Week 28 (2020): werken, sushi en kraamvisite!

De week vloog weer voorbij! In week 28 had ik mijn eerste ”volle” werkweek en verder ging ik lekker sushi eten en op kraamvisite. Ik deed nog een hoop andere leuke dingen, kijk je gezellig mee?

Weekoverzicht week 28

Maandag

Happy Monday! Mijn tweede werkdag op de communicatieafdeling van de gemeente (lees hier meer over mijn banenzoektocht). Het gemeentehuis is een klein halfuur fietsen, dus ik ga vandaag lekker op de fiets. Wat een verademing ten opzichte van mijn vorige baan, waar ik bijna dagelijks in de file stond en veel reistijd kwijt was. Vandaag leer ik meer over hoe de gemeente in elkaar steekt, ik sluit aan bij een meeting en ik heb een videomeeting met een collega. De dag vliegt voorbij en voordat ik het weet zit ik weer op de fiets terug, helaas wel met wat kleine regenbuitjes. Maar wat is het heerlijk om op tijd thuis te zijn! Na het eten gaat Richard weg om te poolen en ik werk wat taken weg achter mijn laptop. Daarna lees ik het boek Niet wat jij denkt van Jiami uit.

Dinsdag

Vandaag pak ik weer de fiets naar het werk. Hopelijk blijf ik dat volhouden de komende tijd. Op het werk is het nog steeds een kwestie van wennen, het is dan ook pas mijn derde werkdag, maar tot nu toe bevalt het goed. Na het werk stap ik weer op de fiets en na het eten kijk ik een stuk van de eerste aflevering terug van Jeffrey Epstein: Filthy Rich waar ik vorige week bij in slaap was gevallen. Daarna kijken Richard en ik samen de tweede aflevering.

Woensdag

We beginnen de dag met wat opruimen in huis, want we hebben vandaag twee gesprekken op de planning. Richard en ik wonen samen in een fijn appartement, maar we zijn allebei wel toe aan een volgende stap. Eerst komt er iemand langs om te kijken hoeveel het appartement waard is en hoe het proces gaat als we het te koop zouden zetten. Daarna komt de hypotheekadviseur met ons rond de tafel zitten om te kijken hoeveel we kunnen lenen. Interessant allemaal! Nu kunnen we wat gerichter op zoek naar een huis. Daarna kijk ik de nieuwste aflevering van De Bachelorette. Ik hang een half uur aan de telefoon met een vriendin, ik werk wat taken weg en daarna bel ik nog zo’n drie kwartier met een andere vriendin. Aan het einde van de middag gaan we naar mijn ouders, want mijn moeder is jarig! We eten eerst een taartje en in de avond bestellen we bij de Chinees. Thuis kijken Richard en ik nog een aflevering van Jeffrey Epstein: Filthy Rich. Een interessante docuserie die veel herhaling bevat en daardoor ook wel in één aflevering had gekund, maar zeker de moeite waard om te kijken!

Donderdag

Ik ga weer op de fiets naar het werk vandaag, al begin ik wel steeds meer zadelpijn te krijgen, haha. Een kwestie van wennen denk ik. Ik heb vandaag weer vier videomeetings en tussendoor probeer ik al het een en ander op te pakken. Daarna fiets ik naar huis, even snel opfrissen en omkleden en dan weer met de fiets naar het centrum. Ik ga namelijk gezellig sushi eten met vriendinnetje Vienna! We gaan bij Banzai eten in Tilburg, dit was altijd mijn favoriete sushitent omdat ze hier heerlijke zoete aardappel maki hebben. Helaas staat hij niet meer op de kaart, maar toen ik er naar vroeg konden ze hem toch nog wel maken. We kletsen weer goed bij en als ik thuis ben speel ik nog even Animal Crossing.

Vrijdag

Het is alweer weekend! Stiekem kan ik wel wennen aan 25 uur werken, haha. Ik slaap vandaag een beetje uit, ik doe een rondje Animal Crossing en daarna ga ik naar de schoonheidsspecialist. Ik laat mijn wenkbrauwen epileren en verven en ik laat mijn nagels doen. Wat is dat toch een heerlijk momentje voor jezelf! Daarna ga ik thuis lunchen en Richard en ik kijken de laatste aflevering van Jeffrey Epstein: Filthy Rich. ’s Middags gaan we op kraamvisite bij vrienden. Heel leuk om hun dochtertje te zien! Thuis kijken we tijdens het eten de tweede aflevering van The Handmaid’s Tale. We hebben ooit de eerste aflevering van deze serie gekeken maar we zijn toen gestopt met kijken. Ik heb van meerdere vriendinnen gehoord dat het écht een toffe serie is, dus we geven het nog een kans. Verder lees ik in Anna K., ik kijk een aflevering van de docuserie over Fred van Leer en aan het einde van de avond kijken Richard en ik nog een aflevering van The Handmaid’s Tale.

Zaterdag

Weer een rondje Animal Crossing in de ochtend en daarna werk ik wat aan mijn blog. Verder kijk ik de laatste aflevering van de docuserie over Fred van Leer en Richard en ik kijken drie afleveringen van The Handmaid’s Tale. Een heel relaxte dag dus! Ik maak ’s avonds weer eens burritos en daarna heb ik een gezellig avondje met vriendinnen Irma en Lindy. Ook baby Floor is er bij waar ik weer lekker mee kan knuffelen. Gezellig avondje!

Zondag

Richard en ik slapen uit vandaag en na een rondje Animal Crossing kijken we weer een aflevering van The Handmaid’s Tale. Toch wel een verslavende serie! Ik ben blij dat we het een tweede kans hebben gegeven. Ik zet Kobo Plus weer aan op mijn e-reader en ik zet er een heleboel boeken op die ik wil gaan lezen. Ik begin in Pijpenstelen en modderpoelen van Marijke Vos, het derde deel in de Weddingplanner serie. Dit boek lees ik ’s middags ook gelijk uit. Richard gaat aan het einde van de middag weg om te barbecueën met vrienden en ik vind het altijd ongezellig om alleen te eten, dus ik ga gezellig langs bij mijn ouders. We eten pannenkoeken en daarna ga ik lekker in bad! Ik begin in het vierde deel van de Weddingplanner serie. Rond half negen ben ik weer thuis, ik speel nog Animal Crossing en ik lees nog wat op mijn e-reader.

Week 28 (2020): werken, sushi en kraamvisite!

Terugblik op de week

Het was weer een goede week! Dit was mijn eerste ”volle” werkweek. Ik werk nu nog drie dagen maar vanaf september komen er uren bij. Ik ging op de fiets naar het werk en dat beviel goed! Verder gingen we gezellig op kraamvisite, we vierden de verjaardag van mijn moeder en ik ging weer eens sushi eten. Het was heerlijk om mijn wenkbrauwen en nagels te laten doen en ik had een gezellig avondje met vriendinnen. Verder las ik twee boeken uit: Niet wat jij denkt van Jiami en Pijpenstelen en modderpoelen van Marijke Vos. Verder keken we Jeffrey Epstein: Filthy Rich, ik keek de docuserie Fred: Het Andere Gezicht en we gaven The Handmaid’s Tale een tweede kans. Mijn komende week zit vol met drie dagen werken, een dag freelancen op kantoor, twee etentjes, een verjaardag en een lunch. Jullie zien het vast allemaal in mijn volgende weekoverzicht. Maak er een mooie week van!

Heb jij een fijne week gehad? 

Liefs, Anouk

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.