Winactie: Elsbeth Witt - Zand erover

Winactie: Elsbeth Witt – Zand erover (afgelopen) 26 Reacties


Overkomt dat jullie ook weleens, dat je een boek dubbel hebt? Ik kreeg bijvoorbeeld met Valentijnsdag het boek Duizend stukjes van jou cadeau, en de volgende dag kreeg ik een mailtje dat ik dit boek had gewonnen via een winactie. Oeps! Ook van het boek Zand erover heb ik twee exemplaren, waardoor ik het idee kreeg om er eentje weg te geven. Na contact met de uitgeverij kreeg ik groen licht en daarom kan ik één van jullie blij gaan maken met dit boek!

Zand erover

Fien besluit een tijdje in Vlieland te gaan wonen in het huis van haar overleden tante. Terwijl ze steeds meer over zichzelf leert en haar verleden verwerkt, leert ze ook meer over het verleden van haar familie. Fien bouwt een nieuw leven op in Vlieland en besluit hier te blijven. Ze heeft nieuwe vrienden gemaakt en begint haar eigen bedrijfje. Vlagen van haar verleden blijven door haar hoofd spoken wanneer ze terugdenkt aan haar eerste liefde. Als een stel BN’ers het eiland bezoekt om een feest te geven, verandert het rustige eilandleven en ziet Fien iemand terug die ze al lange tijd niet meer heeft gezien.

Elsbeth Witt is de schrijfster van de Barista! reeks, een serie waar ik erg van heb genoten. Zand erover is niet echt vergelijkbaar met die boeken: dit boek is een stuk volwassener en rustiger. Dit boek draait meer om de ontwikkeling van de personages en het maken van keuzes staat meer centraal. Het boek bevat een paar plotwendingen waardoor je nieuwsgierig wordt en door wil lezen. Op een gegeven moment komt er wat meer vaart in en verslind je de laatste bladzijdes. Tot de laatste bladzijdes blijft het ook nog even spannend hoe het verhaal af gaat lopen. Zand erover is een fijn boek dat je meevoert naar het rustige leven op Vlieland. Het verhaal is enigszins voorspelbaar, maar het is een leuk boek als je je verstand even op nul wil zetten en wil genieten van een vermakelijk verhaal.

IMG_20160307_145456

Winnen!

Het is helemaal niet zo lastig om mee te doen aan de winactie, yay! Dit is wat je moet doen:

+ Volg mij op Bloglovin’ en Instagram
+ Extra winkans: volg mij op Twitter
+ Laat in een reactie achter dat je meedoet

– Deze winactie is afgelopen –


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

26 gedachten over “Winactie: Elsbeth Witt – Zand erover (afgelopen)