Hiep hiep hoera: mijn 27e verjaardag!

Deze week mocht ik alweer 27 kaarsjes uitblazen! Het was een beetje een gekke verjaardag: in plaats van de wereld rond te reizen vierde ik mijn 27e verjaardag thuis in Nederland. Toch maakten we er ook hier een feestje van en ik heb me absoluut jarig gevoeld. In deze blog vertel ik over mijn verjaardag en over alle geweldige cadeautjes!

Mijn 27e verjaardag!

Pre-birthday

Ik ben op 8 juni jarig, maar op zaterdag 6 juni vieren we eigenlijk al een beetje mijn verjaardag. Ik ga met vriendinnetje Aesa lunchen bij Buutvrij en ze verrast me met een lieve kaart, een fashioncheque en ook nog de lunch. Het is heel gezellig om weer bij te kletsen! Op zondagmiddag komt mijn familie langs. Van mijn ouders had ik al het fotoboek van onze wereldreis gekregen, maar ik krijg van mijn familie samen ook nog een koffiezetapparaat van Dolce Gusto. Zo fijn, nu kan ik thuis ook lekkere cappuccino drinken! Ik krijg ook nog lekker grote mokken om mijn cappuccino in te drinken. Van mijn broer krijg ik nog een fles wijn en van mijn zus cappuccino pads van Starbucks en Polles Pannenkoekenboek van de Efteling. Ik ben gek op pannenkoeken dus dit is echt een leuk cadeau! Mijn nichtje van drie jaar heeft ook nog mooie tekeningen gemaakt, zo schattig.  Ik ben nog niet eens jarig en nu al goed verwend.

Hiep hiep hoera: mijn 27e verjaardag!

In de avond komt de familie van Richard langs. Ik krijg veel wijnflessen, een boekenbon, een gepersonaliseerd bucketlist boek en een gepersonaliseerd wijnglas (zo leuk!). Daarnaast nog allemaal kleine cadeautjes zoals boekenleggers, chocolade, thee en doucheschuim. Ook nu word ik weer flink in de watten gelegd!

Hiep hiep hoera: mijn 27e verjaardag!

Birthday

Happy 27! Op 8 juni komt er verspreid over de dag wat visite. ’s Ochtends komt mijn moeder langs met mijn neefje en nichtje. Ik krijg een bos bloemen en twee plantjes en nog wat tekeningen van mijn nichtje. In de middag komen twee vriendinnen langs (plus baby!) en dat is ook erg gezellig. Ze nemen alvast een cadeautasje mee waar ik nog niet in mag kijken… spannend! In de avond komen er nog vier andere vriendinnen langs. Wanneer ik een telefoontje krijg dat ik naar het balkon moet komen, zie ik ze vrolijk beneden staan met een leuke stoepkrijttekening, haha. Ik ga elke dag nog even op het balkon staan om er naar te kijken. Mijn vriendinnen weten wel dat ik er af en toe moeite mee heb dat we in Nederland zijn in plaats van op reis en daarom hebben ze me verrast met een culinaire wereldreis. Echt heel leuk bedacht! Van wijn uit Australië tot Hawaïsaus, Japanse nootjes en Mexicaanse burrito’s. We deden dit jaar eigenlijk geen cadeautjes maar ze hebben me hier echt mee verrast. Ik vind het echt heel erg lief. De avond is ook erg gezellig!

Happy 27!

Je kunt wel zeggen dat het een geslaagde 27e verjaardag was. Ik had mijn verjaardag liever willen vieren tijdens onze wereldreis, maar iedereen heeft er voor gezorgd dat ik me erg jarig voelde. En wat ben ik schandalig verwend met cadeautjes! Iedereen heeft echt zijn best gedaan, zo ontzettend lief. Ook kreeg ik bijvoorbeeld een kaartje van een vriendin en oudcollega, dat kan ik echt waarderen. Daarnaast hoef ik geen dorst te hebben met de zeven wijnflessen die ik heb gekregen, haha. Richard en ik deden dit jaar trouwens geen verjaardagscadeautjes. Richard was namelijk jarig toen wij in Peru in quarantaine zaten, dus ik kon toen geen cadeautje voor hem kopen. Wel speelde ik voor hem ‘Happy Birthday’ op gitaar, haha. Maar Richard heeft me een paar weken geleden toch verrast door het spel Animal Crossing voor me te kopen. Ik verveelde me veel in de avonden en dit spel is ideaal om me mee te vermaken. Ik speel het tot nu toe iedere dag even, dus ook zeker een geslaagd cadeau! En tot slot kocht ik voor mezelf ook een mooie yogamat. Laten we er weer een mooi levensjaar van maken!

Liefs, Anouk

Hiep hiep hoera: mijn 27e verjaardag!

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

1 Reactie

  1. Richard
    13 juni 2020 / 15:19

    Fijn dat je een leuke verjaardag(en) hebt gehad. Je nieuwe website is goed gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.