Winactie: Elsbeth Witt – Zand erover (afgelopen)

Overkomt dat jullie ook weleens, dat je een boek dubbel hebt? Ik kreeg bijvoorbeeld met Valentijnsdag het boek Duizend stukjes van jou cadeau, en de volgende dag kreeg ik een mailtje dat ik dit boek had gewonnen via een winactie. Oeps! Ook van het boek Zand erover heb ik twee exemplaren, waardoor ik het idee kreeg om er eentje weg te geven. Na contact met de uitgeverij kreeg ik groen licht en daarom kan ik één van jullie blij gaan maken met dit boek!

Zand erover

Fien besluit een tijdje in Vlieland te gaan wonen in het huis van haar overleden tante. Terwijl ze steeds meer over zichzelf leert en haar verleden verwerkt, leert ze ook meer over het verleden van haar familie. Fien bouwt een nieuw leven op in Vlieland en besluit hier te blijven. Ze heeft nieuwe vrienden gemaakt en begint haar eigen bedrijfje. Vlagen van haar verleden blijven door haar hoofd spoken wanneer ze terugdenkt aan haar eerste liefde. Als een stel BN’ers het eiland bezoekt om een feest te geven, verandert het rustige eilandleven en ziet Fien iemand terug die ze al lange tijd niet meer heeft gezien.

Elsbeth Witt is de schrijfster van de Barista! reeks, een serie waar ik erg van heb genoten. Zand erover is niet echt vergelijkbaar met die boeken: dit boek is een stuk volwassener en rustiger. Dit boek draait meer om de ontwikkeling van de personages en het maken van keuzes staat meer centraal. Het boek bevat een paar plotwendingen waardoor je nieuwsgierig wordt en door wil lezen. Op een gegeven moment komt er wat meer vaart in en verslind je de laatste bladzijdes. Tot de laatste bladzijdes blijft het ook nog even spannend hoe het verhaal af gaat lopen. Zand erover is een fijn boek dat je meevoert naar het rustige leven op Vlieland. Het verhaal is enigszins voorspelbaar, maar het is een leuk boek als je je verstand even op nul wil zetten en wil genieten van een vermakelijk verhaal.

IMG_20160307_145456

Winnen!

Het is helemaal niet zo lastig om mee te doen aan de winactie, yay! Dit is wat je moet doen:

+ Volg mij op Bloglovin’ en Instagram
+ Extra winkans: volg mij op Twitter
+ Laat in een reactie achter dat je meedoet

– Deze winactie is afgelopen –

26 Reacties

 1. Anna
  8 maart 2016 / 12:01

  het lijkt me een mooi boek,ik wil het graag lezen.

 2. Fransinda
  8 maart 2016 / 12:07

  Lijkt me een leuk boek, ik doe mee!

 3. Wendy Wenning
  8 maart 2016 / 12:14

  Ik doe graag mee met deze actie, ben zeer benieuwd naar dit boek.

 4. Ine
  8 maart 2016 / 12:14

  Heerlijk om af en toe een ’tussendoor ‘ boek te lezen. Niet te ingewikkeld en lekker ter vermaak. Dit boek is daar , als ik je recensie juist lees, prima voor geschikt. .( Ik volg je als gevraagd )

 5. 8 maart 2016 / 12:24

  Ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin als Lisa ter Maat, Op instagram als Roseandbooks en op twitter ook als Roseandbooks.

 6. Ans Stier
  8 maart 2016 / 12:47

  Ik loot graag mee voor dit mooie boek. Ik volg op bloglovin

 7. 8 maart 2016 / 12:52

  Wat een leuke winactie! Ik volg je op bloglovin, twitter en Instagram 🙂

 8. 8 maart 2016 / 15:22

  Leuk! Ik doe mee. Trouwe volger als ik ben 😉 ben erg benieuwd naar het boek!

 9. Liesbeth Barto
  8 maart 2016 / 20:45

  Superleuke actie! Heel graag doe ik mee aan de verloting, ik volg je op bloglovin’ , instagram en twitter. Heel benieuwd ben ik naar dit “Vlielandse avontuur” van de schrijfster die voorheen over koffie schreef 😉

 10. Xaviera Jamie Jansen
  8 maart 2016 / 22:08

  Vlieland ons familie eiland bij uitstek en hier hebben we al generaties herinneringen liggen. Dolgraag doe ik mee want deze roman zal van hand tot hand gaan!

 11. Majieke
  9 maart 2016 / 13:20

  Leuke actie, maak graag kans. Ik heb een tweelingzus die Elsbeth heet. Leuk om een boek te lezen van een andere Elsbeth. Titel is ook toepasselijk, erg benieuwd naar het verhaal.

 12. Sharon Heubach
  9 maart 2016 / 13:39

  Super leuk Anouk! Ik doe ook mee :).

 13. 10 maart 2016 / 12:24

  Wow dat klinkt als een leuk boek! Mijn allereerste vakantie met mijn vriend was naar Vlieland dus dat maakt dit verhaal extra speciaal om te lezen!!Ik heb de barista serie gelezen, maar ben wel benieuwd naar het volwassener niveau wat je omschrijft. Ik doe heel graag mee met de winactie. <3

 14. Jenny
  11 maart 2016 / 12:54

  Wat top, dit boek staat al een tijdje op mijn wish list en lijkt me echt ontzettend leuk.

 15. 15 maart 2016 / 20:07

  Ik ben zo enorm benieuwd naar dit boek! Ik volg je op bloglovin’, instagram en twitter!

 16. 17 maart 2016 / 19:15

  Ik doe graag mee ^^ Ik volg je blog op alle manieren!

 17. 20 maart 2016 / 21:53

  Ik doe graag mee met je winactie! Boeken kun je nooit teveel hebben!! 😀

 18. Tamara TS
  24 maart 2016 / 02:36

  Wat een fijne winactie, ik doe heel graag mee. Ik was al volger op BL, maar nu ook op Instagram en Twitter (beide @paramara1982).

 19. Lisa Marijke
  24 maart 2016 / 08:18

  Ik zou heel graag mee doen aam deze actie, het boek lijkt mij heel erg leuk!

 20. 24 maart 2016 / 09:25

  Wat lief dat je dit boek weggeeft! Ik hou van bookkarma ♡♡♡ Maak graag kans op dit nieuwe boek van Elsbeth

 21. 24 maart 2016 / 10:36

  Doe heel graag mee 😉
  Volg je al geruime tijd op FB en bloglovin.
  Instagram en twitter heb ik niet.

  Wel gedeeld op FB 😉

 22. Wendy Wenning
  24 maart 2016 / 10:39

  Dit boek krijgt veel positieve reacties dus ik ben zeer benieuwd naar dit boek. Doe graag mee met deze actie en volgen deed ik al.

 23. 24 maart 2016 / 10:46

  Doe heel graag mee met deze leuke en mooie actie.
  Lijkt mij een mooi boek.
  Twitter en Instagram heb ik niet 🙁
  Volg je blog al geruime tijd en natuurlijk gedeeld op FB

 24. 24 maart 2016 / 12:14

  Herkenbaar en nu helemaal sinds ik in december lid ben geworden van ellyschoice.nl. Gelijk bij de eerste maand kreeg ik een e-book die ik al als hardcover boek had. Ik heb dan ook besloten om de hardcover versie maar aan een van mijn vrienden te geven.

  Het lijkt me een heel spannend en leuk boek en doe graag mee.

 25. Silvia
  24 maart 2016 / 20:28

  Ik doe heel graag mee! Het boek lijkt me prachtig!

 26. Sylvia
  24 maart 2016 / 22:24

  Ben zeer benieuwd naar deze roman van Elsbeth Witt, heb genoten van haar Barista! trilogie!
  Vol je op Bloglovin’, twitter en Instagram onder (@)TurtleBookwurm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.