Mijn doelen voor de maand juni (2020)

Vorige maand deelde ik mijn doelen voor de maand mei met jullie. De maand juni is weer aangebroken, dus het is tijd om terug te blikken naar mijn doelen en om nieuwe doelen op te stellen! 

Terugblik op de doelen van de maand mei

  1. Het oude blogritme weer oppakken: hmm, dit ging helaas nog niet helemaal volgens plan. Hoewel ik nu wel veel tijd heb, ben ik meer bezig met solliciteren. Ik ben wel weer meer met mijn blog bezig, maar nog niet volgens het vaste ritme. Het plan is in ieder geval wel om de komende tijd nog meer artikelen te delen over onze wereldreis. Deze week komen er in ieder geval vier artikelen online, dus we beginnen de maand juni goed!
  2. Minimaal 1 kilo afvallen: yes, gelukt! Vooral door minder te snoepen en meer te sporten is het gelukt om weer een kilo kwijt te raken.
  3. Minimaal 5 boeken lezen: ook gelukt! Ik las afgelopen maand zelfs zes boeken: Schildpadden tot in het oneindige, Van jou, Je bent jong en je krijgt wat, Pas op: breekbaar, Patty en Hartstocht. Je leest erover in mijn blog!
  4. Minimaal 5 glazen water per dag drinken: oef, dit is niet helemaal goed gegaan. Ik wilde graag bewust bezig zijn met meer water drinken op een dag. Minimaal vijf glazen water drinken was toch iets te veel van het goede. De eerste dagen was ik er nog wel bewust mee bezig, maar daarna lette ik er bijna niet meer op. Echt stom, want hoe moeilijk is het nou om vijf glazen water te drinken op een dag? Gelukkig drink ik wel liters thee op een dag, maar toch wil ik het mezelf aanleren om ook wat vaker een glas water te pakken.

Mijn doelen voor de maand juni

1. Minimaal 2 keer per week hardlopen

We waren echt goed bezig met hardlopen, maar de afgelopen weken zijn we niet meer geweest. Normaal gesproken gingen we aan het einde van de middag hardlopen. Nu het zo warm is, ga ik liever niet meer ’s middags. We moeten dus even bedenken of we ’s ochtends vroeg of juist ’s avonds gaan hardlopen. Het doel is daarom wel om in de maand juni minimaal twee keer per week te gaan hardlopen.

2. Minimaal 1 kilo afvallen

Het doel is om iedere maand minimaal 1 kilo af te vallen op een verantwoorde en gezonde manier. Vooral door meer te sporten en minder te snoepen. Hopelijk gaat het ook in juni weer lukken! Met mijn verjaardag volgende week gaan we echt wel taart eten en wijn drinken, maar daarna weer op de gezonde toer 🙂

3. Een nieuwe baan vinden!

Vorige maand wilde ik dit punt eigenlijk al in het rijtje zetten, maar ik had toen nog weinig respons gekregen op mijn sollicitaties. Aangezien er nu wat dingen lopen, hoop ik in juni een contract te kunnen tekenen voor een nieuwe baan. Het zou nog extra mooi zijn als ik in juli kan starten. Fingers crossed!

Heb jij doelen voor de maand juni? 🙂

Liefs, Anouk

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

2 Reacties

  1. 4 juni 2020 / 14:31

    Een goed blogritme hebben, blijf ik nog steeds lastig vinden van tijd tot tijd en ik ben niet eens op wereldreis geweest. Haha.

  2. 4 juni 2020 / 20:35

    Een blogritme aanhouden vind ik ook onwijs lastig. Ik hoop volgende week te beginnen met (solo) salsa-les, maar dat is nog niet zeker want mijn “danspartner” woont in België en het is ons nog niet helemaal duidelijk of hij volgende week zonder problemen met de trein naar Nederland mag komen, of de week erop pas. Als hij de eerste les moet missen, wachten we liever nog even.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.