Week 33 (2020): werken en een druk weekend!

Het is maandag dus dat betekent weer een nieuw weekoverzicht van de voorgaande week! In week 33 werkte ik bij de gemeente en als freelancer en daarnaast had ik veel etentjes en borrels in het weekend.

Weekoverzicht week 33

Maandag

Vandaag zit ik de hele dag alleen op kantoor. Aan de ene kant fijn omdat ik op deze manier lekker productief kan werken, maar aan de andere kant ook wel ongezellig. Om toch nog wat sociale contacten op te doen, ga ik in de pauze even koffie drinken met mijn vader bij Brownies & downies. De rest van de middag werken en op tijd naar huis. Tijdens het eten kijken we weer een aflevering van Mocro Maffia maar we zijn allebei nog niet echt overtuigd. Dus heb je nog goede serietips op Netflix op Videoland, let me know! Na het eten proberen we onderstaande mini magnums en de rest van de avond lees ik verder in Onverbeterlijk. Ook speel ik weer eens een keer Animal Crossing. In bed ben ik ook nog begonnen aan het boek Leer van Fred van Fred van Leer.

Dinsdag

Ik werk weer op kantoor vandaag en in de pauze een rondje wandelen, maar wat is het warm zeg, haha. Gelukkig is het op kantoor zelf wel uit te houden. ’s Avonds doen we verder niet zo veel. Richard en ik kijken De slimste mens, we spelen nog een potje Rummikub op het balkon (1-0 voor mij) en ’s avonds lees ik nog in het e-book Leer van Fred.

Woensdag

Woensdag is voorlopig nog mijn vrije dag, maar ik heb vandaag gereserveerd om te freelancen. Dat is er de afgelopen tijd niet echt van gekomen met de hitte. Rond 9 uur ga ik uit bed en na wat huishoudelijke dingen ga ik achter mijn laptop zitten. Vanwege de warmte ben ik niet super productief, maar ik krijg gelukkig toch drie blogs op papier. Om 4 uur vind ik het wel mooi geweest en ik ga lekker verder lezen in Onverbeterlijk. Na het eten lees ik het boek uit, ik lees nog in Leer van Fred en we kijken samen de film The Dare. Of de film een aanrader was? Richard gaf de film een 3 😛 Ik vond het overigens niet zo’n heel slechte film maar ook niet echt een film die je gezien moet hebben.

Donderdag

De werkdag begint weer met een videomeeting en aan het einde van de ochtend hebben we een afscheidsmomentje van een collega die weggaat. Verder kan ik me goed bezighouden op mijn werkdag. Ik werk nu bijna twee maanden bij de gemeente en ik begin steeds meer mijn draai te vinden. ’s Avonds lees ik weer in Lees van Fred en Richard en ik kijken de film The Babysitter. Deze film krijgt een 6,7 van Richard, maar ik zou de film niet echt aanraden haha. Wel fijn om ’s avonds samen een filmpje te kijken op de bank.

Vrijdag

Vandaag is weer mijn freelance dagdeel op locatie. In de ochtend ben ik dus bezig met teksten schrijven voor de opdrachtgever en rond 12 uur rijd ik langs mijn ouders om mee te eten. Mijn neefje en nichtje zijn er ook dus ik speel ook nog een spelletje mee. Rond 3 uur ben ik weer thuis, ik lees het boek Leer van Fred uit en verder maak ik me klaar voor het etentje van die avond. Ik ga met drie vriendinnen eten bij ’t Zusje in Breda, lekker!

Zaterdag

Uitslapen op zaterdag en om half 11 zitten Richard en ik in de stoel bij de kapper. Er is bij mij een flink stuk vanaf. Het is wel weer even wennen, maar het was nodig. Daarna werk ik wat aan mijn blog en ik doe nog wat voor het werk. Aan het einde van de middag stap ik op de fiets naar het centrum. Ik heb met een vriendinnetje afgesproken bij de stadsbrouwerij met een drijvend terras waar we een hele tijd borrelen. Dit is trouwens echt een leuke plek in Tilburg om te borrelen omdat je lekker aan het water zit. Van half 4 tot half 10 kletsen we bij en we genieten van lekkere drankjes en eten. Een geslaagde dag!

Zondag

Ook weer een drukke dag op zondag! Rond 12 uur heb ik afgesproken met een oudstudiegenootje die ik nog niet heb gezien sinds ik terug ben. We wandelen naar het Spoorpark waar we lunchen bij T-huis en daarna beklimmen we de Kempentoren met een mooi uitzicht over het park. Daarna drinken we nog wat bij mij thuis en we bladeren door het fotoboek van onze halve wereldreis. Het was erg gezellig! Aan het einde van de middag gaan we met de vriendengroep van Richard eten bij De Groene Vlinder om de verjaardag van één van zijn vrienden te vieren. Daarna drinken we ook nog wat bij hem thuis en rond 10 uur ’s avonds zijn we weer thuis. Het was een druk maar leuk weekend!

Terugblik op de week

De werkweek verliep redelijk rustig en het weekend zat vol met allemaal leuke plannen. Het plan was om de weekenden niet meer zo vol te plannen, dus dat is een mooi doel voor deze week. Verder twee boeken uitgelezen en twee films gekeken en weer twee keer op de fiets naar het werk geweest.

  • Boeken: ik las Onverbeterlijk en Leer van Fred uit
  • Series en films: we keken samen de films The Dare en The Babysitter

Deze week werk ik weer drie dagen bij de gemeente en een dagdeel als freelancer. In het weekend gaan Richard en ik een dagje weg in Nederland (ik ben er nog niet uit waar we naartoe gaan) en op zondag ga ik bijkletsen met een oudklasgenootje. We gaan er weer een mooie week van maken!

Heb jij ook een fijne week gehad?

Liefs, Anouk

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

1 Reactie

  1. Richard
    19 augustus 2020 / 16:42

    Het was een druk weekje ja! Ik heb zin in aankomende zaterdag 🙂 al weet ik nog niet waar je me dan weer mee naartoe neemt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.