Week 32 (2020): mijn eerste zelfgekochte auto!

Week 32 vloog voorbij! Ik ging afgelopen week mijn eerste zelfgekochte auto ophalen, ik legde mijn ambtsbelofte af en ik had heerlijke dagen in het weekend. Kijk je mee naar mijn weekoverzicht?

Weekoverzicht week 32

Maandag

Op maandag werk ik weer op kantoor. Ik zit de hele ochtend alleen en ik heb een lekker productieve ochtend. In de middag is er ook een andere collega aanwezig op de afdeling en dat is toch wel een stuk gezelliger. Na de werkdag thuis een wasje draaien en koken, Richard heeft vandaag zijn eerste werkdag gehad dus vanaf nu zal ik weer vaker koken ’s avonds. Tijdens het eten kijken we voor de verandering weer een aflevering van The Handmaid’s Tale, we zijn nu bijna klaar met het derde seizoen. Het is verleidelijk om ’s avonds lekker onder mijn dekentje op de bank te blijven liggen, maar we gaan toch nog een rondje hardlopen. Ik luister weer een podcast van Celine Charlotte, dit keer over ayahuasca, en we rennen een rondje van 5 kilometer. ’s Avonds lees ik nog verder in Stranddagboek van Emily Henry en dan zit de maandag er alweer op.

Dinsdag

Ik heb ’s nachts niet zo goed geslapen dus ik gebruik het als smoesje om met de auto in plaats van met de fiets naar mijn werk te gaan, haha. Mijn collega trakteert op appelflappen in de ochtend en ik trakteer hem ’s middags op koffie bij Brownies & downies omdat hij binnenkort afscheid neemt. Na de werkdag thuis weer een wasje draaien en voor mezelf koken, want Richard is een avondje bij vrienden. Meestal regel ik dan iets met familie of vriendinnen zodat ik niet alleen hoef te eten, maar het is ook wel fijn om een avondje voor mezelf te hebben. Ik eet op het balkon en daarna geef ik mezelf een pedicure met een nieuwe nagellak en een maskertje voor je hielen, allebei producten uit de nieuwe goodiebox. Ik kijk ook nog een deel van de film All the Bright Places.

Week 32 (2020): mijn eerste zelfgekochte auto!

Woensdag

Hoewel ik op woensdag vrij ben, is het toch een best drukke dag. Ik begin de dag om 08:30 uur met een afspraak bij de mondhygiëniste. Ugh, niet mijn favoriete uitstapje, haha. Daarna rijd ik door naar het werk. Ik heb een afspraak staan om mijn ambtsbelofte af te leggen dus ik werk eerst op kantoor nog wat taken weg. Het afleggen van de ambtsbelofte gaat goed: ”dat verklaar en beloof ik!”. Nu ben ik officieel ambtenaar. Wie had dat ooit gedacht, haha? Daarna rijd ik naar huis, snel even wat eten en dan weer naar de volgende afspraak. Vorige week ben ik naar twee auto’s gaan kijken en vandaag is de dag dat ik één van de auto’s op ga halen! Ook weer een mijlpaaltje hoor. Niet mijn eerste auto maar wel mijn eerste zelfgekochte auto. Voor de reis had ik mijn auto verkocht dus ik moest nu zelf weer een autootje aanschaffen. Vervolgens rijd ik naar mijn vriendinnen waarvan ik weet dat ze in de tuin aan het relaxen zijn. Hier chill ik nog een paar uurtjes mee in de zon en dan weer naar huis. We eten taco’s en we halen ’s avonds nog even mijn fiets op, verder kijk ik de film All the Bright Places nog af en ik lees verder in Stranddagboek.

Week 32 (2020): mijn eerste zelfgekochte auto!

Donderdag

Mijn laatste werkdag voor het weekend! Ik begin de ochtend weer met twee videomeetings en daarna lekker aan het werk. Omdat ik gisteren al wat uren heb gemaakt, werk ik vandaag tot drie uur. Ik heb een afspraak om mijn nagels weer te laten doen, dus ik rijd vanuit het werk naar de beautysalon. Ik kies dit keer weer voor een roze kleurtje en ik ben er erg blij mee! Omdat ik toch in het dorp ben waar mijn ouders wonen, rijd ik nog even langs om mijn nieuwe auto te laten zien en om hun vakantieverhalen aan te horen. Gezellig! Ik krijg ook nog bier en wijn uit Duitsland mee. Als Richard thuis is trekt hij het biertje open dus ik besluit ook alvast een wijntje te drinken tijdens het koken. Het is tenslotte weekend! We kijken weer een aflevering van The Handmaid’s Tale en ik lees weer wat hoofdstukken op het balkon.

Week 32 (2020): mijn eerste zelfgekochte auto!

Vrijdag

Weekend! Ik begin de dag met wasjes draaien en werken aan mijn blog. Verder lees ik veel in het boek Stranddagboek. ’s Avonds kijken Richard en ik de laatste aflevering van het derde seizoen van The Handmaid’s Tale en we kijken de film Eli. Verder was dit niet zo’n heel boeiende dag!

Week 32 (2020): mijn eerste zelfgekochte auto!

Zaterdag

Wat een hitte! Ik wilde eigenlijk een dagje weg in Nederland, maar vanwege de tropische temperaturen leek me dat niet zo verstandig. Richard en ik zijn daarom naar een recreatieplas gegaan om van het zonnetje te genieten. We zetten de auto bij mijn ouders en vanuit daar gaan we met de fiets. Om half 11 liggen we al op onze handdoeken en ik lees de laatste hoofdstukken van Stranddagboek. Helaas niet echt onder de indruk van dit boek. Daarna lees ik weer een aflevering van de Weddingplannerserie van Marijke Vos, leuk voor de afwisseling! Ik begin ook nog in Onverbeterlijk van Lisette Jonkman. Tussendoor gaan Richard en ik regelmatig afkoelen in het water. We houden het tot ongeveer half drie vol, daarna drinken we nog even wat bij mijn ouders en dan weer terug naar huis. Voor het eten doe ik nog een kort middagdutje en Richard en ik kijken de eerste aflevering van Mocro Maffia. ’s Avonds is Richard weg dus ik heb weer een avondje voor mezelf. Ik lees nog wat in Onverbeterlijk, ik werk aan mijn blog en ik kijk een beetje televisie.

Week 32 (2020): mijn eerste zelfgekochte auto!

Zondag

Weer zo’n lekker dagje! Vandaag wilde ik een rondje gaan fietsen en Richard is er gelukkig wel voor in. We fietsen eerst langs mijn werk zodat ik kan laten zien hoe ik naar mijn werk fiets en in welk gebouw ik werk. Daarna hebben we onze eerste stop bij Flanders waar ik lekker een bounty latte (!) drink. We fietsen langs een minibieb en dan fietsen we door de bossen naar Klooster Nieuwkerk. Wat een mooi gebouw in een rustige omgeving! Na de lunch drinken we nog wat op het terras en daarna fietsen we weer terug. We eten nog een ijsje bij de cafetaria tegenover ons en ’s avonds maak ik een pastasalade. We kijken de tweede aflevering van Mocro Maffia, verder werk ik nog aan mijn blog en ik lees verder in het boek Onverbeterlijk. Deze dag was een fijne afsluiting van het weekend!

Week 32 (2020): mijn eerste zelfgekochte auto!

Terugblik op de week

Wat een heerlijke week! Hoewel het van mij wel ietsje minder warm had mogen zijn, haha. Weer fijne werkdagen gehad en mijn auto opgehaald, erg blij mee! Ook heel blij met de nieuwe kleur op mijn nagels. Je kunt maar ergens blij van worden, haha. Verder ook heerlijke dagen in het weekend gehad!

  • Boeken: ik las de boeken Stranddagboek en Glitterkanonnen en bridezilla’s uit. Ook begon ik in het boek Onverbeterlijk.
  • Series en films: we keken de laatste afleveringen van het derde seizoen van The Handmaid’s Tale en de eerste afleveringen van Mocro Maffia. Ik keek zelf de film All the Bright Places en we keken samen de film Eli. 
  • Sport: 1x op de fiets naar het werk, 1x hardlopen (5 km) en een rondje fietsen op zondag (20+ km)

Deze week weer drie dagen werken bij de gemeente, een dagdeel bij mijn opdrachtgever als freelancer en in het weekend weer leuke plannen: een avondje uit eten met vriendinnen, een middagje borrelen met een vriendin en een lunch met een oudstudiegenootje. We gaan er weer een mooie week van maken!

Heb jij ook een fijne week gehad?

Liefs, Anouk

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

2 Reacties

  1. 10 augustus 2020 / 14:33

    Toevallig had ik afgelopen donderdag een afspraak met mijn mondhygiënist. Maar alles was goed, dus ben erg blij. 🙂
    Voor de rest had ik een vrij drukke week, maar ik heb nu een week vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.