Welke boeken staan op mijn verlanglijstje voor onder de kerstboom?

Sinterklaas is alweer weg – dag Sinterklaasje! – en ik zit weer helemaal in de kerstsfeer. Ik ben een van die mensen die dagenlang naar Sky Radio Christmas kan luisteren en nog niet gek wordt van de vrolijke muziek en heerlijke kerstsfeer. Dus, laten we overgaan naar het belangrijkste deel van dit artikel, namelijk mijn verlanglijstje (ghehe)!

Dear Santa… deze boeken zou ik nog heel graag willen lezen!

KERMAN_Oranje_WT.indd


Piper Kerman – Oranje is het nieuwe zwart
Ik ben ontzettend fan van de serie Orange is the new black. Deze hilarische en ontroerende serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Piper Kerman. In haar boek vertelt ze over haar jaar in een vrouwengevangenis. Ik heb een aantal recensies gelezen die niet heel positief waren, maar ik ben echt heel benieuwd naar dit boek.
€ 10,00

 

 

9200000046267251

 

Gayle Forman – Hier was ik
Ik las eerder al twee boeken van Gayle Forman (Als ik blijf en Wacht op mij). De boeken van Gayle Forman zijn heel fijn en dit boek kan dus ook zeker niet ontbreken in dit lijstje.
€ 19,99

 

 

 

9200000045871791
Kiera Cass – De koningin en de favoriet

Ik hou van De Selectie! Dit is echt een van mijn favoriete series. De boeken zijn geweldig geschreven, ze nemen je mee in de heerlijke wereld van America en Maxon. Ik heb alle boeken van deze serie al gelezen, behalve De koningin en de favoriet
€ 12,99

 

 

9200000040608187

 

Jonathan Stroud – De fluisterende schedel (Lockwood & Co #2)
Dit jaar las ik het eerste deel van de serie Lockwood & Co. Een toffe young-adult die eens een keer niet over liefde gaat, maar over een bureau dat geesten verjaagt. Daarnaast vind ik de covers ook zo mooi! Ik kan niet wachten om in dit tweede deel te beginnen.
€ 17,99

 

 

9200000022439386

 

A.J. Betts – Zac & Mia
Dit boek staat al 1,5 jaar op mijn to-be-read lijstje… oeps! Dit lijkt me een lief en fijn boek, het is er gewoon nog nooit van gekomen om dit boek werkelijk te kopen en lezen. Wie weet brengt de kerstman daar verandering in 😀
€ 14,99

 

 

9200000045983471


Jasmine Warga – Mijn hart en andere zwarte gaten
Dit boek heb ik bij heel veel buitenlandse boekbloggers voorbij zien komen. Daarnaast wordt er over dit boek gezegd: ”Voor lezers van Een weeffout in onze sterren en Waar het licht is.”  Dan moet het bijna wel een goed boek zijn. Ik ben heel erg benieuwd!
€ 17,95

 

 

9200000040876803

 

Victoria Aveyard – Rode koningin
Dit boek spreekt me alleen door de voorkant al aan, haha. Ik ben benieuwd of dit boek mijn smaak is, aangezien er volgens mij veel fantasy in voor komt. Toch wil ik dit boek wel graag lezen!
€ 19,90

 

 

 

Oeps, mijn lijstje is toch iets langer geworden dan verwacht, en dat terwijl ik nog best veel boeken in mijn boekenkast heb staan die ik nog moet lezen! So many books, so little time… Het is gewoon zo leuk om steeds weer nieuwe pareltjes van boeken te ontdekken 🙂

Ik heb nu wel heel leuk dit lijstje gemaakt, maar bij ons draait kerst meer om gezelligheid, samen zijn en lekker eten! Met ons gezin doen we wel surprise, maar verder doen we niet echt aan cadeautjes. Op kerstavond ga ik met mijn vriend mee naar zijn familie, op eerste kerstdag vieren we het met mijn gezin en op tweede kerstdag met de andere kant van de familie van mijn vriend. Volle dagen dus, vol met gezelligheid! Wat zijn jullie plannen met kerst?

Welke boeken staan er allemaal op jouw verlanglijstje? 🙂

IMG_20151210_195647

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.