Ik heb een nieuwe backpack!

Weet je nog dat ik laatst zo stoer zat te doen dat ”de backpack weer uit de kast mag”? 😀 Aan het einde van dat artikel vertelde ik jullie dat de backpack op de foto helemaal niet van mij is, omdat ik geen eigen backpack heb. Ik kon altijd een heel fijne backpack lenen van familie, maar toen mijn vriend vroeg wat ik dit jaar voor mijn verjaardag wilde, vond ik het toch wel tijd worden voor een eigen backpack.

Ik heb een nieuwe backpack!

Ik had van tevoren mijn research al gedaan via het internet en ik wist dat de backpack die ik wilde te koop was bij de Bever. Tijdens mijn reis door China reisde ik samen met een klasgenootje die echt een mooie backpack had. Tijdens mijn zoektocht naar een mooie, praktische en betaalbare backpack heb ik die dan ook telkens in mijn achterhoofd gehouden en uiteindelijk heb ik besloten dat ik ook voor deze backpack wilde gaan. Op een zaterdagochtend ging ik samen met mijn vriend naar de Bever, hij wilde zelf namelijk ook kijken voor goede wandelschoenen en een windjack voor onze reis naar Vietnam.

Ik heb een nieuwe backpack!

Omdat ik van tevoren al wist welke backpack ik wilde, waren we zo klaar. Gelukkig maar, want de keuze is echt enorm. Op wat voor soort reis ga je, hoe groot moet je backpack zijn, wat voor kleur wil je? Allemaal vragen waarbij je even stil moet staan. Daarnaast is het ook goed om te kijken of hij goed te dragen is en wat voor pasvorm hij heeft. Tijdens je reis moet je de backpack goed kunnen dragen en het is ook zeker belangrijk dat hij van goede kwaliteit is. Een backpack gebruik je namelijk meestal voor meerdere reizen, dus het is best een investering als je een kwalitatief goede backpack wil hebben.

Ik heb een nieuwe backpack!

Ik heb gekozen voor de Lowe Alpine Diran ND 55:65, dat is de zwart met roze backpack die je ziet op de foto. Hier past 65 liter in: niet te klein maar ook niet te groot, voor ruim drie weken Vietnam moet hij perfect zijn. Verder heeft hij een gaasvoering bij de rug zodat hij bij warm weer goed ventileert. Hij heeft een extra rits aan de voorzijde en aan de onderkant kan je het onderste vak scheiden met een tussenbodem, super handig! Natuurlijk vind ik ook het uiterlijk gewoon prachtig: mooi zwart met subtiele, roze details. Hij past precies bij mij en ik ben er heel blij mee. Hopelijk gaan we samen veel bijzondere bestemmingen ontdekken!

Wat voor backpack heb jij? 🙂

Ik heb een nieuwe backpack!

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

 

 

6 Reacties

 1. Laura
  7 mei 2016 / 07:29

  Leuk! Die van mij is echt bijna hetzelfde, toevallig! Zwart met roze is een mooie combi 🙂 Alleen heb ik 45:55!

 2. Anny
  7 mei 2016 / 10:09

  Mooie backpack! Hopelijk kun je er vele mooie reizen mee maken!

 3. Richard van Pelt
  9 mei 2016 / 14:39

  Roze! Je lievelings! De volgende keer moet de fotograaf alleen wel de camera horizontaal kantelen als hij een foto neemt, want dan past de foto beter in je blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.