Merry Christmas!

Hoi lieve allemaal, ik wil jullie bij deze hele fijne dagen wensen! Morgen is kerst helaas weer voorbij maar vandaag kunnen we nog even genieten van de kerstboom voordat ‘ie weer de deur uit moet. Ik vind dit de fijnste tijd van het jaar en ik ben heel benieuwd hoe jullie je kerstdagen invullen.

Sinds ik samen ben met mijn vriend Richard (morgen alweer 3,5 jaar!) is het traditie om kerstavond met de familie van zijn vader te vieren. De afgelopen twee jaar werd dit gevierd met een winter barbecue en dat was ook dit jaar het plan. We hebben dus gezellig gebarbecued met zijn familie en daarna zijn we lekker naar huis gegaan. Gisteren gingen we met ons gezin naar mijn zus en haar vriend om kerst te vieren. Vanaf 11:00 uur gingen we brunchen en konden we genieten van al het lekkers dat op tafel stond. We genoten bijvoorbeeld van pastinaaksoep (erg lekker), verschillende broodjes, onderstaande kerststerren en arretjescake. Daarnaast hebben we dit jaar ook lootjes getrokken en hebben we cadeautjes uitgewisseld. Ik had – verrassend genoeg – een boek op mijn lijstje gezet, en de toffe mok en boekenlegger van Blossom Books (zie onderstaande foto) en ik kreeg dus het boek Oranje is het nieuwe zwart! Na de brunch zijn Richard en ik naar zijn appartement gegaan om uit te buiken en samen even bij te komen van de kerstdrukte. We hadden dit jaar kerstcadeautjes voor elkaar gekocht en ik werd onder andere verrast met de boeken Rode koningin en Zac & Mia. Daarnaast kreeg ik een prachtige Buddha to Buddha ring! <3

IMG_20151225_164323

Vandaag ga ik eerst naar oma en daarna vieren we kerst met de familie van de moeder van Richard. We gaan eerst koffie drinken met gebak en daarna een paar uurtjes bowlen. Dan gaan we gourmetten en ’s avonds doen we het dobbelspel met cadeautjes. Dan zit kerst er alweer op en ik mag morgen en maandag weer lekker gaan werken. Kerst staat bij mij vooral in het teken van het samen zijn met familie, samen genieten en natuurlijk het lekkere eten. Ik vind dat kerst altijd een magische sfeer heeft en kijk er dan ook ieder jaar weer naar uit. Ik vind het een heerlijke tijd waarbij je omringd wordt door dierbaren en je wordt je weer even bewust van wat je hebt. Ik hoop dat jullie ook een heerlijke tijd hebben en ik gun jullie het allerbeste!

Merry Christmas! 

IMG_20151225_155242

6 Reacties

 1. Aesa
  26 december 2015 / 09:34

  Goedemorgen meid, leuk om op deze manier even te lezen hoe jouw kerstavond + 1e kerstdag zijn geweest! Het klinkt allemaal erg gezellig en vind het fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gehad. Ik verwacht nog wel een foto van je nieuwe ring he!! :p

  Fijne dag vandaag meid, geniet ervan! Dikke X

 2. Anny Hoefmans
  26 december 2015 / 10:01

  Mooi stukje Anouk!!
  Ook ik geniet van de Kerstdagen en vooral van het samenzijn met ons gezin!??
  Ik hoop dat we dat nog blijven doen!

 3. Richard
  26 december 2015 / 10:12

  Merry Christmas!! Ik had weer echt zin in de selfie sessie.

 4. 26 december 2015 / 18:15

  Jij ook een vrolijk kerstfeest. Geniet er nog eventjes van. Zo te zien heb je er al een paar leuke dagen opzitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.