Week 29 (2020): onze eerste huisbezichtiging!

Week 29 was de week waarin we voor het eerst een huis gingen bezichtigen! Verder werkte ik mijn dagen bij de gemeente en een dagdeel als freelancer. Verder leuke eettentjes, een verjaardag en veel afleveringen van The Handmaid’s Tale!

Weekoverzicht week 29

Maandag

We beginnen de week met een heerlijke maandag! ’s Ochtends stap ik op de fiets terwijl het zonnetje lekker schijnt. Verder heb ik een fijne werkdag waarin ik veel gedaan krijg. Thuis eten we lekker op het balkon en daarna kijken we een aflevering van The Handmaid’s Tale. Ik speel nog een rondje Animal Crossing, ik lees verder in Anna K. en op mijn e-reader lees ik verder in Slingers en stellages.

Week 29 (2020): onze eerste huisbezichtiging!

Dinsdag

Deze dag verschilt niet zo veel van de maandag, op het lekkere weer na dan. ’s Ochtends houd ik het nog droog op de fiets, maar op de terugweg regent het helaas. Gelukkig valt de hoeveelheid wel mee en ik ben in principe zo thuis. De werkdag is verder ook prima, ik kan steeds meer taken oppakken dus dat is leuk! Tijdens het eten kijken we weer een aflevering van The Handmaid’s Tale, ik lees nog een paar hoofdstukken in Anna K. en verder chillen op de bank, haha. Aan het einde van de avond kijken Richard en ik de laatste aflevering van het eerste seizoen van The Handmaid’s Tale. Hoewel wij eerder waren afgehaakt bij deze serie, ben ik heel blij dat we het een tweede kans hebben gegeven. Een erg goede en verslavende serie!

Woensdag

Na een rustig ochtendje waarin we uitslapen installeer ik me achter mijn laptop. Ik doe eerst een taak voor mijn werk, daarna corrigeer ik een rapportage voor mijn freelance klus en tot slot herschrijf ik nog een tekst voor een vriendin. Een lekker productieve ochtend! Ik trakteer mezelf op de nieuwste aflevering van De Bachelorette, het is weer een bijzondere aflevering.

In de middag gaan we voor het eerst een huis bezichtigen!! Richard en ik wonen in een heel fijn appartement, maar we zijn allebei klaar voor een nieuwe stap. Vorige week hadden we een gesprek met een hypotheekadviseur en we hebben twee bezichtigingen gepland: één vandaag en één volgende week. Ik verwacht niet dat we al snel een bod gaan doen op een huis, maar we kunnen ons wel alvast goed oriënteren. De bezichtiging was goed bevallen, het was zeker een mooi huis maar we zien onszelf er om meerdere redenen niet wonen. Toch was het wel leuk en verrijkend om een huis te bezichtigen. Ik houd jullie op de hoogte van onze zoektocht!

Wanneer we weer thuis zijn speel ik Animal Crossing totdat ik ’s avonds gezellig uit eten ga met vriendinnetje Lisa. We wandelen naar La Cabaña waar we genieten van de tapas. Ook voor mij als vegetariër hadden ze gelukkig voldoende opties! Als ik weer thuis ben kijken Richard en ik de eerste aflevering van het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale.

Week 29 (2020): onze eerste huisbezichtiging!

Donderdag

Vandaag weer een dagje werken! Het regent ’s ochtends dus ik besluit om dit keer met de auto te gaan. Ik begin de werkdag met twee videomeetings en daarna heb ik veel taken op mijn lijstje staan. Dat is fijn, dan kan ik me in ieder geval nuttig maken! ’s Avonds speel ik Animal Crossing en ik lees verder in Anna K. Ook lees ik Slingers en stellages uit, het vierde deel uit de Weddingplanner serie van Marijke Vos. We kijken ook nog een stukje van The Handmaid’s Tale.

Vrijdag

Ik slaap een beetje uit vandaag en daarna rijd ik met de auto naar Gilze. Jullie hebben de laatste tijd misschien al in mijn weekoverzichtjes gelezen dat ik af en toe bezig ben met een freelance klus. De vriend van één van mijn vriendinnen is samen met iemand anders een eigen bedrijf begonnen en ik ondersteun ze met het schrijven en redigeren van webteksten, persberichten en blogs. Heel leuk om te doen! Op vrijdagochtend ga ik bij ze langs op kantoor om wat dingen te bespreken en ik lunch ook nog mee. Rond twee uur ben ik weer thuis. Ik speel voor de verandering weer Animal Crossing en Richard en ik kijken nog het andere stuk van The Handmaid’s Tale.

Aan het einde van de middag komt mijn zus nog even langs en daarna maak ik me klaar om de trein te pakken naar Breda. Ik heb gezellig afgesproken met mijn oudcollega en vriendinnetje Nika! Het is ongeveer een jaar geleden dat we elkaar hebben gezien dus we hebben veel bij te kletsen. We gaan eerst eten bij De Pasta Kantine en daarna drinken we nog wat bij de Biertuin. Ik ben rond kwart voor 12 weer thuis en Richard en ik kijken nog een aflevering van The Handmaid’s Tale.

Week 29 (2020): onze eerste huisbezichtiging!

Zaterdag

We beginnen de ochtend lekker rustig! In de middag gaan we naar de verjaardag van het zoontje van vrienden waar we een paar uur blijven. ’s Avonds heb ik een vriendinnenavondje. We zijn in totaal met 5 van de 7 meiden uit onze vriendinnengroep, gezellig! Ik ben rond 1 uur weer thuis.

Zondag

’s Ochtends ga ik met familie een kopje koffie drinken bij de Huyskamer. Oma is er ook bij, die heb ik alweer een tijdje niet gezien! Daarna weer naar huis, even boodschappen doen en vervolgens ga ik courgettesoep maken. Richard en ik kijken weer een aflevering van The Handmaid’s Tale terwijl ik geniet van mijn verse soepje. Ik zou eigenlijk in de middag gaan lunchen en borrelen met een oudklasgenootje, maar zij was deze week getest op corona. We verplaatsen onze afspraak onder voorbehoud een weekje verder. In de middag werk ik aan mijn blog en ik werk wat taken weg. Aan het einde van de middag gaan we nog een rondje hardlopen. Het is alweer een hele tijd geleden, maar het lukt toch om een rondje van 4 kilometer te lopen. Ik loop voor het eerst met een podcast en dat bevalt goed! We eten lasagnette en we kijken ’s avonds nog twee afleveringen. In bed lees ik weer verder in Anna K.

Week 29 (2020): onze eerste huisbezichtiging!

Terugblik op de week

  • Boeken gelezen: ik las Slingers en Stellages uit van Marijke Vos en ik las weer wat hoofdstukken uit Anna K., maar ik kom nog niet zo goed door dit boek heen. Mijn doel voor komende week is om dit boek eindelijk uit te lezen.
  • Series gekeken: we zijn begonnen met het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale!
  • Sport: 2 keer op de fiets naar het werk, 1 keer hardlopen

Het was een leuke en drukke week! Naast mijn werkdagen bij de gemeente en een dagdeel op kantoor als freelancer gingen we voor het eerst een huis bezichtigen. Erg leuke ervaring! Ook had ik twee etentjes, een verjaardag en een avondje met vriendinnen. Komende week heb ik weer wat leuke dingen op de planning staan: een etentje en escape room met vriendinnen, weer een huis bezichtigen, een verjaardag en een lunch/borrel. Laten we er weer een mooie week van maken!

Heb jij ook een fijne week gehad?

Liefs, Anouk

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

1 Reactie

  1. Nika
    21 juli 2020 / 21:32

    Heel leuk om elkaar weer te zien en bij te kletsen! Snel weer! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.