betekent dat ik afgestudeerd ben! Kijk je mee naar hoe de laatste loodjes zijn gegaan?

De laatste loodjes

Tijdens de laatste thesis talk vertelde ik jullie over het coderen en analyseren van de data voor mijn thesis. Daarna kon ik de resultaten gaan uitschrijven en de discussie schrijven, maar ik moest ook nog het een en ander verbeteren aan het theoretisch kader. Ik heb het mezelf namelijk heel moeilijk gemaakt door lastige onderwerpen en theorieën te gebruiken. Achteraf gezien had ik het mezelf veel makkelijker moeten maken, maar op deze manier had ik wel veel uitdaging. Op 22 januari leverde ik mijn thesis in en ik was erg nerveus voor de uitslag. Ik was er gewoon misselijk door. Het is niet zo dat ik verwachtte dat ik het niet zou halen, maar ik begon wel aan mezelf te twijfelen. Ik was ook bang dat ik nog dingen aan zou moeten passen aan mijn thesis en dat ik dat dan tijdens mijn vakantie in Dubai zou moeten doen. Gelukkig kreeg ik op 1 februari het goede nieuws: ik ben afgestudeerd! Kan je zien hoe blij ik ben? 😀

Afgestudeerd!

Eerlijk gezegd dringt het nog steeds niet helemaal tot me door dat ik ben afgestudeerd! Ik ben er natuurlijk wel ontzettend blij mee, ik ben gewoon klaar met studeren! Op de basisschool kreeg ik ”mavo, misschien havo” advies en op de middelbare school heb ik mijn havo diploma gehaald. Daarna ben ik toerisme gaan studeren aan NHTV in Breda. Ik was nog niet uitgeleerd, dus ik koos ervoor om de studie Communication and Information Sciences te volgen. Hier heb ik wel even over getwijfeld, want ik was bang dat het te hoog gegrepen was. De premaster van een halfjaar was pittig, ik moest wennen aan het tempo en het niveau, maar het ging me eigenlijk wel goed af. Het eerste halfjaar van de master vond ik prima te doen. Het voordeel van de studie was ook dat je zelf vakken kiest, waardoor je ook vakken kiest die je leuk vindt. Het tweede deel van de master was ook pittig, omdat ik vakken volgde en daarnaast mijn thesis schreef. Ik ben nog steeds blij met mijn thesisonderwerp, maar ik heb de thesis zelf af en toe wel vervloekt, haha. Ik ben blij dat het erop zit! En nu? Als je mij een beetje volgt, dan weet je dat ik vanaf half februari fulltime ga werken! Maar eerst even een weekje op vakantie, daar ben ik aan toe.

Mijn thesis in cijfers

Aantal mental breakdowns: 4
Aantal thesis meetings: 9 (+ contact via mail)
Aantal pagina’s: 35
Aantal references: 23
Vorderingen: abstract, introduction, theoretical framework, method, results, discussion, references, appendix
Aantal participanten: 198 gesprekken van 49 participanten

Proost!

Thesis talk over Tinder #4: de uitslag!

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

5 Reacties

  1. 6 februari 2018 / 09:35

    Nogmaals gefeliciteerd toppertje! En heel veel plezier in Dubai!

  2. 6 februari 2018 / 11:41

    Nogmaals gefeliciteerd en geniet van je vakantie!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.