Week 24 (2020): jarig, solliciteren en freelancen

De week vloog weer voorbij! In week 24 vierde ik mijn 27e verjaardag, ik had weer een sollicitatiegesprek en ik werkte aan een leuke freelance klus. Kijk je mee naar mijn weekoverzicht?

Weekoverzicht week 24

Maandag

It’s my birthday! Vandaag word ik alweer 27 jaar oud. Op zondag was er verdeeld over de dag al wat visite langsgekomen en ook vandaag komt er visite. Wanneer je benieuwd bent naar mijn verjaardag en alle geweldige cadeautjes kan ik je aanraden om mijn blog te lezen. Het is een leuke dag waarbij ik me zeker jarig voel 😀

Week 24 (2020): jarig, solliciteren en freelancen

Dinsdag

Een spannende dag vandaag! Richard en ik gaan ’s ochtends eerst naar de kapper. Ik was sinds de reis niet meer naar de kapper geweest, dus het was hard nodig. Daarna oefen ik nog een paar keer mijn sollicitatiepitch. Om half drie heb ik een afspraak bij een bedrijf waar ik mijn pitch mag doen voor vier mensen. Er is nog wat tijd om vragen te stellen en vragen te beantwoorden en voordat ik het weet is de afspraak alweer voorbij. Ik ben tevreden over de pitch, nu is het afwachten of zij ook een match zien en het tweede gesprek aan willen gaan. Ik rijd weer naar huis en ik ben best wel moe van twee dagen visite en de zenuwen voor de pitch, dus de rest van de dag ben ik niet veel meer waard. Ik speel Animal Crossing en verder lig ik vooral uit te rusten in de bank, haha. En op tijd naar bed!

Woensdag

Wakker worden met een theetje en een halfuur bellen met een vriendin. Daarna gaan Richard en ik wandelen door het bos. Wanneer we weer thuis zijn installeer ik me achter mijn laptop om aan een heel leuke freelance klus te werken. Iemand in mijn omgeving gaat een eigen bedrijf beginnen en ik mag de content voor de website schrijven. Zo leuk! Ik zit in een goede flow dus ik krijg veel gedaan. Ik lunch met poffertjes (guilty pleasure) en de nieuwste aflevering van De Bachelorette. Na de lunch publiceer ik de blog over week 23 en daarna ga ik weer aan de slag met de teksten. Richard is vandaag de gordijnen aan het wassen dus het ruikt de hele dag lekker in huis. Aan het einde van de middag krijg ik ook nog een positief telefoontje, heel leuk! Ik speel even Animal Crossing en daarna ga ik boodschappen doen. We eten tortellini’s en ik leg de laatste hand aan de teksten die ik vandaag heb geschreven voor de freelance klus. Ik wilde al een tijdje een nieuwe lay-out voor mijn blog, dus ik installeer ’s avonds een thema en ik ga ermee aan de slag. Ik ben er heel blij mee! Met veel geschreven teksten voor de klus, een positief telefoontje en een nieuwe lay-out voor mijn website kan ik het zeker een geslaagde dag noemen. Helaas kan ik die nacht niet goed slapen, ik zie het nog half 4 worden.

Donderdag

Het plan was om vroeg op te staan, maar vanwege de slechte nacht blijf ik toch wat langer liggen. Ik begin de dag met yoga op mijn nieuwe yogamat. Deze yogamat heb ik mezelf cadeau gedaan voor mijn verjaardag en ik ben er erg blij mee. Daarna maak ik foto’s van mijn verjaardagscadeautjes en ik schrijf alvast de tekst voor in de blog. Even een rondje Animal Crossing en dan weer aan de slag met teksten schrijven voor de freelance klus. ’s Middags kijken Richard en ik ook nog een aflevering van Outer Banks. Om 6 uur ga ik met vriendinnetje Vienna uit eten bij Happy Italy. Vorige week ging ik voor het eerst buiten de deur lunchen en dit is mijn eerste keer buiten de deur dineren. Ook hier bevalt het goed en het voelt helemaal niet raar. Ik geniet van mijn favoriete keuzes van de kaart: ravioli tartufo en panna cotta. Na het eten ga ik nog mee naar Vienna waar we samen Animal Crossing spelen.

Vrijdag

Het plan was om vroeg op te staan… helaas weer niet gelukt, haha. Ik begin de dag met een rondje Animal Crossing en daarna ben ik wat bezig met mijn blog en de freelance teksten. ’s Middags krijg ik de casus opgestuurd die ik volgende week tijdens mijn tweede sollicitatiegesprek mag presenteren. Daar ben ik de rest van de middag mee bezig. Tijdens het eten kijken Richard en ik weer een aflevering van Outer Banks en ’s avonds zit ik met mijn laptop op de bank om aan de casus en aan mijn blog te werken.

Week 24 (2020): jarig, solliciteren en freelancen

Zaterdag

Eigenlijk zou ik vandaag met mijn vriendinnen naar een festival gaan, maar dat gaat vanwege het coronavirus niet door. Eén van mijn vriendinnen heeft daarom een coronaproof thuisversie georganiseerd. Gezellig! ’s Ochtends werk ik nog wat aan de casus en om drie uur ga ik naar de vriendin. Het is een erg gezellige dag met drankjes en dansjes, zeer geslaagd!

Week 24 (2020): jarig, solliciteren en freelancen

Zondag

Vandaag moet ik nog wel een beetje bijkomen van het feestje van gisteren, haha. ’s Ochtends doe ik dan ook rustig aan met Animal Crossing en lekker chillen. Rond drie uur gaan Richard en ik langs bij een vriendinnetje die haar verjaardag viert. Gezellig! Thuis eten we soep en we kijken de laatste aflevering van Outer Banks. In de avond werk ik nog aan de casus en daarna relaxen!

Terugblik op de week

De week begon feestelijk met mijn 27e verjaardag! Verder mocht ik komen pitchen bij een bedrijf en ik ben door naar de tweede ronde, dus dat is erg spannend. Verder ging ik voor het eerst buiten de deur dineren en het weekend zat vol met feestjes. Ook werkte ik veel aan een freelance klus deze week en mijn website kreeg een nieuwe lay-out. Laten we hopen dat komende week ook weer een goede week word!

Hoe was jullie week? 😀

Liefs, Anouk

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

4 Reacties

 1. 15 juni 2020 / 11:46

  Het klinkt als een zeer goede week! Hopelijk gaat je tweede gesprek deze week ook goed. 🙂

 2. 17 juni 2020 / 15:04

  Wat heb je leuke cadeautjes gekregen voor je verjaardag! Animal Crossing lijkt me de ultieme ontspanning, haha. Speel ik af en toe nog op mijn Nintendo DS. Hopen dat de tweede ronde bij dat bedrijf net zo goed gaat. Leuk jurkje en rokje heb je trouwens aan op je foto’s. ?

  • 17 juni 2020 / 15:05

   Ja ik ben er ook erg blij mee! Animal Crossing is inderdaad heerlijk haha 😀 En dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.