Week 25 (2020): ik heb een nieuwe baan!

Week 25 zit er alweer op en het was een spannende week met een mooie afsluiting! De week draaide om solliciteren, freelancen, naar de bioscoop en buiten de deur lunchen. Kijk je gezellig mee?

Weekoverzicht week 25

Maandag

Vandaag staat in het teken van werken aan een casus, want ik heb morgen een tweede sollicitatiegesprek bij een bedrijf. Spannend! Ik ben eigenlijk de hele dag bezig met het maken en oefenen van de presentatie, ondertussen speel ik wel even een rondje Animal Crossing. Aan het einde van de middag kijken Richard en ik de eerste aflevering van de serie Chernobyl. Daarna ga ik koken en ’s avonds oefen ik mijn presentatie nog een paar keer. Het is lang geleden dat ik heb gelezen, dus ik lees eindelijk weer verder in Codenaam Coco. We gaan vroeg naar bed maar we kunnen allebei niet goed in slaap komen, dus we kijken nog een aflevering van Chernobyl.

Dinsdag

Weer een spannende dag vandaag: ik heb een tweede sollicitatiegesprek. Het presenteren van de casus ging goed en daarna hebben zij nog vragen kunnen stellen. Ik heb er een goed gevoel over, maar er zijn ook nog twee andere kandidaten in de race. Spannend dus! Daarna rijd ik door naar de stad om wat te kopen voor de verjaardag van een vriendinnetje. We zouden dit jaar eigenlijk geen cadeautjes doen met onze vriendinnengroep, maar omdat niemand zijn verjaardag echt goed kan vieren vanwege corona verrassen we iedereen op de dag zelf nog met wat leuks. De jarige vriendin zou nu eigenlijk vakantie vieren in Spanje, dus ik koop een piñata inclusief stok, sangria en tapas. Zo kan ze toch nog een beetje genieten van de Spaanse sferen. Als ik thuis ben speel ik Animal Crossing en Richard en ik kijken weer een aflevering van Chernobyl. In de avond verrassen we met vriendinnen onze jarige vriendin en we blijven nog even om wat te drinken.

Woensdag

Vroeg uit bed want ik ben van plan om vandaag veel teksten te schrijven voor de freelance opdracht. Ik ben de hele ochtend aan het schrijven en we lunchen ’s middags met een broodje brie. Mijn moeder komt daarna even langs om het nieuwe fotoboek van onze wereldreis te brengen. Mijn vorige fotoboek was beschadigd geraakt maar ik kon hem gelukkig kosteloos omruilen. We kletsen bij met een kopje thee en daarna ga ik even lezen op het balkon, de nieuwe aflevering van De Bachelorette kijken en Animal Crossing spelen. Tijdens het eten kijken Richard en ik weer een aflevering van Chernobyl. Ik ga weer even aan de slag met het schrijven van de teksten. ’s Avonds gaan Richard en ik voor het eerst weer naar de bioscoop! We gaan naar de oorlogsfilm 1917. Richard wilde deze film graag zien en ik wilde eigenlijk gewoon graag weer een keer naar de bioscoop, haha. Het was in het begin wel even wennen vanwege alle maatregelen, maar toen de film begon was het weer gewoon als vanouds. Het was een mooie film trouwens!

Week 25 (2020): ik heb een nieuwe baan!

Donderdag

Vandaag ga ik naar mijn zus en haar twee kids en we gaan samen lunchen bij Winkk in Dongen. Gezellig! Rond half drie ben ik weer thuis en ik werk nog een paar uur aan de freelance teksten. Ik ben vandaag best wel onrustig omdat ik vandaag gebeld kan worden over de functie waar ik deze week een tweede gesprek had. Richard en ik kijken vandaag de laatste aflevering van de serie Chernobyl. Ik vond deze miniserie erg interessant en leerzaam! Zeker een aanrader als je hem nog niet gezien hebt. In de avond vermaak ik me vooral met het spelen van Animal Crossing om mijn gedachten een beetje te verzetten.

Week 25 (2020): ik heb een nieuwe baan!

Vrijdag

Ik heb een baan!

Vandaag is de dag dat ik weet waar ik ga werken! Ik heb al een aanbod liggen van een bedrijf, maar vandaag krijg ik van een ander bedrijf te horen of ze voor mij kiezen. Als het bedrijf van deze week laat weten dat ik het niet ben geworden, heb ik voor mezelf besloten om op het andere aanbod in te gaan. Heel spannend dus weer, maar rond half 12 hoor ik het goede nieuws: ik ben het geworden! Ik ben heel blij met het nieuws, want deze functie had mijn voorkeur. Ik zal jullie binnenkort updaten in een aparte blog over mijn banenzoektocht en sollicitatiestruggles van de afgelopen tijd. Eindelijk kan ik met een gerust hart genieten van de vrije tijd, maar niet lang meer, want ik ga vanaf juli aan het werk. Ik neem contact op met de twee andere bedrijven waar ik mee in gesprek was en daarna ga ik even langs mijn ouders om ze het goede nieuws te vertellen. Hier eet ik een broodje mee en daarna rijd ik weer naar huis. Ik houd me nog een paar uur bezig met het schrijven van de teksten en daarna verstuur ik ze naar mijn opdrachtgevers. Richard en ik kijken een aflevering van de serie Space Force maar we zijn allebei niet overtuigd. Na het eten speel ik Animal Crossing en in de avond heb ik een gezellig avondje met drie vriendinnen. Ik mag voor het eerst de baby vasthouden van één van mijn vriendinnen, zo leuk en fijn! Daarnaast verrast een andere vriendin me ook nog heel lief met een kaartje en notitieboekje om me te feliciteren met mijn nieuwe baan. Allemaal geluksmomentjes vandaag!

Zaterdag

Ik ben vroeg wakker maar Richard slaapt nog, dus ik ga op de bank zitten om Codenaam Coco uit te lezen. Daarna speel ik Animal Crossing en ik schrijf nieuwe blogs. Aan het einde van de middag ga ik op het balkon zitten. In de schommelstoel in het zonnetje begin ik in het boek Anna K. van Jenny Lee. Ook kijk ik de documentaire Is Geluk Te Koop (te bekijken via Videoland). Deze minidocu gaat over zelfbenoemde coaches die je helpen om geluk te vinden, vaak tegen een hoge geldprijs. Ik vond het erg interessant! Tijdens het eten kijken Richard en ik de eerste aflevering van het derde seizoen van The Sinner. We spelen ook nog een spelletje Regenwormen op het balkon.

Zondag

We beginnen de dag rustig. Ik speel Animal Crossing en ik ben wat bezig met mijn blog. Aan het einde van de middag rijden we naar mijn ouders om Vaderdag te vieren. We eten frietjes mee en na het eten gaan we weer naar huis. Richard en ik kijken nog twee afleveringen van The Sinner.

Terugblik op de week

Yes, ik ben zo blij dat ik een baan heb! De tijd van sollicitaties versturen en steeds maar afwachten is voorbij. Ik klets jullie hier binnenkort beter over bij. Verder was het heerlijk om weer buiten de deur te lunchen en om naar de bioscoop te gaan! We gaan een zonnige week tegemoet en ook nog eens mijn laatste volle vrije week voordat het werkleven weer begint. Het plan is om van het zonnetje te genieten, freelance teksten schrijven en boeken lezen!

Hoe was jullie week?

Liefs, Anouk

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

2 Reacties

  1. Aesa
    22 juni 2020 / 21:41

    Zo trots op jou! <3 nogmaals van harte gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging schat! Je verdient het. Heel veel succes volgende week en geniet nu nog maar lekker van de (warme) dagen vrij. Veel liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.