Mijn maart (2019)

De maand maart zit er alweer op! Hebben jullie een fijne maand gehad? Ik werkte weer fulltime in maart maar ik ging wel naar twee leuke evenementen! Ook ging ik een weekendje naar Parijs, ik las weer meer boeken dan ik had verwacht en ik deed een hoop leuke dingen. Kijk je mee? 🙂

Werk

Als Online Content Marketeer werk ik voor de leuke bedrijven Skidôme Rucphen, Skidôme Terneuzen, IceKart Rucphen en Indoor Skydive Roosendaal. Voor de laatstgenoemde waren we genomineerd als het leukste uitje van Noord-Brabant door Het Land van ANWB. Samen met collega Nika ging ik naar de uitreiking. We hebben niet gewonnen, maar wel een enorme eer dat we in de top 10 leukste uitjes van Noord-Brabant staan! De uitreiking zelf was ook enorm leuk en goed geregeld. We hebben veel met andere gasten gekletst en we hebben lekker gegeten.

Ook ging ik in maart samen met collega Stijn naar een masterclass over e-mailmarketing bij ISM eCompany. Voordat ik hier kwam werken had ik nog niet zoveel ervaring met e-mailmarketing en nu vind ik het één van de leukste dingen aan mijn werk. Het was een inspirerende masterclass waarbij we veel hebben geleerd!

Weekendje Parijs!

Samen met mijn vriend ging ik een weekend naar Parijs! Het was ongeveer zes jaar geleden dat we hier waren geweest en hoewel ik Parijs niet fantastisch vond, vond ik het toch weer heel tof om terug te zijn. We deden veel dingen die we niet eerder deden (zoals de Sacré-Cœur beklimmen en lunchen op de Eiffeltoren) waardoor het echt een leuke citytrip was. Ons dagje Disneyland Parijs was ook ontzettend leuk!

Fun

Wow, dit kopje is dit keer wat minder lang dan bij andere maanden! Ik was natuurlijk een weekendje weg in maart en daarnaast heb ik veel avonden doordeweeks wat rustiger gehouden. Ik ben blij dat ik in maart wat meer de balans heb kunnen vinden tussen rust nemen en leuke dingen doen.

Carnaval vieren met vriendinnen ★ een avondje eten bij mijn schoonmoeder ★ lunchen met oudklasgenootjes Jantiene (+ haar megaschattige zoontje Alec) en Niki bij Booze in Breda ★ met vriendinnen de finale kijken van Wie is de Mol? ★ mijn ouders komen gezellig op visite ★ ook onze vrienden Judith en Olaf komen op visite ★ de housewarming van vriendin Evi ★ op bezoek bij Aesa in Amsterdam, we lunchten eerst bij Beter & Leuk en daarna kletsten we nog een hele hoop bij in haar nieuwe appartementje!

Gelezen in maart

Yes, ik las vier boeken in maart! Daar ben ik wel blij mee. Mijn favorieten van de maand zijn Hoe je stopt met plastic en Mijn belofte aan jou!

♥ Laure Eve – Vervloekingen (The Graces, #2) (★★★☆☆)
♥ Maggie Harcourt – De jongen met twee namen (★★★☆☆)
♥ Will McCallum – Hoe je stopt met plastic (★★★★☆)
♥ Colleen Hoover – Mijn belofte aan jou (★★★★☆)

Gekeken in maart

Iedere maand vertel ik jullie welke boeken ik heb gelezen, maar het leek me ook leuk om te laten zien welke films en series ik heb gekeken in een maand!

Netflix, Videoland en de bioscoop: mijn vriend en ik keken samen de film Good Will Hunting op Netflix, een film die ik nog nooit gezien had. Ook gingen we naar Green Book in de bioscoop, ik kan wel begrijpen waarom deze film in de prijzen is gevallen. Een aanrader! Verder weten mijn vriend en ik echt even niet welke serie we samen moeten kijken, dus ik heb hem zover gekregen om samen Grey’s Anatomy te kijken op Videoland. Ik heb een aantal jaar geleden de eerste vier seizoenen gekeken en ik ben nu weer begonnen vanaf seizoen 1. Ik vind het dus weer heel leuk, maar mijn vriend is nog niet zo enthousiast. We hebben in maart seizoen 2 gekeken en ik ga nu zelf verder met seizoen 3. Zelf keek ik nog Isn’t It Romantic op Netflix, wat mij betreft niet echt een aanrader. Tot slot keken Richard en ik samen nog de documentaire Abducted in Plain Sight.

Televisie: ook kijk ik stiekem nog best wel wat televisie. Ik kijk eigenlijk nooit programma’s over huizen of over wonen, maar ik vind Kopen zonder kijken echt een leuk televisieprogramma. Daarnaast heb ik afgelopen seizoen ook weer Wie is de Mol? gekeken en samen met vriendinnen keek ik de finale. Verder kijk ik trouw naar Temptation Island en The Voice Kids. Tot slot hebben mijn vriend en ik de (4 uur durende!) documentaire Leaving Neverland gekeken, waarin twee mannen vertellen hoe ze zijn misbruikt door Michael Jackson.

Plannen voor april

In april vier ik Pasen met mijn familie, de verjaardag van vriendin Manon, ik ga met Vienna high tea’en bij Keuken van Leer in Oisterwijk, ik heb een dagje vrijgenomen om wat leuks te gaan doen met mijn zus, we hebben een feest van vrienden, de verjaardag van Lisa en Aesa en ik hebben alvast een middagje gepland om bij te kletsen. Maak er een mooie maand van!

Heb jij een leuke maand gehad? En heb je leuke plannen voor april?

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. Richard
    2 april 2019 / 11:24

    Wat leuk om te lezen! Veel plezier in april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.