Juni: Vietnam, Coldplay en afgestudeerd!

Wow, wat was juni een bijzondere maand! Er zijn echt veel dingen gebeurd en het is tot nu toe zonder twijfel de leukste maand van het jaar. Kijk je mee naar wat ik allemaal meemaakte?

Vietnam

Juni: Vietnam, Coldplay en afgestudeerd!

Het grootste gedeelte van afgelopen maand was ik op vakantie. Samen met mijn vriend was ik drie weken in Vietnam, een bestemming die al erg lang op mijn lijstje stond. Vietnam is echt een heel bijzonder land: ik heb mijn ogen uitgekeken bij de mooie natuur maar ook versteld gestaan over de (nu nog steeds durende) effecten van de Vietnamoorlog. Een heel veelzijdig land dat je naar mijn mening zeker eens bezocht moet hebben! Ik schreef al een artikel over Sapa en jullie kunnen binnenkort nog meer artikelen verwachten.

23!

Juni: Vietnam, Coldplay en afgestudeerd!

Ook vierde ik afgelopen maand mijn verjaardag: ik werd namelijk 23! Ik vierde mijn verjaardag op een afgelegen eiland in Halong Bay, echt een toffe bestemming om je verjaardag te vieren. De avond voor mijn verjaardag had mijn vriend samen met de tourguide de tafel leuk aangekleed en versierd met slingers en ballonnen. Hij had ook nog een mooie taart geregeld en voor me gezongen samen met de andere backpackers die op het eiland waren. Op mijn verjaardag zelf waren we vooral aan het reizen: 6 uur met de slaapbus en daarna 12 uur in de nachtbus. Toch was het zeker wel een ervaring om mijn verjaardag in het buitenland te vieren!

Mijn eerste evenement als blogger

Juni: Vietnam, Coldplay en afgestudeerd!

Ik werd door uitgeverij Blossom Books uitgenodigd voor hun najaarspresentatie met een envelop vol confetti. Heel leuk! Dit was de eerste uitnodiging die ik heb ontvangen als blogger, maar daarna volgden er ineens nog twee (van andere uitgeverijen!). Echt zo ontzettend leuk dat ik nu ook uitnodigingen voor evenementen ontvang. Ik heb wel even getwijfeld om te gaan, ten eerste omdat ik de dag daarna moest afstuderen en ten tweede omdat ik niemand kende en dat toch wel een beetje eng vond. Ik heb gelukkig besloten om toch te gaan en ik ben heel blij dat ik er bij mocht zijn! Het was soms wel een beetje ongemakkelijk omdat iedereen elkaar al kende, maar gelukkig herkende ik wat andere bloggers en dat was een aanknopingspunt om af en toe een praatje te maken. Myrthe en Lotte van Blossom Books hadden er een leuke middag van gemaakt met super toffe nieuwe boeken die gaan verschijnen en exclusieve prijzen die we konden winnen. Heel cool dat ze bloggers er zo bij betrekken en ook heel leuk om te zien hoe enthousiast ze zelf zijn over de boeken die ze gaan uitbrengen.

Afgestudeerd!

Juni: Vietnam, Coldplay en afgestudeerd!

Een ander heel tof nieuwtje wat je misschien al hebt gezien: ik ben afgestudeerd! Ik heb vier jaar gestudeerd aan NHTV en ik heb het hier heel erg naar mijn zin gehad. Ik heb de opleiding Functiegerichte Bachelor Toerisme en Recreatie gevolgd met de afstudeerrichting Manager Toeristische Marketing en Communicatie. Ik schreef mijn afstudeeronderzoek voor een reisblog en ik ben op 27 juni geslaagd voor mijn HBO diploma! Het is nog niet helemaal tot me doorgedrongen maar ik ben heel blij dat het erop zit én dat ik mijn diploma binnen heb. Yay!

Concert van Coldplay

Juni: Vietnam, Coldplay en afgestudeerd!

Ik ging in juni ook eindelijk naar het concert van Coldplay! Ze hadden er echt een heel toffe show van gemaakt met veel vrolijke kleurtjes en een combinatie van oude klassiekers en nieuwe nummers. Echt een feestje om dit mee te mogen maken!

Deze boeken las ik in juni

Juni: Vietnam, Coldplay en afgestudeerd!

♥ Jill Mansell: Lang leve de liefde
♥ Jenny Han: Aan alle jongens van wie ik hield
♥ J. Lynn: IJskoud
♥ Jojo Moyes: Een leven na jou

Niet zo heel veel boeken deze maand, ik had verwacht dat ik er wel meer zou lezen op vakantie! Maar we hebben zo veel gedaan op reis dat ik amper toe ben gekomen aan lezen. Nu ik afgestudeerd ben, hoop ik in juli een inhaalslag te maken!

Mijn plannen voor juli

In juli ga ik werken bij mijn bijbaantje en verder heb ik een aantal leuke dingen gepland. Ik ga bijvoorbeeld naar het concert van Beyoncé! ♥ Daar kijk ik heel erg naar uit. Ook ga ik samen met mijn moeder en zus naar de film Me before you én naar de musical The Bodyguard. Ook heb ik twee toffe blogevenementen gepland staan voor komende maand!

Wat beleefden jullie in de maand juni? 😀

Juni: Vietnam, Coldplay en afgestudeerd!

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

6 Reacties

 1. Anny
  2 juli 2016 / 08:40

  Wat een spannende maand was dat! Maar allemaal leuke, toffe dingen!
  Wat zijn we trots op je!

 2. 2 juli 2016 / 16:06

  Leuk dat je er bij Blossom Books bij was en gefeliciteerd met je afstuderen en verjaardag 😀

 3. Wils Thiecke
  3 juli 2016 / 17:24

  Proficiat met je HBO diploma!
  Via facebook stuurt Ella al jou ervaringen over je reizen , Ik vind het leuk om te lezen,
  ik vind dat je lef hebt, volhouden zo!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.