Masterclass van Olcay Gulsen

Afgelopen weekend ging ik samen met mijn moeder naar de masterclass van Olcay Gulsen. Deze girlboss was namelijk bij Gianotten Mutsaers in Tilburg! Vandaag vertel ik je hoe het was en wat ik ervan geleerd heb.

Tips van de ultieme girlboss van Nederland

Ik was nooit zo’n grote fan van Olcay Gulsen, maar sinds het afgelopen seizoen van Wie is de Mol? ben ik stiekem toch wel een beetje fan. Het boek SuperOlcay kwam dus ook op mijn ’to buy’ lijstje. Toen mijn moeder me tagde in het evenement op Facebook, leek het me wel leuk om erbij te zijn. Extra fijn dat Olcay gewoon naar Tilburg kwam! Er was best een grote opkomst en we zaten geduldig te wachten tot Olcay zou beginnen met haar masterclass. Ze vertelde dat ze normaal gesproken een presentatie houdt, maar omdat ze zelf uit de regio komt (Waalwijk) vond ze het leuker om het interactief te houden en het publiek te leren kennen. Ze ging echt aan de slag met voorbeelden uit het publiek, zo was er iemand die mode-ontwerpster wilde worden en iemand die een lingerielijn wilde beginnen voor vrouwen met een borstprothese. Olcay gaf uitgebreid antwoord op de vragen die gesteld werden, die ze aanvulde met haar eigen ervaringen. Ook gaf ze concrete tips voor de personen uit het publiek, superhandig! Zo voelde het toch een beetje als een masterclass, want ze leerde ons veel lessen over haar eigen leven als ondernemer. Olcay heeft geen standaard jeugd gehad en onlangs is haar bedrijf SuperTrash failliet verklaard. Hier vertelde ze ook heel open en eerlijk over.  Dat vond ik heel bewonderenswaardig. Daarnaast merkte je ook dat ze echt zichzelf was. Ik vond het een geslaagde middag en ik vond het inspirerend om erbij te zijn. Na de masterclass heb ik mijn boek laten signeren en zijn we nog even op de foto gegaan. Ik kan niet wachten om SuperOlcay te lezen en ik ben benieuwd welke lessen ik ga leren!

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.