Deze 8 e-books las ik in september 2019 op wereldreis

Mijn e-reader is mijn beste vriend op reis. Vooral nu we een wereldreis maken en veel kilometers afleggen – per auto, camper, trein, metro, bus of vliegtuig – zit ik met mijn neus in mijn e-reader, als ik niet van het uitzicht aan het genieten ben. Ik zit weer lekker in de leesflow en daarom deel ik graag iedere maand mijn gelezen e-books, inclusief een minirecensie. Bij deze mijn 8 gelezen e-books in september! πŸ™‚

Deze e-books las ik in september 2019

β™₯ Charlotte de Monchy – Nee heb je: dit boek was ik nog aan het lezen voordat we op reis gingen. In het vliegtuig heb ik niet zo heel veel gelezen (ik was vooral Super Mario Odyssey aan het spelen op de Nintendo Switch, haha), maar uiteindelijk heb ik dit boek na een paar dagen in Vancouver uitgelezen. Ik heb het boek drie sterren gegeven, het bracht me niet zo veel voldoening als ik gehoopt had. Ik vond het leuk dat dit boek zich afspeelt in Bali en het verhaal is wel vermakelijk, maar ook voorspelbaar en een beetje langdradig. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

β™₯ Sally Thorne – Ik niet op jou: van Marleen kreeg ik de tip om dit e-book snel te lezen en daar heb ik geen spijt van! Ik niet op jou gaat over Lucy en Joshua, twee directe collega’s die elkaar niet kunnen uitstaan. Als er een nieuwe functie komt die ze allebei graag willen hebben, wordt de strijd nog heftiger. Het was verslavend om te lezen over de strijd tussen deze twee personages, ik bleef maar doorlezen. Uiteindelijk had ik verwacht dat er aan het einde van het boek nog wel een grote knaller zou komen, maar die bleef helaas uit. Ik heb wel echt genoten van het lezen van dit boek, daarom vier sterren! β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

β™₯ Noor Hibbert – Just F*cking Do It: de laatste tijd lees ik steeds meer boeken over persoonlijke ontwikkeling en daarom leek Just F*cking Do It me ook wel interessant. Ik verwachtte een boek over je dromen najagen, je onzekerheden doorbreken en je doelen behalen. Dat is het ook wel, maar op een andere manier dan ik had gedacht. Zo’n zeven jaar geleden heb ik The Secret gelezen van Rhonda Byrne over de wet van aantrekkingskracht en dit boek deed me daar sterk aan denken, maar dan aangevuld met een paar andere theorieΓ«n. Hoewel ik het altijd fijn vind om een figuurlijke schop onder je kont te krijgen om je dromen na te jagen, vond ik het niet vernieuwend en ik had er meer van verwacht. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

β™₯ Rebecca Yarros – Wilder: ik had de boekenserie over de Renegades al vaker voorbij zien komen. Aangezien deze drie boeken gaan over studenten die een cruise rond de wereld maken, leek het me wel leuk om deze e-books tijdens onze eigen wereldreis te lezen. Ik heb er minder van genoten dan ik dacht. Er zitten vrij langzame stukken in en er wordt het hele boek gehint op een paar dramatische gebeurtenissen. Het is verder wel een vermakelijk verhaal, ik denk dat ik de andere twee boeken ooit nog wel ga lezen. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

β™₯ Gillian King – Ik mis je: ik had geen hoge verwachtingen van dit boek, maar uiteindelijk vond ik dit het beste boek van Gillian King! Hoewel de verhaallijn soms te snel gaat en wat ongeloofwaardig is, merk ik wel dat de personages goed zijn uitgewerkt. De schrijfstijl leest vlot waardoor ik het boek binnen een dag uit had. Het boek heeft me niet per se geraakt, maar ik kan me wel goed voorstellen dat het wel zo is. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

β™₯ Rebecca Yarros – Oprecht: dit verhaal begon langzaam en ik moest aan de personages wennen. Ik had geen idee welke kant dit verhaal op zou gaan. Na de helft van het verhaal over Auburn en Owen kwam er vaart in het verhaal en vanaf dat moment kon ik niet meer stoppen. Niet mijn favoriete boek van Colleen Hoover, maar zeker een aanrader! β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

β™₯ Hans Faber – Anne: kroniek van een zoektocht: hartverscheurend. Het verhaal over Anne Faber is natuurlijk verschrikkelijk. Het voelt ook niet helemaal gepast om hier een recensie over te schrijven. Dit is echt een boek dat gelezen moet worden. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
* Gelezen via Kobo Plus

β™₯ Jamie Li – Sexy, but tired. But sexy: ik kende Jamie Li niet, maar na alle ophef over haar boek was ik wel benieuwd geworden. Ik vond het interessant om te lezen over haar ervaringen in de tijdschriftenwereld en het was verder wel vermakelijk om te lezen, maar ik heb er niet per se iets van opgestoken. Het is in ieder geval geen ramp als je dit boek niet gelezen hebt. β˜…β˜…β˜†β˜†β˜†
* Gelezen via Kobo Plus

Richards gelezen boeken

Ook Richard heeft goed zijn best gedaan met lezen! Hij probeert steeds op iedere camping of hostel een gelezen boek in te ruilen voor een nieuw boek. Hij las in september de volgende boeken:

β™₯ Lee Child – Past Tense β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†
β™₯ Vince Flynn – American Assassin β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†
β™₯ Stephen King – The Outsider β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

Welke boeken heb jij gelezen in september? πŸ™‚ En heb je nog een goede boekentip? Ik hoor het graag!

Liefs, Anouk

Volg je mij al opΒ Facebook,Β Bloglovin’,Β InstagramΒ enΒ Twitter?

2 Reacties

  1. 15 oktober 2019 / 17:47

    Een e-reader is zo ontzettend handig als je op vakantie gaat! Al die extra kilo’s aan boeken kun je lekker thuis laten. Super Mario Odyssey is zo’n goede game – ik snap wel dat je in het vliegtuig niet echt aan lezen toe bent gekomen, haha!

    • 17 oktober 2019 / 23:56

      Ja, ik ben zo ontzettend blij met mijn e-reader! Echt mijn beste vriend op reis. En Super Mario Odyssey is inderdaad geweldig haha, zo verslavend ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.