Een onvergetelijk aanzoek: I SAID YES!

Wij zijn verloofd! Zaterdag heeft mijn vriend Richard een onvergetelijk aanzoek gedaan in het bijzijn van lieve familie en vrienden. Ik vertel jullie graag meer over deze mooie dag!

Boekpresentatie van ”Het verhaal van mijn baasjes”

Zaterdag ging ik samen met mijn zus en haar dochtertje naar een boekpresentatie. Een collega van mijn zus had een kinderboek geschreven en ze had aan mijn zus gevraagd of ze samen met haar dochtertje een stuk wilde voorlezen. We gingen naar Waspik en eenmaal in het zaaltje zag ik allemaal mensen met dierenmaskers zitten die strak voor zich uit bleven kijken. Mijn zus en Roos liepen meteen het podium op en ze begonnen met het voorlezen van ”Het verhaal van mijn baasjes”. Het verhaal werd ook nagespeeld door twee acteurs met dierenmaskers. Het duurde even voordat ik doorhad dat het verhaal over het leven van Richard en mij ging, voordat ik de illustraties van mijn favoriete ontwerper eens goed bekeek en voordat ik de twee acteurs herkende die ons naspeelden (het broertje van mijn vriend en mijn beste vriendin). Bij een bepaald hoofdstuk werd er om twee vrijwilligers gevraagd en mijn vriend kwam vanuit de zaal het podium op. Ik volgde en na mooie woorden vroeg Richard of ik met hem wilde trouwen. Ik zei natuurlijk ja!

Een onvergetelijk aanzoek

Mijn vriend is vanaf november 2017 al bezig met de voorbereidingen voor dit geweldige aanzoek. Het boekje is ontworpen door Anouk van Another view, die ook het logo van mijn website heeft gemaakt én ons verhuiskaartje. Een paar maanden geleden zei ik nog tegen mijn vriend dat het leuk zou zijn als in de toekomst ons trouwkaartje of geboortekaartje door haar ontworpen zou zijn, niet wetende dat mijn vriend dit boekje al had laten maken. Het boekje is prachtig, ik vind de illustraties geweldig en alle details kloppen. Ik vind het zo lief dat mijn vriend (eigenlijk moet ik nu verloofde zeggen!) hier zo veel tijd en moeite in heeft gestopt om een perfect aanzoek te regelen. Mijn ouders, zus, beste vriendinnen en het broertje van Richard waren allemaal op de hoogte en zaten in het complot om er een geweldige dag van te maken. Ik ben ze allemaal zo dankbaar dat ze de tijd en moeite hebben genomen voor deze dag! Ook had ik helemaal niks door, dat hebben ze echt knap gedaan 🙂

Wij gaan trouwen!

Zelf dacht ik dat mijn vriend na de wereldreis of misschien tijdens de reis op zijn knieën zou gaan. Wel heb ik altijd gezegd dat het me romantisch lijkt om lang verloofd te zijn. Dat gaat nu zeker lukken! Eind augustus vertrekken we een jaar op reis en ik vind het heel bijzonder dat we verloofd op reis gaan. Extra leuk dat mijn vriend de voorbereidingen en de verlovinsgdag heeft gefilmd waardoor we nog extra na kunnen genieten. Hij heeft er veel tijd in gestoken om hier een superleuke video van te maken en de komende dagen komen er dan ook familie en vrienden langs om hem te bekijken. Het was een dag om nooit te vergeten en een hoogtepunt in ons leven!

Liefs, Anouk

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

10 Reacties

 1. Richard
  3 juli 2019 / 15:04

  Jaaaaaa! Ik vond het echt een geweldige dag. Alles ging volgens verwachting en ik ben enorm tevreden over het boekje, het toneelstukje maar natuurlijk vooral blij met jou en het feit dat je ja zei. Ik hou van je xx

 2. 4 juli 2019 / 08:54

  Wauw, wat een romantisch en origineel aanzoek! Dat boekje is echt zo leuk!!! Heel tof bedacht van je nu verloofde 🙂

  Liefs,
  Marloes

  • 5 juli 2019 / 14:38

   Haha ja dat heeft hij echt goed bedacht inderdaad! Hij heeft er zo veel werk in gestoken, echt lief ☺️

 3. Anny
  4 juli 2019 / 17:57

  Het was echt heel bijzonder ?

 4. Vienna
  4 juli 2019 / 18:55

  Te leuk!! Het boekje is zoooo prachtig. En zo bijzonder dat je alles op film hebt! Dan kun je het nog heel vaak en lang herbeleven. Wat een leuke dag was het! En voor mij leuk jaar haha. Jullie zijn 100% #couplegoals.

  • 5 juli 2019 / 14:39

   Haha ja het filmpje is zo leuk geworden! Extra leuk dat ik nog een beetje mee kan kijken met alle voorbereidingen. Het was onvergetelijk ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.