Deze concerten bezoek ik in 2016

Hoi lieve lezers! Ik ga normaal gesproken helemaal niet zo vaak naar concerten, maar in 2016 heb ik veel leuke concerten op de planning staan. Ik ben zo blij dat ik kaartjes heb en het leek me leuk om mijn concertagenda van dit jaar met jullie te delen. Kijk je mee naar de concerten waar ik al ben geweest en nog naartoe ga in 2016? 🙂

Februari: Marco Borsato – Symphonica in Rosso
In februari ging ik samen met mijn vriend en zijn familie naar het concert van Marco Borsato. Ik ben geen heel grote fan van Marco Borsato, maar ik kan zeker genieten van een avondje naar zijn muziek luisteren. De show zat weer goed in elkaar en ik heb genoten van de nummers en de fijne sfeer!

Concert: Marco Borsato - Symphonica in Rosso

Maart: K3 – Afscheidstour
K3 staat met trots in dit lijstje, no shame! Waar ik me misschien wel voor zou moeten schamen, is dat ik voor de tweede keer ben geweest, haha. In november ging ik namelijk met twee klasgenootjes naar het afscheidsconcert van K3, meer als ”grapje”, maar ook om afscheid te nemen van onze jeugdhelden. Een oud-collegaatje kon gratis aan VIP-kaarten komen voor deze show, dus in maart ben ik nog een keer geweest met vier meiden! Erg gezellig 😀

Deze concerten bezoek ik in 2016

Mei: Mumford & Sons – European Tour
Een aantal jaar geleden draaide ik vaak de muziek van Mumford & Sons, maar de laatste tijd eigenlijk niet zo veel meer. Maar toen ik hoorde dat ze kwamen optreden in de Ziggo Dome, wilde ik er wel heel graag naartoe! Ik vind dit echt een goede band en heb super veel zin in het concert.

Deze concerten bezoek ik in 2016

Juni: Coldplay – A Head Full Of Dreams Tour
Coldplay staat al heel lang op mijn lijstje om ooit te bezoeken. Ik vind veel van hun nummers heel tof en kan niet wachten om ze ook te zien optreden! Samen met mijn vriend, mijn zus en haar vriend gaan we in juni naar de Amsterdam ArenA om de show bij te wonen. Het lijkt me echt geweldig om naar Coldplay te gaan!

Deze concerten bezoek ik in 2016

Juli: Beyoncé – The Formation World Tour
Jaaa, ik ben zo blij! Net als vele anderen zat ik tijdens de kaartverkoop van Ticketmaster gespannen achter mijn laptop, telefoon en tablet. Helaas was het concert binnen een kwartier uitverkocht. Ik voelde me écht rot: ik ben nog nooit naar een concert van Beyoncé geweest en ik roep al jaren dat ik ooit naar haar concert zou willen. Gelukkig konden we nog wel tickets bemachtigen via onze zuiderburen en ga ik samen met een vriendin en mijn zus naar Beyoncé in Brussel! Ik heb er zoveel zin in, Beyoncé is echt een wereldster en ik kan niet wachten om Queen B te zien optreden.

Deze concerten bezoek ik in 2016

November: Kensington
Gisteren was mijn vriend jarig en als cadeau gaf ik hem kaartjes voor het concert van Kensington. Ik had deze kaartjes al een tijdje in huis en vond het heel lastig om het cadeau niet te verklappen, haha. Ik vind het altijd heel lastig om een cadeau te verzinnen voor hem, want als hij iets wil, koopt hij het meestal zelf. Maar als we bijvoorbeeld in de auto zaten en er kwam een liedje van Kensington op de radio, zei hij weleens dat hij Kensington echt goed vond en een keer naar hun concert zou willen. Uiteindelijk is het me gelukt om kaartjes te regelen en met een leeg cd-hoesje knutselde ik de cd van Kensington na. Mijn vriend heeft geen cd-speler in zijn auto, dus toen hij het uitpakte zei ik nog: ”Zo kun je lekker naar Kensington luisteren in de auto!”. Toen hij de cd open deed zat daar geen cd in, maar twee kaartjes voor het concert 😀 In november gaan we dus naar Kensington!

Deze concerten bezoek ik in 2016

Het wordt dus een mooi concertjaar! Ik roep al jaren dat ik naar een concert van Coldplay en Beyoncé zou willen. Nu ik deze kaartjes al heb, heb ik geen artiesten meer op mijn lijstje staan die ik echt per se wil zien. Maar als ik echt moest kiezen, zou ik wel graag nog een keer naar Ed Sheeran gaan (hier ging ik naartoe in november 2014) en ook John Mayer, Hozier en Taylor Swift vind ik geweldige artiesten. Maar voor nu ben ik even voorzien, haha!

Welke concerten bezoeken jullie in 2016? 🙂

IMG_20160318_113544

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

16 Reacties

 1. Anny
  19 maart 2016 / 10:27

  Mooi lijstje hoor!
  Geweldige artiesten!
  Dat wordt echt genieten!

 2. 19 maart 2016 / 10:34

  Tof! Ik ga volgende week naar K3 en in juni ook naar Coldplay, zoveel zin in!

 3. 19 maart 2016 / 11:28

  Dat zijn een heleboel mooie concerten op de planning! Ik ga er ook naar een aantal, veel hetzelfde als jij: Coldplay, Adele, Beyoncé en Kensington. Ik heb heel wat uren met zwetende handjes in de wachtrij van ticketmaster doorgebracht haha, maar het is allemaal gelukt!

  • 19 maart 2016 / 20:46

   Haha vreselijk, hè? Jij hebt ook mooie concerten op de planning staan, have fun!!

 4. Richard
  20 maart 2016 / 17:49

  Kensington! Het is echt een leuk cadeau en ik kan haast niet wachten om samen met je van het concert te genieten.

 5. 20 maart 2016 / 20:17

  Haha leuk dat je twee keer naar K3 bent gegaan! Ik ga in juni naar het concert van Adele, heel veel zin in =D

 6. 20 maart 2016 / 20:40

  Ik ga ook naar Coldplay! Heb er echt onwijs veel zin in.

 7. 23 augustus 2016 / 02:09

  Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.