Week 23 (2020): sollicitatiestruggles en verjaardagsvisite

Mijn weekoverzicht van week 23 is ietsje later, maar alsnog blijf ik het leuk vinden om mijn week bij te houden en met jullie te delen! Afgelopen week had ik een hoop sollicitatiestruggles maar we eindigden de week gezellig met verjaardagsvisite. Lees je mee?

Weekoverzicht week 23

Maandag

We beginnen de week met Tweede Pinksterdag! Samen met vriendin Lisa fiets ik naar Gilze. We doen boodschappen voor de lunch en onze eerste bestemming is bij vriendin Janneke, waar we samen met twee andere vriendinnen lekker lunchen met broodjes brie, tomaat en honing. Nog even bijkletsen en daarna fietsen we verder naar vriendin Irma waar we genieten van de zon (en fruit en ijsjes). Aan het einde van de middag fiets ik weer terug naar Tilburg. Richard en ik eten frietjes op het balkon en we zitten nog een tijdje mensen te kijken. Verder speel ik Animal Crossing en Richard en ik kijken de eerste aflevering van Kalifat.

  • Sport: 17+ kilometer fietsen

Dinsdag

Ik start op met een kopje thee en een blog afmaken en publiceren. Daarna schrijf ik de blog over de boeken die ik las in mei. Ook doe ik mijn dagelijkse rondje op mijn eiland bij Animal Crossing. De rest van de middag houd ik me bezig met het schrijven van een creatieve motivatiebrief die ik aan het einde van de middag verstuur. Om vier uur heb ik een videobelletje over een heel leuke freelance klus. Zin om hier mee aan de slag te gaan! Daarna even boodschappen doen en koken, vanavond staat er bami op het menu. Het was iets te veel dus we bewaren de helft voor morgen, haha. Daarna nestel ik me op de bank en ik schrijf verder aan de blog over Amerika. Ik zit lekker in de flow, dus ik schrijf ook nog een blog over de maanddoelen in juni. Met vier geschreven blogs, een videobelletje en een verstuurde sollicitatie kan ik het wel een productieve dag noemen! Ik speel ’s avonds nog Animal Crossing, ik lees verder in Codenaam Coco en Richard en ik kijken de slotaflevering van The Dateables.

Woensdag

Ik ben vroeg wakker dus ik kruip alvast achter mijn laptop om wat blogs te lezen en om aan mijn eigen blog te werken. Ook lees ik in Codenaam Coco en ik speel Animal Crossing. Verder krijg ik een telefoontje van één van mijn sollicitaties en van een ander bedrijf krijg ik ook een positieve terugkoppeling. Veel stof tot nadenken! ’s Middags gaan Richard en ik een stuk hardlopen. Het was weer een tijdje geleden en het was best warm, dus we renden een korter rondje dan normaal. In de avond eten we de rest van de bami, aangevuld met een eitje en saté. ’s Avonds ga ik ruim een uur videobellen met de vriendinnen van de Efteling. Bijna zes jaar geleden liep ik stage bij de Efteling en ik heb nog steeds contact met vier andere meiden die hier toen ook stage liepen. Heel leuk! Normaal gesproken spelen we escape rooms, maar dat zit er nu natuurlijk even niet in. Richard en ik kijken daarna nog de eerste helft van de film American Reunion.

  • Sport: 3 kilometer hardlopen

Donderdag

Ik begin de dag met wat mail bijwerken en daarna ga ik aan de slag met een sollicitatie pitch. Tijdens de lunch kijken Richard en ik de tweede helft van de film American Reunion. Daarna heb ik een lang belletje en ik ga even Animal Crossing spelen om mijn hoofd leeg te maken. De rest van de middag werk ik nog aan de sollicitatie pitch en ik ga aan de slag met een leuke freelance klus. We eten spinazie en we beginnen met de serie Outer Banks op Netflix. ’s Avonds pakken we de fiets om op bezoek te gaan bij vrienden (hoi Judith als je dit leest! 😛 ). Ze verwachten binnenkort een kindje dus leuk om ze nog even te zien voordat de baby er is. Rond half 11 zijn we weer thuis, nog even een rondje lopen op mijn eiland (Animal Crossing) en naar bed!

  • Sport: 12 kilometer fietsen

Vrijdag

De wekker staat vroeg, ik heb namelijk een afspraak bij een bedrijf. Aangezien we geen auto hebben komt mijn vader me ophalen en we rijden samen naar Den Bosch. Na de afspraak rijden we weer terug en ik heb weer veel om over te piekeren. Misschien deel ik hier binnenkort nog wel meer over op mijn blog. Ik heb verschillende belletjes met vriendinnen om te praten over mijn keuze en daarna nog een telefoontje met het bedrijf zelf. Het is tot nu toe in ieder geval een leerzaam sollicitatieproces 😛 Het gesprek gaat goed en het pakt uiteindelijk wel goed uit. Richard en ik kijken nog een aflevering Outer Banks en ik ga boodschappen doen en koken. Vanavond eten we tortellini’s en na het eten gaan we nog een stuk wandelen. Daarna werk ik aan mijn blog en ik kijk de finale van The Voice Kids. Ondertussen ben ik lekker bezig met de freelance klus.

  • Sport: 40 minuten wandelen

Zaterdag

We slapen uit op zaterdag en ik werk nog even aan de freelance klus. Dan pak ik de fiets want ik ga lunchen met vriendinnetje Aesa! Zo gek, want we hebben elkaar voor het laatst gezien in augustus 2019. We gaan lunchen bij Buutvrij in Tilburg waar we eindelijk weer face to face kunnen bijkletsen. Het was voor mij ook de eerste keer dat ik weer buiten de deur ging eten tijdens deze coronacrisis, maar het voelde helemaal niet raar. Het was redelijk rustig in het koffiecafé dus dat was fijn. We begonnen met een kopje koffie, daarna lunch met een smoothie en ter afsluiting nog een lekker kopje thee. Ik had trouwens een tosti met jackfruit, lekker! Aesa verrast me ook nog met een lief kaartje en cadeautje voor mijn verjaardag. Na een paar uur fiets ik naar de Westermarkt om wat boodschappen te doen bij de Jumbo en de Hema. Wanneer ik thuis ben even het appartement opruimen en nog wat verjaardagsinkopen bij de Albert Heijn. Thuis even bijkomen met een rondje Animal Crossing en daarna ga ik koken (spinazie met aardappelen en vega/vlees). We kijken weer een aflevering van Outer Banks en daarna ga ik op de bank wat werken aan mijn blog en ik speel weer Animal Crossing.

  • Sport: 7 kilometer fietsen

Week 23 (2020): sollicitatiestruggles en verjaardagsvisite

Zondag

Op maandag 8 juni ben ik jarig, dus op zondag 7 juni komt er alvast wat visite voor mijn verjaardag. ’s Middags komt mijn familie langs en ’s avonds familie van Richard. De visite komt verspreid zodat we wat meer afstand kunnen bewaren met betrekking tot het coronavirus. Het is een gezellige dag waarbij ik echt al flink verwend word met leuke cadeautjes!

Terugblik op de week

Het was een gekke week! Geen sollicitatiegesprekken deze week maar wel sollicitatiestruggles. Ik heb echt enorm veel gepiekerd deze week en een moeilijke beslissing moeten maken. Gelukkig waren er ook veel leuke dingen deze week, zoals met vriendinnen van de zon genieten en voor het eerst weer lunchen buiten de deur. Ook blij dat ik ben gaan hardlopen maar daarnaast ook veel wandelen en fietsen. Wel een mooie week achter de rug dus!

Hoe was jouw week?

Liefs, Anouk

Week 23 (2020): sollicitatiestruggles en verjaardagsvisite

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.