Februari: carnaval, Valentijnsdag en Marco Borsato

De maand februari is alweer voorbij! Ik vierde carnaval, het was dit jaar weer Valentijnsdag en ik ging naar het concert van Marco Borsato. Verder werkte ik bij mijn bijbaantje en voor mijn afstudeerbedrijf en ik werkte aan mijn scriptie. Zo gek trouwens, vandaag ben ik officieel pas vijf maanden aan het bloggen, maar ik kan me amper herinneren hoe het was toen ik nog geen blog had. Ik vind het nog steeds zo leuk! 🙂 Kijk je mee naar afgelopen maand?

Februari stond vooral in het teken van mijn scriptie, maar gelukkig stonden er ook andere leuke dingen op de planning. Ik werk nu elke week op school met klasgenootjes en ik merk dat dat me wel stimuleert om een hele dag actief aan mijn scriptie te werken. Als ik thuis werk, word ik toch sneller afgeleid. Verder ben ik nog steeds wel zoekende qua het schrijven van mijn scriptie, maar er komt al wel steeds meer vaart in. Oh ja, en ik had natuurlijk deze maand mijn herkansing! Ik moest een 4,5 halen zodat ik hem kon compenseren met mijn 9. De vorige keer haalde ik bij dit tentamen een 4,3, best wel zuur dus. Financiën zijn niet mijn sterkste kant, maar ik heb er hard voor gewerkt, er veel tijd in gestoken en zelfs bijles gehad van een collega. Met als resultaat dat ik een 7,1 heb gehaald! Ik kan het nog steeds niet echt geloven, maar ik ben er super blij mee. Nu hoef ik ”alleen nog maar even” mijn scriptie te schrijven 😉

Tijd voor de leuke dingen, haha. Als echte Brabander kon ik er natuurlijk niet onderuit: carnaval! Normaal gesproken begin ik al op vrijdag en ga ik vrolijk vijf dagen lang carnavallen. Dit jaar ben ik alleen van vrijdag tot en met zondag geweest. Dit had er ook mee te maken dat ik op maandag en dinsdag ochtenddienst had op het werk. Ik moet dan om vijf uur mijn bed uit en ik ben helaas geen achttien meer, haha. Ik vind de carnavalsmuziek vreselijk maar het was wel weer gezellig dit jaar!

Februari: carnaval, Valentijnsdag en Marco Borsato

Op 14 februari was het Valentijnsdag! Mijn vriend en ik kochten een boek voor elkaar, yay! Minder romantisch dat we samen naar de boekenwinkel gingen om daar ons cadeautje uit te zoeken, haha, maar dat maakt het voor mij niet minder leuk om een boek cadeau te krijgen <3 Wel grappig trouwens, op maandag kreeg ik een berichtje dat ik het onderstaande boek Duizend stukjes van jou had gewonnen met een winactie, terwijl ik dat boek dus die zondag van mijn vriend had gekregen. Dit boek heb ik dus uiteindelijk geruild haha, het scheelt natuurlijk dat ik zelf mijn boek had uitgezocht. Op Valentijnsdag deden we verder niet veel, we hielden met z’n tweetjes een gezellige brunch en hadden ’s avonds een verjaardag.

Februari: carnaval, Valentijnsdag en Marco Borsato

Ook ging ik deze maand naar het concert van Marco Borsato! Het was een mooie avond en zeker een feestje om hier bij te zijn. Verder heb ik echt heel toffe concerten op de planning staan dit jaar, onder andere Coldplay, Beyoncé en Mumford and Sons <3 Hier schrijf ik binnenkort nog een artikel over!

Concert: Marco Borsato - Symphonica in Rosso

Ik las deze maand ”maar” vijf boeken, wat minder in vergelijking met de acht boeken van januari. Ik begon deze maand in Hartenstraat waar ik niet helemaal lekker in kwam, waardoor ik bang was dat ik een leesdipje zou krijgen. Ik gooide dit boek aan de kant en begon in Simon vs, waardoor mijn gedachte aan een leesdipje al gelijk overbodig was. Deze boeken las ik vervolgens in februari:

 • Becky Albertalli – Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld
 • Charlotte de Monchy – Enkeltje Ierland
 • Ransom Riggs – Omhulde stad
 • Colleen Hoover – Misschien ooit
 • Elsbeth Witt – Zand erover

Februari: carnaval, Valentijnsdag en Marco Borsato

En nu is het alweer maart! Samen met mijn vriend ga ik vier dagen naar Boedapest, jeej! Ik heb er echt zin in om er even tussenuit te gaan. Verder is mijn vriend deze maand ook jarig, maar verder heb ik deze maand nog niet zo veel gepland. Genoeg tijd dus om hard aan mijn scriptie te werken!

Heb jij leuke dingen gepland in maart? 🙂

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

6 Reacties

 1. Anny
  1 maart 2016 / 08:26

  Goed bezig hoor! Ben trots op je ?

 2. Tessa
  1 maart 2016 / 19:04

  Weer heerlijk wat te lezen over jou leventje Anouk. Geniet ervan met hoeveel plezier je schrijft.
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.