De tweede Celebrate Books Box!

Toen werd aangekondigd dat er een Celebrate Books Box zou komen, was ik heel enthousiast. Ik schreef een unboxing op mijn website van de eerste box en ik heb even getwijfeld of ik de tweede box ook zou kopen. Ik was té nieuwsgierig en heb uiteindelijk ook de tweede box besteld. Vandaag laat ik je de inhoud zien van de tweede Celebrate Books Box!

De tweede Celebrate Books Box!

Reaching for the stars

Waarom ik twijfelde om de tweede box te bestellen? Ik vind hem best wel duur (€ 29,95) en de goodies die erin zitten, gebruik ik eigenlijk niet. Toch vind ik zo’n box blijkbaar toch wel heel spannend: het blijft een verrassing wat je op je deurmat vindt en het is natuurlijk awesome om een soort cadeautje te krijgen (ook al krijg je hem van jezelf). Voordat ik een box bestel, kijk ik eerst wat het thema is. Dit keer was het thema Reaching for the stars. Ik kijk dan eerst op Hebban welke boeken er uitkomen rond de tijd dat de box uitkomt: je ontvangt namelijk een boek dat net nieuw is. Dan kijk ik welk boek bij het thema past en probeer ik te gokken welke boek er in de box zal zitten. Op basis daarvan ga ik de box wel of niet bestellen. Dit keer gokte ik op het boek Eenzaam en extreem ver weg van uitgeverij Moon. Dat boek sprak me wel aan, dus de box verscheen snel in mijn winkelmandje.

De tweede Celebrate Books Box!

De inhoud van de Celebrate Books Box

Het boek Eenzaam en extreem ver weg zit inderdaad in de box. Eigenlijk heel erg leuk dus, maar ik had dit boek al gekregen van uitgeverij Moon ter ere van de boeklancering die binnenkort plaatsvindt. Ik wist van tevoren niet dat ik dit boek al zou krijgen, dus nu heb ik hem helaas dubbel! Terwijl ik eigenlijk juist de box had besteld omdat dit boek erin zat, haha. Dus misschien geef ik hem weg via een winactie of ik verkoop hem! Verder is de mok die in de box zit mijn favoriet. Deze komt van Paperfuel en is echt heel mooi! Er staat de volgende tekst op: ”Twinkle brightly in your own story”. Er zit ook een blauw, linnen tasje bij, met de tekst: ”The universe belongs to those who read”. Ik gebruik eigenlijk niet vaak zulke tasjes, maar misschien kan ik hem gebruiken als ik de volgende keer boeken ga kopen! 😉 Er zit een stickervelletje bij van Celebrate Books met stickers zoals ”Pageturner”, ”Reading time” en ”Once upon a time”. Ook zit er een boekenlegger bij van HappyHelloCo die echt heel schattig is! Het is een Shadowhunter van de serie van Cassandra Clare (die ik niet gelezen heb), maar de boekenlegger is echt cute. Ik dacht eerst dat het Malfidus van Harry Potter was, hahaha. Tot slot zitten er ook plakbare sterretjes in! Past heel leuk bij het thema, maar ik ga ze niet op mijn kamer plakken of zo, haha.De tweede Celebrate Books Box!

Hier zie je de gehele inhoud van de box. Naast de goodies, zitten er ook nog een aantal andere kaartjes in de box. Net als in de vorige box zit er weer een kaart in die is gesigneerd, heel tof! Ook zit er een kaart bij van John Green, een boekenlegger van John Green, een andere boekenlegger, een foldertje van 7Days, een zomerbingo van Celebrate Books en de kaart met uitleg van Celebrate Books. Ik vind dat in deze box al meer goodies zitten die ik zou gebruiken dan in de eerste box.

Midnight Mystery

De derde box is inmiddels ook al te bestellen en heeft het thema Midnight Mystery. Ook deze box kost weer € 29,95 en bevat één nieuw boek en twee tot vijf gerelateerde cadeautjes. Deze box zal verschijnen in september. En je kan het waarschijnlijk al raden, ik twijfel wéér om hem te bestellen. Ik vind het concept echt onwijs leuk en het is niet per se dat ik de box zelf veel te duur vind, maar het is meer dat ik het geld er misschien niet meer voor over heb. Maar hé, ik twijfel nog steeds. Misschien ga ik hem toch nog wel bestellen, ik weet het echt nog niet.

Heb jij de Celebrate Books Box ook besteld? 🙂

De tweede Celebrate Books Box!

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

7 Reacties

 1. 5 juli 2016 / 08:31

  Ik heb de derde Celebrate Books Box niet besteld. Het thema past niet bij de genres die ik het liefst lees. Ik verwacht iets met vampieren of weerwolven etc… Dus dan vind ik €29,95 te duur. De inhoud van afgelopen twee boxen vond ik wel leuk 😀

  • 5 juli 2016 / 08:37

   Ik denk dat ik de derde box inderdaad ook niet ga bestellen. Al twijfel ik nog steeds, haha.. 😉

 2. 5 juli 2016 / 10:13

  Haha waarschijnlijk ga je ‘m toch wel bestellen. Ik bestel ‘m elke keer niet en dan heb ik uiteindelijk spijt.

  • 5 juli 2016 / 14:28

   Waarschijnlijk heb je gelijk, haha 😀 Misschien moet jij hem dan maar dit keer bestellen!

 3. 7 juli 2016 / 18:38

  Ik vond de inhoud van deze box ook echt tof! Mooie foto’s heb je gemaakt trouwens =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.