Week 31 (2020): auto’s kijken, oppassen en Utrecht!

Week 31 zit er weer op! Ik ging bij twee auto’s kijken, een dagje oppassen en gezellig bijkletsen in Utrecht. Daarnaast werkte ik mijn dagen bij de gemeente en ik las maar liefst drie boeken uit. Kijk je mee naar mijn weekoverzicht?

Weekoverzicht week 31

Maandag

De werkweek is weer begonnen! Ik werk in juli en augustus drie dagen per week en dat bevalt me goed, haha. Vanaf september komen er uren bij, dus ik moet er nog maar even goed van genieten. De maandag verloopt goed en voor ik het weet is de werkdag weer voorbij. In de avond gaan Richard en ik bij een autootje kijken. Voor onze halve wereldreis verkocht ik mijn auto en ik leen nu tijdelijk de extra auto van mijn ouders, maar het wordt tijd om een eigen auto te kopen. We rijden een rondje in de auto en we spreken af dat ik er nog even over nadenk. Daarna steken we de straat over om een stukje red velvet taart te eten bij één van mijn vriendinnen haha. Zo lekker! ’s Avonds lees ik nog in Bruidstaarten en slagroomspuiten van Marijke Vos.

Dinsdag

Weer een dagje werken vandaag. In de ochtend heb ik een meeting met iemand van onze social media monitoring tool, interessant! Het is leuk dat ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijg in mijn functie waardoor ik zelf dingen op kan gaan zetten. In de pauze wandel ik weer een rondje met een collega en het is verder een prima werkdag. In de avond gaan Richard en ik langs bij familie om op kraamvisite te gaan bij een schattige kitten!

Woensdag

Een vrije dag die ik expres ook vrij heb gehouden, heerlijk. Ik slaap een beetje uit en daarna kijk ik de nieuwste aflevering van De Bachelorette. Wat was dit heerlijk om te volgen! Daarna werk ik wat aan mijn blog, ik lees verder in Cinder & Ella en ik maak een afspraak om in de middag naar een andere auto te gaan kijken. We maken weer een testritje en in de avond gaan we eten bij Spijs & IJs. Zo lekker! Ik vind dat ze hier echt de allerlekkerste pannenkoeken hebben. Als toetje neem ik panna cotta maar die was niet geweldig. De rest van de avond lees ik nog veel hoofdstukken in Cinder & Ella – hij is bijna uit! – en we kijken nog een stuk van The Handmaid’s Tale.

Donderdag

Ik begin de werkdag met drie videomeetings en dan zit de ochtend er alweer bijna op. In de middag ga ik een rondje wandelen en dit keer loop ik langs onderstaande molen. Dat is nog eens een gezellig uitzicht! De rest van de werkdag verloopt goed en rond half zes zit ik weer op de fiets naar huis. Zo gek dat het nu alweer weekend is. In de avond lees ik het boek Cinder & Ella uit en daarna lees ik ook het e-book Bruidstaarten en slagroomspuiten uit. Ik maak alvast een klein beginnetje aan De waarheid van Colleen Hoover.

Week 31 (2020): auto's kijken, oppassen en Utrecht!

Vrijdag

Vandaag een dagje oppassen op mijn neefje en nichtje! Spelletjes spelen, stoepkrijten, in de zandbak spelen, bellen blazen, tekenen en kleuren… het is weer een gezellige dag. Thuis eten Richard en ik weer eens een keer pizza en de rest van de avond doe ik lekker rustig aan omdat ik de volgende ochtend weer vroeg de trein pak. Ik lees verder in De waarheid van Colleen Hoover. Fijn zo’n rustig avondje!

Week 31 (2020): auto's kijken, oppassen en Utrecht!

Zaterdag

Om 9 uur zit ik alweer in de trein naar Utrecht! Ik heb afgesproken met Marleen die ik vorig jaar voor het laatst heb gezien. We ontbijten bij Teds aan de grachten en we kletsen weer goed bij, voornamelijk over onze twee grootste passies: reizen en lezen. We lopen ook nog binnen bij boekhandel Broese en we eindigen onze date met wat drinken en kokosmakronen bij Bagels & Beans. Het is weer heel gezellig om elkaar te zien! Ik ben halverwege de middag thuis en ik lees weer verder in De waarheid van Colleen Hoover. Ik zit helemaal in het verhaal, misschien lees ik hem dit weekend nog wel uit. Richard en ik kijken nog een aflevering van The Handmaid’s Tale en ’s avonds heb ik een gezellig avondje met vriendinnen Janneke en Irma. Een drukke maar gezellige dag dus!

Week 31 (2020): auto's kijken, oppassen en Utrecht!

Zondag

In de ochtend ga ik samen met mijn zus en mijn nichtje een kop koffie drinken bij oma in het bejaardentehuis. Thuis schrijf ik de blog over de boeken die ik las in juli en ik werk verder aan dit weekoverzicht. In de middag lees ik het boek De waarheid van Colleen Hoover uit. Een sterke thriller die ik zeker aan kan raden! Tijdens het eten kijken Richard en ik weer een aflevering van The Handmaid’s Tale en ’s avonds begin ik met lezen in het boek Stranddagboek van Emily Henry. Ik merk dat het me veel rust geeft om niet te veel plannen te maken op zondag, dus dat ga ik er proberen in te houden. In de avond vind ik helaas ook onze rekening van de repatriëringsvlucht in mijn inbox. Vier maanden later maar we hebben hem binnen. Dat is wel weer even pijnlijk, haha, vooral met het oog op mijn grote aankoop van komende week.

Week 31 (2020): auto's kijken, oppassen en Utrecht!

Terugblik op de week

Weer een fijne week achter de rug! De werkdagen verliepen prima, ik ging naar twee autootjes kijken, ik las maar liefst drie boeken uit en ik had leuke sociale activiteiten op de planning staan. Op naar weer een mooie, nieuwe week!

  • Boeken: ik las drie boeken uit: Cinder & Ella, Bruidstaarten en slagroomspuiten en De waarheid
  • Series en films: we keken weer een heleboel afleveringen van The Handmaid’s Tale. We zijn nu bijna klaar met het derde seizoen!
  • Sport: 3x op de fiets naar het werk

Hoe was jouw week?

Liefs, Anouk

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

1 Reactie

  1. 3 augustus 2020 / 13:52

    Ja, Teds! Kan niet wachten om daar weer lekker te gaan ontbijten. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.