Concert: Marco Borsato – Symphonica in Rosso

Afgelopen donderdagavond ging ik samen met mijn vriend en zijn familie naar het concert van Marco Borsato. Ik zou mezelf geen echte fan willen noemen, maar ik kan zeker genieten van een avondje leuke muziek en een goede sfeer. Ook dit jaar was ik bij Symphonica in Rosso en het was weer een feestje om erbij te zijn! 

Het concert begon om 20:00 uur en we vertrokken ongeveer rond half zes, het is namelijk nogal een eindje rijden vanuit Brabant naar de Ziggo Dome. We waren gelukkig goed op tijd waardoor we nog even wat konden eten en een plekje konden vinden. We stonden niet helemaal vooraan, maar hadden redelijk goed zicht op het podium. Ik ben niet eens zo klein (ook al zegt Richard van wel) maar ik kon niet zo veel zien. Dat maakte het echter niet minder leuk: vanaf de eerste seconden was het genieten geblazen!

Naast de nummers die ongeveer heel Nederland wel kent zoals Vrij zijn, Zij en Ik leef niet meer voor jou zong hij ook veel nummers van zijn nieuwe album. Echt mooi om te zien hoe hij al zijn passie in een nummer stopt en vol overgave zijn nummers over weet te brengen. Het leukste moment van de avond vond ik het liedje Wat zou je doen, dat hij samen met Cheyenne Toney zong (al had ik stiekem gehoopt dat Ali B er was, haha). Daarnaast waren er ook veel andere gastoptredens zoals O’G3NE, Jeroen van Koningsbruggen, Frank Boeijen, Matt Simons en de voor mij minder bekende Lisse Knaapen en Wendy Kokkelkoren. Ik raakte ontroerd door het vioolspel van Kim Spierenburg, een meisje dat een auto-immuunziekte heeft en door het spelen van viool minder last heeft van haar pijn. Dat moment was heel bijzonder!

Concert: Marco Borsato - Symphonica in Rosso

Marco Borsato sloot het concert af met een van mijn lievelingsnummers van hem: Als alle lichten zijn gedoofd. Hoe cliché het ook is, als er bij een liedje een zee van lampjes ontstaat zoals op onderstaande foto, krijg ik toch even kippenvel. Een prachtig lied om de avond mee af te sluiten en nu kunnen we terug kijken op een mooie avond. Aan het einde kochten we trouwens ook nog de vriendschapsarmbandjes van War Child.

Ben jij weleens naar een concert van Marco Borsato geweest? 🙂

Concert: Marco Borsato - Symphonica in Rosso

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

14 Reacties

 1. Anny
  27 februari 2016 / 09:57

  Wauw gezellig avondje!
  Ik krijg er ook steeds meer zin in!

 2. Aesa
  27 februari 2016 / 09:58

  Leuk artikel lieverd! De laatste foto vind ik ook erg mooi met die lichtjes. Fijn dat jullie een leuke avond hebben gehad! X

 3. Richard
  27 februari 2016 / 11:38

  Het was inderdaad een leuke avond. Je hebt er een mooi artikel van gemaakt, ukkie!

 4. Beppie
  27 februari 2016 / 16:36

  Ja, vanuit Brabant naar de hoofdstad is al een reisje op zich. De mooie foto’s bij je blog stralen een gezellige sfeer uit. Leuk!

  • 28 februari 2016 / 11:46

   Dat is nogal een reisje, ja! Ik heb dan ook de hele terugreis alvast geslapen, haha. Dankjewel! 🙂

 5. Irma
  1 maart 2016 / 17:19

  Wat leuk geschreven weer!
  Ik baal super erg dat ik te laat was met kaarten voor Marco Borsato. Zou er heel graag een keer heen willen! De foto’s zijn ook super gaaf!

  • 1 maart 2016 / 17:27

   Thanks moppie! Ah dat is zeker balen ja, hopelijk lukt het je volgend jaar! Ik ga wel mee! 😀

 6. 2 maart 2016 / 17:01

  Is al weer mijn 2e concert met Marco Borsato in de Ziggo Dome. Prachtige muziek en ik was de bob deze keer voor o.a. Anouk en familie ☺

  • 3 maart 2016 / 16:37

   Volgens mij was het mijn derde concert van Marco Borsato! En thanks voor het rijden, haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.